Just nu

It’s not meant to be like this, not what I planned at all,
I don’t want to feel like this, Yeah,
No it’s not meant to be like this, not what I planned at all,
I don’t want to feel like this, so that makes it all your fault.


-Imogen Heap

Home

Hemma i Happis igen. Det är faktiskt alltid lite blandade känslor att vara här.. men just nu är det mest skönt. Det finns dock nåt litet störningsmoment, men det försvinner nog med tiden. Jag hoppas verkligen på det iaf.

Ser fram emot ett långt jullov, över tre veckor! Härligt! Sedan åker jag förhoppningsvis tillbaka till Umeå utvilad, glad och motiverad.

Idag har jag tjuvkikat på Ikea, haha, hade tänkt vänta till nästa vecka men var tvungen att gå förbi en sväng. Men jag ska ta en dag lite senare och verkligen titta ordentligt samt leta julklappar, nu var det bara en snabb koll.

Jag fick höra en sak idag som jag egentligen redan visste, jag hade känt det. Konstigt att det kan vara så...

Out of my life, Out of my mind

Klar

Lördagens julfest var riktigt bra! Vi började med tacos hos Lina och sedan gick vi över till Anna. De hade gjort jätte mysig julpyntning med julgran och allt. Julmusiken blandades med partymusik och det var riktigt många som kom, mkt nöjd att det blev fest för min del denna helg! Det blev dock ingen utgång, jag och Jenny orkade inte köa så vi gick hem och åt varmkorv, haha! Det funkade det också.

Idag har jag gjort klart min annons, den är i princip färdig iaf. Läraren tyckte att den var ok så jag antar att den duger.  Är rätt nöjd med den, men det går ju alltid att finslipa. Nåväl min poäng är iaf att jag känner mig tillräckligt klar för att ta jullov och åka hem! Ska ta och kolla annonsen en gång till imon, men känns det bra vill jag åka hem. Hade tänkt åka på fredag med Fio men samtidigt känns det onödigt att stanna kvar här om jag är klar med skolan. Om det är lugnt för Fio kanske jag åker redan på onsdag (!) Shiiit, jullov så här tidigt, det var länge sen i så fall.

Jaja, får se hur det blir, måste fundera lite till.

Tjaoo

Happy feet

Sötaste filmen på länge! Igår var det bio med tjejerna från klassen, Happy feet är bästa filmen på länge! Så fruktansvärt rolig och känslosam på samma gång, se den :)

En vecka till, sen åker jag hem! Förhoppningsvis går allt som planerat och jag hinner klar med skolan. Nästa fredag är hemresan planerad och å herregu vad mkt saker jag kommer att ha med mig! Har planerat att köpa nya köksstolar på Ikea så ska ta hem de jag har nu + allt annat jag behöver.
Åå längtar hem jätte mkt!! Pratade med både mamma och pappa idag <3 de är så gulliga som grattade mig på namnsdagen, yes det är Anna idag!

Ikväll blir det julfest med klassen. Ser fram emot det jätte mkt faktiskt! Har varit osocial jätte länge nu så ska bli kul att umgås med alla innan jullovet kommer och alla åker hem.
Ja hoppas vi får en bra kväll!


Friday

Äntligen helg, blev så glad idag när jag var klar i skolan och det slog mig att helgen var här igen! Det är så skönt, även om jag inte har några särskilda planer för helgen.

Idag övertalade Jenny mig att åka till stan och där fick jag inhandlat två till julklappar och lite smått till mig från HM. Vi gick också förbi Illy och hälsade på Lena, som i princip bjöd oss på sushi och latte, very nice.

Kvällen har spenderats hos Sandra med idoltittande, vilket kungen Markus vann såklart! :) Haha, var riktigt nervös innan vinnaren presenterades!

Resten av helgen blir också lugn, håller mig från festande även denna helg! Kanske dock ska kika förbi Ålidhemsfesten imon.
Måste verkligen städa i helg också!


Just keep on going... snart är det jul