Flyttar

Japp, och det är ett sattyg. Åter igen, hur kan man samla på sig så mycket saker!? Nu dessutom i en möblerad etta, ett år och några månader. Hoho!

Back to work.

Dagens låt:
The Beach Boys Don't Worry Baby

Shoppa loss

Nu har jag verkligen shoppat till det. Anna var ju som bekant här på besök och eftersom vi båda gillar att satsa på kvalitet ("då och då måste man få unna sig"), så var det inte direkt någon som sa åt den andra att hejda sig. Drabbades av lätt ångest, men den har lagt sig nu. Ingen idé liksom, köpt är köpt. Och jag är så nöjd med mina inköp. Hade faktiskt tänkt över dem en tid innan så var beredd på att summan skulle dra iväg, nåja, lite beredd iaf.

Men hellre köpa fler dyrare saker än en massa billigt i överflöd. Som sagt, ska börja satsa på kvalla.

Dagens låt: Nej. Har inte lyssnat på musik idag (!)

Lobby

Ja så nu har Anna kommit, wiiiiiiiii! Kul!

I går gick vi ut med Vanja och Greta. Planen var att testa det det nya stället Lobby. "Stockholms nya trendiga Fashionklubb med överlägset ljus och ljud samt en sagolik miljö som kommer förtrolla dig!", löd beskrivningen på sidan man skulle osa på.

Yeah right säger jag bara. Miljön bestod av delar av en galleria med skynken upphängda för att gömma affärerna bakom. Dansgolvet var bara mitt i allt, precis där människor kom in och passerade till soffor osv längre in. Lokalen gav känslan av ett högstadiedisko. Nja ingen höjdare med andra ord.

Blir nåt annat ställe nästa gång. Men tack alla inblandade för en bra kväll ändå :)

I dag har jag och Anna haft filmmaraton, hittills har vi sett Sex and the city, Moulin Rouge och Walk the line. Nu är fjärde filmen igång, The Holiday. King söndag.

Dagens låt:
Ewan McGregorCome What May

Fredagsmyyyyyyyyyys

Det var ett jla tjat med den reklamen på Spotify i kväll. Men det ska jag faktiskt ha också.
Städning avklarad, ljusen tända och film på g. Tyvärr så finns chipsen också med i bilden. Men som sagt, 1 sept då gäller det! Nyttiga livet here I come.

Well well, trevlig fredagskväll!

Dagens låt:
Mötley CrüeAll In The Name Of...

Det här med rubriker alltså...

Jag är som sugen på att skriva nåt. Men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag vill ha ut. Konstig känsla. Jag tror jag är för trött, vet inte vad jag tänker? Kan det vara så, fattar ni vad jag snackar om? Haha.

Liksom alltså. En dag kvar på detta sommarvik. En dag. Hur snabbt sprang tiden egentligen!? Upp och ner har det gått. Givetvis har det gått bra de sista dagarna och då känns det tråkigt att sluta. Men vissa dagar har det känts som att jag inte pallar längre. Fast helt slut är det inte ännu, jag kommer att hänga kvar en stund till, ett inhopp inplanerat i sept och kanske även sen. Den som lever osv...

Jag hoppas i vanlig ordning att allt ska lösa sig, på nåt vänster. Nytt place snart, känns som fint. Men även lite tråkigt eftersom det innebär att Karin drar.. Buhu.

I dag: Helt check, resten av tvätten klar. Eller just ja, nu kom jag ju på att jag måste hämta det sista från tvättstugan. Tur att jag började skriva om det, kanske hade glömt det helt annars.

Imorn: STÄDA!

Ok, sova i tid i kväll kanske?

Dagens låt:
VolbeatSoulweeper #2 - live

Lipet

Har sett Hachiko i kväll. Iouiouiou. Halva filmen en enda gråt. Men så fin och bra film. Se den!

Uäk, har däremot tryckt choklad i dag. LÄNGTAR tills jag tar tag i träningen. Samlar motivation. 1 sept, ny månad, ny höst, nystart.

Halvt check, hälften av tvätten fixad i kväll. Alltid nåt.

Dagens låt: Volbeat Fallen - Edit

söndag

Har upptäckt att jag har en massa att göra, shiiiit tiden går ju så fort. Måste bli en effektiv vecka nu.

Var en helt king helg iaf.

Inte var det nåt mer med det just nu. Ork int skriv.

Dagens låt:
Mötley CrüeTime For Change

Spelning inbokad

Volbeat bokat i oktober. Oh yes! Nån som hakar på??

Dagens låt:
VolbeatI Only Wanna Be With You

Och så lite bilder


Mötley - Sonisphere





Maiden - Sonisphere






Extas

Jag har äntligen sett dem!! Mötley Crüe live, sick!!! Bara bra låtar, men fanns ändå så många andra jag hade velat höra, en festivalspelning räcker inte till.
Sonisphere var galet!! Vädret var det sjukaste jag varit med om. Regn HELA tiden. Allt vara bara leeeerigt. Orutinerade jag hade dessutom låga öppna skor så stod med fötterna i en sjö hela dagen/kvällen. Till slut var det bara att ge upp och gilla läget. Hela jag var totalt genomblöt när jag kom hem.
Men det var värt det. Helt fcking klart!
Mötley och Maiden på en kväll, så grymt bra!!
Väntar bara på förkylningen nu. Skräll om jag inte blir sjuk. Aja, shit the same. Hell yeah!

Dagens låtar: Mötley Crüe - Girls girls girls
                       Iron Maiden - Blood Brothers


En vecka i stan

Bor i stan en vecka. Är kaninvakt åt Gretas lilla Thea. Går bra. Men först var det lite skakigt. Särskilt med tanke på att när jag skulle öva mig på att få in henne i buren vågade jag inte lyfta upp henne. Går den lilla sötnosen att lita på? tänkte jag. Men det har gått fint, Thea har för egen maskin hoppat tillbaka in i buren varje gång, hittills.

Skönt att bo så här mitt i smeten. Snart gör jag det nästan själv också!

Nu är den alldeles snart här - helgen jag väntat på i en evighet. Sonisphere!!! Men nu är Lisse sjuk :( Vilket inte är klockrent nånstans. Hoppas du kryar på dig vännen!

Men men... Imorn ska jag hålla ögonen öppna ifall nåra rockers hittar på några galna upptåg i stan. Snart anländer de nämligen har jag hört!

Dagens låt: Mötley Crüe - Tonight



Oj, råkade visst bli samma låt som sist. Men man kan inte få för mycket av det goda, eller hur?