Skriver

Oj, hinner inte skriva blogg just nu.
Har börjat sommarjobba i måndags. Kul att vara på en stor tidningsredaktion. Var ruskigt nervös i början men nu börjar det kännas bra. Jobbar 8-17 varje dag, vilket är ruskigt slitet. Jag är ingen morgonmänniska så jag är trött mest hela tiden. Hinner inte göra annat än jobba, äta och se på tv. Haha! Men det är värt ändå. Om en vecka är jag ledig i FYRA dagar!!

Ja nu ska jag fortsätta jobba. Oh, känns bra att säga så, vuxenpoäng, haha!

Kommer mer en annan gång.

Dödar tid

Det gick. Jag fick med mig alla saker hem. Fick dock rensa bort en massa gamla kläder för att få plats med allt jag hade med mig. Men det var bra. Jag har hört nånstans att man ska slänga/ge bort kläder man inte använt på två år och det hade jag massor av. Kan inte spara på allt och tänka att "nån gång kanske jag behöver den tröjan" eller "den byxan kan ju bli inne igen". Nä, det är ju faktiskt roligare att köpa nytt!

Ja, igår kom jag då till Happis. Gick ut med Greta på kvällen, hade lust att göra nåt annat än att sitta hemma och kolla tv. Det var väl sådär kan man säga. Kul att träffa Greta, men annars så såg jag inte många kända ansikten ute. Det var verkligen dött på folk och ja som sagt inte många jag kände iaf. Jag diggar inte stället alltså. Jag ska alltid tro men icke, det är inte kul. Jag väntade, letade med blicken, inget. Vilket egentligen var för det bästa. Jag måste undvika kontakt, det är det som fungerar. Även om det är svårt att låta bli.

Idag, lördag. Skriver blogg för att döda tid. Har sovit alldeles för lite, är jätte trött nu så borde egenligen gå och vila. Men har ju fixat till mig för dagen så vill egenligen inte, vill göra nåt. Men har ingen att göra nåt med, alla jobbar, tråkigt. Jag får vänta och se om nåt dyker upp. Hade kunnat stanna i Umeå under helgen, här är det ju inte mycket action. Jag blir alltid stressad på nåt konstigt vis när jag är här, måste hela tiden göra saker, ut, se, hålla koll. Ah, jobbigt.

På resande fot

Packa upp och packa ner igen. Jag lever i en väska, eller flera för att vara exakt. Imorgon ska jag bege mig norrut, hemåt, till Happis. Det känns både kul och jobbigt på samma gång. Jag har massor med kläder, skor, smycken, ja allt möjligt som ska med. Blir borta i två månader så måste ju ha med allt jag kan tänkas behöva. Jag är inte den som kan packa lätt heller så har i stort sett med mig största delen av min garderob, iaf sommargarderoben. Dessutom har jag shoppat upp alla pengar i Stockholm så måste ha med mig allt eftersom jag inte kommer att ha råd att köpa nytt förän i slutet av sommaren.

Såå, nu ska jag fortsätta med packningen.

Kommer att sakna Umeå medans jag är borta, men jag kan ju alltid åka hit när jag är ledig. Ja, det blir nog bra det här.






Jag vill säga det. Men jag kan inte, så jag säger det här istället.
Grattis

Pix

Lite foton från Stockholm.

Jag, Jenny och Katta väntar på tåget mot Sthlm.
          



Fredagens grill/kubb/partykväll.

             
        

Mer foton finns på: mitt pixbox!!


Stockholm

Blev en härlig vecka i Sthlm, kom hem igår kväll. Jag trivs där, det är fint, det finns mkt att göra och titta på. Så har jag ju mina älsklingar broschaaaaan och Marie där :)

Åkte tåg ner tillsammans med Jenny och Katta förra måndagen. Okej, det gör jag aldrig om igen! Vi hade sittplats på nattåget som tog 10 timmar. Kunde inte sova alls! Möjligtvis några minuter åt gången. Var obeskrivligt sliten när vi kom fram. Det var kul några timmar i början medans alla andra också var vakna men sen blev det bara en låååång seg väntan på att komma fram. Nåväl, klarade ju av det iaf och när vi kom fram fick vi sova några timmar hos Kattas kompis Frida innan vi begav oss ut på stan för lite shopping. På kvällen var Jenny och Katta på Mötley Crüe konsert, hade också velat men hade inte fixat nån biljett :( Jag åkte istället ut till broschaaaaan och Marie i Vällingby där jag skulle bo. Var härligt att träffa dem igen!! :*

Vistelsen i Stockholm har bestått av en hel del shopping, såklart. Nu är pengarna nästan helt slut :p Har även hunnit med lite nationaldagsfirande inne i city, en heldag på stranden i Vällingby - vädret var ju ruskigt bra hela veckan, nästan för varmt vissa stunder! Har även varit på grönan och haft grill/kubb/hemmafest, vilket var riktigt lyckat! :) Jag har också hunnit ta en fika och lite shopping med Pottan och co. Kul var det, synd att vi inte hann ses mer men det får bli nästa gång. Jag har ju bestämt att jag åker ner i augusti igen :) Måste bara tjäna ihop lite pengar först.

Broschaaaaaaaaaan och Marie, tack för att jag fick bo hos er. Har haft det hur bra som helst.


Tåga

Nu har jag hunnit njuta några dagar av sommarlovet. Det har varit sjukt bra väder så har varit ute en del i solen, gått på stan, kollat fotboll på Olearys, hängt med vänner, som ett sommarlov ska vara. Jag njuter av att kunna ta det lugnt och göra vad jag vill.

Ikväll är det äntligen dags att åka till Stockholm! Vi ska tåga ner (åka tåg alltså). Blir nog en lång natt, är framme vid kvart i åtta på morgonen. Men det ska bli kul, har nog aldrig åkt tåg i Sverige tidigare (?) inte vad jag kan komma ihåg iaf. Nu är det dags att ta tag i packningen ordentligt så jag hinner bli klar.

Weee, blir en nice vecka det här tror jag :)

Vilken bloggtyp är du?

Dagboksbloggare

Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.



--> Det stämmer väl till hälften ungerfär. Jag är faktiskt ganska noga med hur jag skriver och formulerar mig, nog för att det kan förekomma vissa fel ibland ändå. Och visst bryr jag mig om hur många som läser min blogg :) Det är faktiskt inte så många, så hallå, börja läs!! Hehe.