Ny (?) musik

Jag har ingen bra koll på ny musik längre... Förut brukade jag ha hört låtarna långt innan de kom på MTV. Nu har jag helt tappat det där. Men den här har jag iaf snappat upp. Good shit! Ännu en hit av Timba!

Dagens låt: Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again


Lite liv i luckan

Håller på att ställa tillbaka dygnet till lite mer normal nivå igen efter en jobbnatt. Snart sova.

Värsta kaoset i trafiken i dagarna alltså. Den där snön är ju för jobbig alltså. Här iaf. Som tur är har jag inte drabbats allt för hårt. Taxi i natt och på förmiddagen i dag bara en halvtimmes väntan... Folk har visst haft det värre.

Har haft en mycket bra och välbehövlig middag ute i kväll. Har inte haft nåt socialt liv på över en vecka (förutom på jobbet). Tack Vanja för bra råd och en bra kväll!

Dagens låt:
Sophia SomajoI-rony (Nötte som tusan för ganska precis ett år sedan. Bortglömd hit!!)

Rise and...

... shine.

Det finns ju faktiskt de (stackare) som normalt stiger upp vid den här tiden.

Jag är också vaken men med skillnaden att jag inte somnat ännu. Höll givetvis precis på att somna när larmet ringde dock.

Nu: Hockey. Sen: Sova bort dagen.

Hohohohockeyfrilla! Kom igen nu Sverige!!


Vacker död stad?

Jag hade fått för mig att Stockholm var Sveriges stad som aldrig sover. Men det stämmer ju inte. Stan är ju tämligen öde redan vid 02.00. Visserligen en söndag natt, men hallå, landets huvudstad borde väl orka mer än så? Börjar bli tämligen van att betrakta staden genom taxins fönster mitt i natten. Antingen på väg till eller från jobbet. Tur att jag är nattmänniska och gillart. Måste nog dock erkänna att jag kommer vara lite sliten efter dessa två veckor. Det känns faktiskt av att vända på dygnet.

Nu ska jag försöka sova några timmar, sen hockey 06.00, sen sova bort dagen.

Nattligt konstaterande: Lördag verkar vara bloggdagen, iaf läses min bäst då. (Obs. Bäst inte bra - fler läsare där ute?)

Nattens låt: Jason Derulo - In my head


Inte så kul lördag

Isolerad. Ensam.

Ingen kan/orkar ta sig nånstans.
Jag orkar/kan inte ta mig nånstans.
Kollektivtrafiken har klappat ihop återigen.

Behöver väl inte nämna att det snöar?

Kul, verkligen kul. Min enda lediga dag under helgen...
Tur att det är OS och Melodifestival.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv framför tv:n.

Dagens låt: Volbeat - I'm so lonesome I could cry

nattens låt: metallica - fade to black

Simply nothing more to give
***
Emptiness is filling me
To the point of agony



 

Eller så är jag bara trött?


os = sömnrekord

Ja så är det.

Efter att ha jobbat första nattpasset med OS slog jag nämligen sömnrekord (mitt eget alltså). Inte i antalet timmar utan rekord i att sova bort en dag. I onsdags vaknade jag... halv nio! På kvällen alltså. Efter nattpasset kom jag hem vid 11 och sov sedan heeeela dagen. Kändes helt sjukt. Snacka om att vända på dygnet. Men var ju tvungen för att orka med nästa nattpass.

Det senaste dygnet har jag även slagit rekord i antal timmar spenderade på jobbet. Jobbade nämligen natt igen ons till tors (01.30 till 10.00). Hemma vid 11, sov några timmar, sedan tillbaka på jobbet halv sju i kväll. Och nu är jag för en stund sedan hemkommen. Så ja, två arbetspass inom ett dygn blev det. En fördel är ju att det hjälper att ställa tillbaka dygnet igen. Åtminstone till ganska normal nivå enligt mig. Dvs. somna nån timma efter midnatt. (Obs. inte när jag börjar jobba 07.00).

Och hur bra var inte Anja idag!! Helt otroligt grymt gjort!!

Nu ska jag väl sova då.

Nattens låt: One more Reggae for the Road


God natt,

god dag, god morgon, I don't know.
Försöker vända på dygnet. Men det går inte så bra som jag tänkt. Vaknade alldeles för tidigt i dag, redan vid 13. Sov ett par timmar under natten i går var sedan vaken till fem, tänkte fint nu kommer jag att kunna sova bort hela dagen imorn. Men icke.
Ska alltså börja jobba 01.30 i natt till 10 på förmiddagen, därav mitt försök att sova bort denna dag.

Aja, ska göra ett nyt försök snart, sen.

God natt då, eller nåt..

Låten:
Rise Against Prayer of the Refugee


Söndag - slut på det roliga

Go kväll.

Snart ännu en rolig helg över. King kväll i går med Lisse och Greta. Blev ett besök på Anchor igen. I dag hängde jag kvar hos Greta halva dagen. Ville som inte bege mig hem. Ångest när det roliga tar slut. Men ändå skönt att vara hemma. Slog igång en film men pallade inte att vara vaken så har nu sovit några timmar. Skönt. Kollat lite OS men det går ju inte sådär jättebra för Sverige i skidskyttet... Fixa skidorna?

Ska snart ta upp filmtittandet igen. Jobbar på att vända på dygnet. Nattjobb mot onsdag. OS!! Hoppas bara jag lyckas komma in i ny dygnsrytm till dess. Ska väl iofs inte bli så stort problem, är ju en nattmänniska.

Dagens låt: Bourbon Boys - Rockin Roller Man (Givetvis även en av kvällens låtar i går)


Mat(o)vanor

Jag har slagit in på ett dåligt och farligt spår.
På Billys-spåret.
På Billys pan pizza-spåret.

Har ätit det till middag säkert fyra gånger de senaste veckorna. Från att inte ha ätit det alls på väldigt länge. Vuxenminuspoäng. Farligt onyttigt. Men orkar inte laga middag. Och med en hög oregano på blir det ganska så gott ändå. Det är vad middagen idag också kommer att bestå av. Men jag ska sluta. Ta mig på rätt spår med bra mat. Typ nästa vecka.

Låten i dag påminner mig om Umeå-tiden och framför allt mitt och Jennys coola radioprogam. Saknar allt det väldigt mycket ibland. Den här låten återupptäckte jag i min ipod nyligen.

Dagens låt: Gym class heroes - Cupid's chokehold



Nu: Mot micron!


Bildextra

Det blev en härlig söndag. Vanja ringde och väckte mig vid sådär 12-tiden (tur, annars var risken överhängande att jag skulle ha sovit bort dagen) som bjöd på finaste vintervädret. Sol och några minusgrader. Vi bestämde oss för en promenad på Djurgården och tog båten över. Älskar att åka båt av alla de slag. Att vara ute och röra sig i det fina vädret gjorde mig verkligen gott. Sen tog vi en fika på det, måste ju se till att fylla på kalorilagret hmhm...

Såg sedan Changeling, vilken riktigt bra film alltså! Så nöjd att jag äntligen fick se den.

Dagens låt:
StaindRight Here

Bildbevis från helgen:

 


Utsikt mot mitt hus från Djurgården


Lisse och jag på kryssningen


Veckan

Oj tappade bort bloggen lite denna vecka.

Resten av dagarna på jobbet blev iaf bättre än måndagen. Tack för det.

Har fått julens sista/första klapp. Tack Marie, blev jättefint i mitt fönster i vardagsrummet!

Har träffat Greta som flyttat hit. Så kul!

Har precis kommit hem efter att inte varit hemma på nästan två dygn. Helgen bestod av en 24 timmars kryssning och sedan en härlig kväll hos Hilda.

Snabbt om veckan som gått. Nu sleeeep.

Nattens låt:
Muse Resistance

Åtkomst nekad

Du vet väl om att du är värdelös, naananaa...

Så har det känts hela jvla dagen på jobbet. När jag kom dit i morse var mitt användarkonto avslutat och jag kunde inte göra ett enda dugg på, ja... tre timmar, innan jag fick datorn fixad. Så jvla värdelöst kändes det. Ingen bra start på veckan med andra ord. Ett dåligt tecken för framtiden där?...

Kan den här dagen bara ta slut nu.


Just take me there


Dagens låt: The Cranberries – Zombie