Nere

Nå Hilda, och ni andra som hittat till/tillbaka hit :), jag kom ner till Stockholm. En sisådär sex timmar senare än beräknat. Träsmak!!

Landade strax efter ett och inget expresståg gick längre. Inte en enda taxibil fanns att få tag på heller. Trodde det alltid fanns nån vid Arlanda?!! Aja till slut kom några, samtidigt som flygbussen men slängde mig in i en taxi, ville bara hem hem hem. Var så så trött på jobbet i går. Men fick som tur var en mjukstart då ingen där hade koll på att jag skulle börja mitt vik.

Tröttheten har hållit i sig i dag men har fått lite mer koll på vad jag ska göra och börjat komma igång.

Nämen kanske dags att sova då!

Låt just nu:
Five finger death punch - Bulletproof

Fast i luleå

Så fullständigt less, irriterad och nu bara apatisk. Det förbenade flyget är försenat flera, flera timmar. Skulle ha åkt 17.20 men sitter fortfarande på Luleå airport och ny beräknad avgång är 23 någonting. Nämnde jag att jag var less, och förbannad. Skön uppladdning inför nytt jobb imorgon... Kul att batteriet på telefonen lär dö då jag måste sysselsätta mig med den. Så typiskt att detta ska förstöra en mysig och rolig helg hemma och i Luleå.

Fuck up

Regnet, usch, nu är det jätteblött och ingen snö. Trist värre.

Fick precis ett riktigt bra låttips av Vanja. Dagens låt:


Snygg video också.

GG

Jag vågar knappt skriva det högt, tårarna började nyss trilla till ett avsnitt av Gossip Girl. Men det måste jag stå för, fortfarande en favoritserie.

Det här är förövrigt en favoritscen,
slutet av den.

Väntar på att tvätten ska bli klar denna lediga dag, som precis blev solig och fin. Får se om jag hinner ut innan den går ner.

Wohoo kul att blogga igen!

Nytt år för tusan

Jo men hörrni, ett försök till va!
Saknade min blogg helt plötsligt, så skakar liv i sidan igen.

Tiden går så fort hela tiden! Fattar inte att det snart är mars. Här i Stockholm har det varit vitt och fint de senaste veckorna men i helgen kom regnet och tog snön... Fick lite hopp om mer vinter ikväll när jag såg några vita flingor falla. Får väl se.

Det om vädret. Jag har till slut köpt en såndär smart telefon. Efter att ha funderat på vilken jag vill ha i veckor, månader, lång tid, slog jag till på en iphone. Och jag gillar!

Det är det för nu!

Så här ser jag ut nuförtiden, ok lite mer utväxt kanske.