Nästan slut nu

Jonämenatt hej!

Två jobbpass kvar. Gick fort på slutet när man hade roligt. Får se vad som händer sen. Måste ännu ta tag i allt. Som vanligt då.

Har tänkt visa lite foton eftersom inspirationen till att skriva inte funnits. Men inte ens det orkar jag. Nästa gång kanske.

Nu ska jag läsa heroindagboken.

God natt sen.


Dags tiden att börja starta

Sommaren är snart slut.

Sommaren är snart slut.

Börjar jag höra nu.

För mig känns det som att den knappt har börjat. Min sommar har som vanligt mest bestått av jobb så har inte märkt av den desto mer. Inte för att jag klagar, har det bästa sommarjobbet. Och har hunnit njuta av solen en del.

Dock, är det trista ord att höra. Snart är det höst.

Sedvanligt vid denna tid börjar också höstångesten att krypa fram. Was this it? Ingen mer värme? Snart bara kyla och mörker? Nej okej så deprimerande är det inte såklart, men ändå, sommaren har gått fort. Hittills, den är ju inte helt slut ännu!!

Den där höstångesten ja, vad ska jag ta mig till härnäst? Ständiga frågan. Dags att bygga en plan. Tiden springer iväg, åren går fort, dags att ta fast drömmar och försöka förverkliga. Så känns det nu, snart är det för sent. Iaf om några år är det för sent. Därför - dags att på riktigt försöka ta tag i saker.