Svarta natt

Faller, just nu, precis nu
Rasar
Pannan mot golvet, en hög på golvet
Våta kinder, svarta ränder från en mask
Åter igen
när kommer slutet
Åter igen
samma bild i spegeln
Åter igen
svarta natt


Beskriv mig...

Ska göra som Karin och Lisa har gjort tidigare. Jag skickade sms till massa folk med texten: Beskriv mig med ett ord.. BARA ETT och skicka det till mig.
Det här blev resultatet:

* Lysande glad!

* Ärlig.. :D

* Långsam ;)

* snygg!

* Rockbrud! :)

* Underbar (x 2)

* Energispridare :)

* Mörk. (Fick en intressant förklaring till varför, och det stämmer. Kul med en beskrivning som man inte själv hade tänkt på)

* Nej! :) (Undrar om det är beskrivningen eller att det betyder att jag inte fick nån...? Antagligen det sista, hehe)

* Duktig

* SÖTIS!

* Pryd ;)

* KONSTIG =) (Det är en beskrivning som man vill ha en förklaring till. Jag menar, man kan ju vara konstig på många olika sätt liksom.. eller? Meen, det var ju bara ett ord man skulle skriva så jag får leva i ovisshet, haha)

* Het ;p

* tycker nog att du är smart :D (lite fler ord, men ett undantag är tillåtet, haha)

* Busig

Men den finaste beskrivningen fick jag av Johanna, hon tyckte inte att hon kunde beskriva mig med endast ett ord utan det blev ett fullt sms, tack gumman :)

Det var verkligen intressant att få svar, vissa var väldigt lika medans andra helt annorlunda och som sagt var vissa såna beskrivningar man inte tänkt på själv.

Nattmänniska

Försöker komma igång med pluggandet men det går lite segt. Är inte van att plugga, har inte behövt göra det på typ en dryg månad.

Imorgon är det helg, jag lever för helgerna. Denna helg ser ut att bli lugn, behöver det, ränsa lite. Men helg är alltid helg, känns skönare då.

Det känns lättare nu, kan nästan säga bra. Försöker hålla i det. Snart kommer en vändning?

Lyssnar på bra musik MCR

jag är en obotlig nattmänniska, det blir lite jobbigt i längden när man ändå måste upp tidigt, så nu sängen.

Dags att packa

Nu är det bokat, åker till Stockholm imon! Vilket infall! Men tänkte att det är bäst att passa på nu när jag har tid innan nya kursen börjar, sen vet man inte hur det kommer att se ut under våren. Kommer att bli skoj som tusan! Enda problemet är väl att min ekonomi inte mår så bra av det här... men får snåla när jag kommer hem igen, det är det värt.

Blir att packa idag igen då, härligt! Det är bäst att leva i nuet medans man kan.


Drömde något väldigt bitterljuvt inatt, det var inte kul att vakna...

Tillbaka

Oj oj vad slö jag har varit på att uppdatera här. Nu är jag tillbaka i Umeå. Jullovet gick väldigt fort, hann vara hemma i drygt tre veckor + en helg i Luleå och det känns ändå inte som att tiden räckte till.
Julen började inte så bra, men slutade ändå helt okej. Det var en lugn och mysig jul. Det blev fest på juldan och det var en skoj kväll.

Tiden hemma har spenderats med familj och vänner, har försökt hinna med att träffa alla och det har jag nog gjort men det känns som att tre veckor inte räcker till helt ändå. Men det har varit underbart att få träffa dem igen. Har faktiskt fått jobba lite också, det känns bra att få lite extra pengar. Helgen i Luleå var jätte rolig, härligt att få umgås med Mallo och Johanna igen, vi skrattar.

På ett sätt har det varit det konstigaste lovet nånsin, det var en omställning som inte gick så bra alla gånger, usch vad man kan göra pinsamma saker.. MEN sånt som händer och nu ska jag se till att det inte upprepas nåt mer... aldrig mer? Tråkigt men sant...

Jaa, nu har ett nytt är börjat, med nya möjligheter. Det är så jag måste se på det, saker kan förändras!

Känns okej att vara tillbaka. Ser fram emot de nya kurserna i skolan och våren är ju oftast allmänt roligare  än hösten :)

Nu ska jag ta och fixa klart i min lägenhet, hade en hel del att packa upp om man säger så. Fyra-fem besök på Ikea kanske kan vara orsaken till att det tar lite tid :)