En evig väntan

It's so dark. Och klockan är bara halv sex. Nattsvart.

Väntar. Den här veckan har gått sakta. Dagarna flyter ihop. Småtråkigt. Men även skönt. Ser dock fram emot nästa vecka. Jobb hela veckan! Och jag måste vara uppe med tuppen. Före tuppen och jag gissar att det är ganska nattsvart även vid halv sextiden på morgonen...

Väntar som sagt. Ska se "This is it" ikväll!! Och väntar på helgen. Hoppas den blir kul. Förra lördagen blev ju lite smått misslyckad, ja planerna blev då helt ändrade iaf.


Måste fota. Var alldeles för länge sedan. Hade lust att bildsätta detta inlägg pån ngt sätt men hittade inga nya bilder. Katastrof! Så det får bli några gamla.





Bilen i somras, lite psad sådär.


Dom här två sötnosarna saknar jag allt för ofta.


Nej, jag har inte klippt page.


Hjälp!

Hur gör jag så att bloggnamnet Karroh inte syns i headern??

Fina fredag

Har haft en dag på stan med Lotta idag, så kul att ha henne i stan för ett tag :) Blev bjuden på lunch, stort tack. Sedan har vi promenerat på ganska bra på lite sightseeing. I en lite rolig butik stötte vi dock på en överraskning som var ganska... osmaklig, vilket resulterade i att vi lämnade den ganska omgående. Avslutade sedan med en härlig fika. Kan ju säga att mitt chokladbehov blev mer än tillfredsställt!

Lite lösa planer för helgen men ska nog se till att hitta på en del roligheter.

Nu är det nästan mörkt ute och klockan är 17.39, har verkligen inte vant mig vid höstmörkret ännu.


Ingen bra tisdag idag

Igår dog min dator. Skärmen blev plötsligt helt svart, okontaktbar trots att datorn var igång. Stängde av den med tvång och efter ett antal försök att få igång den fungerade den till slut som vanligt. Tur. Gillar inte teknik när den inte funkar, då förstår jag oftast inte varför.

Idag då? Ångest. Över livet. Kommer jag att få tillräckligt med jobb? Behöver jag en ny plan? Orkar samtidigt inte ta tag i något, jag ger upp dagen idag, nya tag imorgon.


Och varför syns inte min header??


Frisk luft

Äntligen friskare. Var utomhus för första gången i går på nästan en hel vecka. Höll ju på att bli tokig på att bara sitta inne.

Men har som därför inte nåt intressant att skriva så det var det för nu.


So sick, again

Var nästan frisk tidigare i veckan. Men nu ligger jag här igen i soffan med feber. So sick. Hur kan jag bli sjuk hela tiden? Orkar inte. Ge mig mitt liv tillbaka. Fck fck fck.

Nu fryser jag.