Helgen

Happis. I torsdags kväll åkte jag och Jenny upp och hem. Det var en väldigt bra helg. Kul att se alla nära och kära igen, såklart. Nu var det ju inte så länge sen sist jag var hem men det var underbart att träffa dem igen.

Hann med två rundor på IKEA, very nice. Hittade en hel del nödvändiga saker. Haha det är omöjligt att inte shoppa där, men behövde faktiskt det mesta som jag köpte :)

I fredags blev det också lite fest hos Verro. Mkt bra kväll. Slapp gå ut och fick åka lite bil istället :) Resten av helgen blev lugn och jag hann få lite quality time med nästan alla.

Men min vän, varför hör du inte av dig?



Har en ganska bra känsla nu.

Det rullar

Massor att göra hela tiden. Nya kursen marknadsföring har börjat och det är bara att sätta igång att jobba hårt med en gång, men det är ett bra ämne så det funkar. Idag har jag också varit första gången på extrakuresn digitalfoto. Känns lite som att jag har tagit mig vatten över huvud med den + radion, meeen det ska nog fixa sig, det är ju roliga grejer att göra iaf. Allt känns dessutom extra stressigt i vecken eftersom jag ska åka hem till helgen. Japp ska bli skönt/kul att åka hem igen :)

Nu är även vår Hemavan-resa bokad, det blir äntligen av! Den 30 mars bär det av, längtar längtar längtar :) Ska hämta hit mina slalomgrejer hemifrån nu i helgen så att jag har allt.

Ah, måste ju berätta att jag köpte ett par nya baggyjeans i helgen, underbara och på rea, love it.
En massa bra ny musik har jag också att lyssna på (intresseklubben antecknar). Dock vill min brännare inte funka, vilket är mycket irriterande eftersom jag vill ha ny musik med mig på hemresan. Men ska testa imon igen.

Nu sova, det är två långa dagar som väntar.

Avklarad

Äntligen, idag skrevs tentan så nu är det över. Det känns verkligen som att en tyngd har lyfts från mina axlar, eller kanske snarare en klump i magen som har försvunnit. Iallafall för ett tag, nya kursen börjar 9.15 imorgon och då får man se vad den för med sig. Det ska bli intressant iaf.

Det pågår en tentafest hos min granne och klasskompis. Har hälsat på där ett tag, men pallar inte att festa, är inte det minsta sugen heller.. Gick förbi Sara och Jenny och gänget också. Där bjöds det på fika och lite update, vi hade inte setts på hur länge som helst kändes det som.

Idag är det den där dagen, som jag avskyr. Nä ja är int bitter. Men skämt å sido det har varit en väldigt bra dag ändå, skön kan jag nog bäst sammanfatta den som.

Jag är lite sugen på att åka hem, igen. Vad är det som drar egentligen? Men så blir inte fallet i helgen iaf. Jag och Jenny har en idé om kanske nästa? Ja vi får väl se, vi ses när vi ses.

Tufft

Det är mycket att göra nu. Känner paniken komma krypande. Hinner inte med allt som jag behöver göra. Jag är dessutom fruktansvärt trött just nu. Imorgon eftermiddag blir en liten paus från projektet så då måste jag skriva cv för att söka sommarjobb. Tentan närmar sig och jag har inte hunnit läsa så mycket som jag hade velat för att känna att jag kommer att klara den. Dessutom har min ena bok inte kommit. Vad håller CDON på med??

Helgen belv inte alls som tänkt. Åkte hem till Happis en sväng för att sedan åka mot Luleå och sedan tillbaka till Umeå, men blev kvar i hemtrakterna. Det var skönt att få vara nära familjen och några vänner :) Dock visade den obehagliga ångesten sig även där. Dessutom var ett flyktigt "Hej" lite nedstämmande. Nåväl hann förbi A-K i Luleå i söndags iaf. Jag ska åka till Luleå en hel helg så snart jag kan.

Nu: försöka skriva om inte så sova

Okeeej

nu funkar det ju, konstigt, nyss kunde jag inte se några inälgg eller nåt annat heller...!

What??

Vad hände med min blogg??