Dansa på bord?

I'm so lame.

Var medbjuden på en stor lokalfest i går. Men stannade hemma. Orkade bara inte... Flydde verkligheten på annat sätt, in i filmens värld.

Men det är ju nu, om nån gång, jag borde leva livet (?). I möjligheternas stad utan något som håller mig tillbaka. "Du är ung, du borde dansa på borden", som Vanja uttryckte det.

Men jag har ju aldrig varit den som dansar på bord?


Så på grund av/tack vare den lugna gårdagen har jag i dag orkat vara riktigt duktig. Har städat och lagat bra mat (kyckling, wokgrönsaker med turkisk yoghurt och bulgur), blev en matlåda till veckan dessutom.

Jag har även utnyttjat det fina soliga vädret och tagit en nästan två timmar lång promenad. Det ni, händer tyvärr inte allt för ofta. Men det kan man ju ändra på.

I morgon ringer klockan 05.05...


Dagens låt:
Eurythmics – When Tomorrow Comes


Mitt blondaste jag

Gjorde äntligen ett besök hos frissan i dag. Det var verkligen på tiden. Det har till och med Marie påpekat så snällt. Skulle fixa utväxten och topparna. Och nu känner jag mig blondast hittills. Hela håret blev ljusare än jag tänkt men det är fint. Känner mig som en människa igen, eller nåt.

                                             Bildbevis:
                                          


I går blev en bra kväll. Fick se Snabba Cash!!! Och den var riktigt bra. Slår (såklart) inte boken. Men filmen ska ju inte heller vara exakt som boken, utan baseras på den. Gillade fotot. Och självklart Kinnaman. Grym.

Fortsatte kvällen en sväng på söder innan hemfärd. Trevligt, trevligt.


Dagens låt: Imperiet Var E Vargen


Headlines

Det skulle ju vara kul om jag kunde vara bra på det jag gör. Min hjärna verkar inte fatta rubriker? Hur tänka klick klick klick? Kan jag bara få kunna tänka: wow vilken grej den blir bra snygg läst...

***

En bra grej idag: Underbar låt har fått riktig video.

Dagens låt (och video):
Slipknot - Snuff

***

Inte en sån som fastnar.
Är bara just då.
Inte sen.
Vill inte fastna.
Men vill inte försvinna.


Here we go again

Allvarliga sömnproblem. Vad blev det i natt? 3 - 4 timmar. Det funkar inte. Blev en kass dag. Orkarnt. Måste sooooooooooooooooooova. Damn.

Men gå och lägg dig då!


Låten:
Nomy – Crucified By Love


Tillbaka

I dag kändes det verkligen som att det var tillbaka till verkligheten. Hmmhmm, sanslöst!

Upp kl 05.15, jobb på bladet igen, känns bra att vara tillbaka. Tyvärr allt för trött nu. Sova i tid i kväll, ok?


Vadå frisk luft?

Insåg precis att jag inte varit utomhus på två dagar. Gick ut med soporna och kom på att det var första gången jag gick ut genom porten sedan måndag kväll. Woops. Inte helt nyttigt att bara vara inomhus va? Men jag har ju trots allt varit lite förkyld och sovit en massa.

Imorn upp och jobba på morgonen. Normal arbetstid för en gångs skull 8.30-17.



Dagens låt: Secret Service - Oh Susie



En av de där gamla godingarna. Vilken video, haha. Rullskridskor det nya heta? Got to love the 80's.


Livlig dag

Not so much.

Sov till 14, åt frukost 15.30, hm ja kollat på film, internetat, pratat i telefon, lyssnat på musik. And thats that.

Sa jag att jag är ledig i dag?


Dagens låt:
Alexandra Burke Feat. Flo Rida – Bad Boys


I dag har jag faktiskt också städat bort det sista av julen - på tiden - julgranen åkte för länge sen men nu är även ljusstakarna borta. Mer juligt än så var det inte. Fint ändå, men nu kändes det verkligen som att det fick räcka.


Back to life

Snart iaf.

Har spenderat helgen på jobbet. Fre 9 tim, lör & sön 12 tim. Idag - sovit till 13, fortfarande trött. Snart dags att bege sig till jobbet igen, dock endast för 5,5 tim i kväll. Tur att jobbet är kul!

Men i morgon - skönt att vara ledig!

Dagens låt:
Taio Cruz – Break Your Heart


i love music

Går igenom all musik jag äntligen hämtade från min gamla dator under hemmavistelsen. Så mycket bra musik jag har nu! En salig blandning (well thats me). Så mycket bra musik jag nästan glömt bort. Inga nymodigheter här inte men ack så bra ändå. Min ipod har inte uppdaterats på typ ett år (!?) Katastrof! Är ju en laglig medborgare och laddar inte ner, har heller inte kommit mig för att börja betala för att ladda ner (spotify är ju en räddande ängel så att jag kan upptäcka ny musik). Men nu slipper jag få sår i öronen av all utjatad musik i hörlurarna när datorn inte är i närheten. Sweet! Dock blev ipoden full redan innan jag hunnit på igenom hälften av den ny(gamla) musiken. Måste rensa mer men orkar inte nåt mer i kväll.

Håller jklar på att bli sjuk. Får inte!!! Pepprar med förkylningspreparat. Nu ska jag sova bort symptomen hade jag tänkt. Vägrar bli sjuk igen. Inte nu!


ren t

Har städat och tvättat all day long. Det tog verkligen en liten evighet men nu är allt rent och väldoftande.

Note to self:
TVÄTTA OFTARE!! - Så slipper man ett tvättberg och slipper tycka att det jobbigaste som finns är att släpa tvättkorgen (Ikeapåsen) upp och ner för trapporna (hissen) i timtal.


Tillbaka

Skriver bort lite tid. Dags att sova men är inte trött just nu. Såklart.

Tillbaka i Stockholm efter en dryg vecka hemma. Tiden går alltid så fort. Hade det lugnt och skönt men hann inte alls med allt jag tänkt. Alltid lite ångestframkallande att lämna...

Gårdagen blev lång. Upp klockan 5. Planet söderut lyfte 8.10. Hemma, eller ja framme hos mig, vid elva. Intog en välbehövlig 1,5 timma sömn. (Sov max två timmar under natten). Gjorde mig i ordning. Klockan fem var jag på plats hos Marie för födelsedagsfirande. En bra kväll som slutade ca 03.00. Helt slut.

Dagen i dag, inte hänt mycket. Tog mig iaf iväg en sväng till Vanja och sen film hos mig.

I morgon - tillbaka till verkligheten som Lisse säger.


Dagens låt:
MGMT Kids