So so

Låtar just nu:

AiluCrash Turn The Tide (Cilla Turns)
Adele - Someone like you
Takida You Learn
Bullet For My Valentine Hearts Burst Into Fire

Still going...

Jag tänkte faktiskt lägga ner det här, ärligt alltså. Men så tog jag mitt förnuft till fånga. Bloggen är ju ändå rolig att sysselsätta sig med då och då.

Ja vi tog oss som ni försår hem från Europaäventyret utan större problem. Det blev en liten fördröjning på busstationen i Split, bussen som skulle ta oss till Zagreb krockade med en annan buss när vi skulle backa ut från hållplatsen. Polisen kom, kollade runt och sedan fick vi klartecken att åka.

Tokshoppade i Zagreb, hetsade runt i två gallerior i ett halvt dygn. Vi lyxade till det med ett fint hotell sista nätterna. Jacuzzi, badrockar, tofflor och stooooor frukost.


Efter vår mellanlandning i Köpenhamn, fick några timmar i Danmarks huvudstad på slutet av resan, tog Karin och jag nattbussen mot Sverige och Göteborg. Det, nästan, mest dramatiska hände givetvis när vi korsat den svenska gränsen. Bussen hamnade i en tullrazzia, alla fick lämna bussen som genomsöktes och väskor kollades. Två personer fick inte hoppa på bussen igen. Inte vi alltså.

En oförglömlig resa, som jag kan leva på länge. Men det finns fortfarande så mycket mer jag vill se, reslusten finns kvar!

Resans låt: Adele - Set fire to the rain