Till er

Denna dag tänker jag på dig. Precis ett år har gått men jag är fortfarande lika ledsen när jag tänker på den dagen. Det jobbigaste jag har gjort ever. Fel och grymt, samtidigt var det bara en tidsfråga. Jag saknar dig söten.






Idag lämnas också en nyckel tillbaka och din dörr stängs för sista gången. Nu är det tomt och även dina saker är borta. Lite drygt fem månader men jag förstår det inte riktigt fortfarande. Nu blir det dock tydligare. Jag saknar dig du fina.
 

Spetsat te

Nu ska jag och Sara avsluta denna tisdagskväll med att testa varsin tedrink och kolla på The Hours. Spännande, har faktiskt aldrig druckit någon tedrink tidigare så får återkomma med smakbetyg imorgon. Fördelen med att plugga hemma är att man kan bestämma hur länge man vill vara vaken och hur länge man kan sova. Gillart.

Inget nytt att skriva om

Sjuklingen har suttit inne hela denna fina dag också, förutom en kort stund i solen på balkongen. Har inte varit så effektiv med pluggandet heller men vi har dock fått klart ganska mycket av teoridelen och dessutom har svaren från enkäten börjat ticka in, wee!

Imorn vill jag vara mer frisk och hoppas på att solen hänger kvar för då är det ju tämligen Valborg! Första gången i Stockholm vid denna högtid så hoppas på en bra kväll.

This day

Idag har jag sovit ganska länge
pluggat
pluggat lite mer
gått till handlarn och handlat
missat värmen ute
sett på tv
och såklart suttit vid datorn och gjort annat än pluggat.

So lame.

Jag vill inte vara förkyld mer, fatta att jag blir less, är som aldrig frisk nuförtiden. Jag blir så trött.

Men jag har ju som sagt pluggat iaf, vi har kommit en hyfsat bra bit känns det som.

Kan inte sluta lyssna: Numb

Inte sköna söndag

Bloggen, det enda jag kan underhålla mig med denna sena söndag eller förresten är det ju tidig måndag nu.

Det är tyst tyst tyst. Men jag vänjer mig. Jag måste. Jag gillar inte det ordet och ändå använder jag det. Jag ska, kanske är ett bättre ordval. Jag är trött och förkyld, borde sova istället. Inte tänka så mycket, det blir bara jobbigt. Jag försöker.

Låten just nu: Amanda Jenssen - Numb

Tack för denna gång

Trött tröttare tröttast.

Nu är Drömfabriken över, det var kul att jobba och vi hade en trevlig avslutningsmiddag ikväll. Det känns lite vemodigt nu faktiskt. Sista dagen på Filmhuset som jag gillar.


Imorgon ska jag vakna när jag själv vill.

Energin varar inte så länge

Jag är trött. Stigit upp halv sju, pallarnt. Var dock för ovanlighetens skull snabb på morgonen och var framme en halvtimme innan jag skulle börja jobba på Drömfabriken så hoppade av bussen tidigare och gick sista vägen i solskenet. Det har varit sommar idag.

Men nu har jag ont i halsen.

Idag har varit en sån där dag då jag har fått en massa insikter och tänkt att  ja nu vet jag vilken inställning jag ska ha och så här ska jag börja leva. Men beslutsamheten höll inte särskilt länge, nu är jag återigen sökande, hur ska jag göra för att göra det bättre? Jag tänker för mycket så tillslut ger jag upp positiviteten och orkarnt bry mig. Jag ser inte meningen längre. Jag vet inte om och hur jag ska ta tag i det själv så hoppas på ödet, eller nåt..

Just nu: Metallica

Klara med den första viktiga delen

Idag har vi blivit klara med enkäten och imorgon ska den äntligen skickas ut. Det har även varit ruskigt fint väder idag. Såg dessutom en hare eller så var det kanske en vildkanin i den lilla skogen bakom huset.

Det är vad som hänt idag med andra ord. Det gick segt med pluggandet på förmiddagen och dessutom bråkade itones med mig. Blev så less att jag istället gick ut i solen en sväng. På min lilla promenad såg jag som sagt en liten söt hoppande sak bland träden, hihi. Framåt eftermiddagen gick det undan med uppsatsarbetet också så nu känns det bättre.

Imorgon ska jag till Filmhuset och Drömfabriken. Känns aningen nervöst eftersom jag knappt vet vad jag ska göra, måste ringa och kolla det ikväll.

Nu lyssnar jag på min låt, den är stark och fin.

Hej bloggen

Igår kunde jag inte sova och då kom jag att tänka på dig. Jag var på väg att stiga upp och skriva ett inlägg, men jag orkade inte utan väntade istället några timmar på att sömnen skulle komma. Mm till slut gjorde den det men har inte sovit särskilt mycket så idag är jag trött.

Morgonen blev inte heller bättre av att  mailens inkorg inte innehöll det jag har väntat på i en vecka nu. Very important information som vi behöver till uppsatsen omgående! Stress och ångest. Jag gillarnt att tjata men snart måste jag görat igen... Hoppas i några timmar till.

Detta inlägg tillägnas...

Marie!

Nu ska jag skriva så att du har nåt att läsa på jobbet imorgon. Jag tänkte berätta om min dag.

Jag vaknade, en timma senare än jag hade tänkt för hade tydligen slagit av alarmet i sömnen. Jobbigt.
Nåväl, jag satte iaf igång med pluggandet och var hyfsat effektiv, skrev nästan två sidor. Det går framåt.

Sen vid fyra började jag göra mig i ordning för att dra mot Vällingby för att möta dig och Karin. Dock var det ju ett jäkla pådrag i lokaltrafiken pga en buss som kört in i en bro. Efter tunga förseningar var jag framme, kom dessutom med samma tåg som Karin utan att veta om det. Sen har vi suttit här hos dig och internetat lite och du har försökt leka revisor åt Karin men vet inte om ni var så effektiva? Haha. Nyss skruvade du loss en bit från ditt tak som rasade ner i golvet med ett hiskeligt ljud. Men det verkar ha löst sig nu, duktigt. Nu ska jag och Karin börja bege oss hemmåt. Tack för en trevlig eftermiddag, just ja glömde berätta att vi tog en fika också, om du hade glömt det hihi.

Nu dra sej, vi ses och hörs. Hejjpa

Ny adress igen

Idag har jag anlänt till min snälla småkusin i Stockholm som ger mig boende här en vecka medans jag jobbar med uppsatsen och samtidigt kombinerar tiden med att jobba på Drömfabriken och träffar lite vänner. Det känns bra, börjar känna mig biten av huvudstaden igen. Dock är jag stressad föver uppsatsen och enkäten men hoppas på att det ska lösa sig snarast och jag ska bli effektiv med skrivandet med start imorgon. Pepp.

Det har varit en lite småstressig och förvirrad dag så jag är rätt trött. Jag har känt mig som en riktig turist när jag har försökt ta mig med flygbuss och sedan lokalbuss till tidigare okänd destination. Som vanligt med alldeles för mycket packning dessutom. Gillarnt. Men nu känns det bra, har tämligen införskaffat och installerat mobilt bredband så nu känns min nya dator näst intill fulländad. Tar i trä på att inget tekniskt problem ska uppstå för sånt gillar jag inte.

Nu snart sova.

No time, no time

Som vanligt när jag är hemma blir det inte mycket bloggande. Har just nu fullt upp med hundarna, detta väder är inte kul när man har hund kan jag meddela. Sandigt och blött, ioooh.

Känner stressen inför uppsatsen... Men vi får ta igen förlorad tid på slutet, det går!

Imorn ska jag hälsa på i Kalix.

On the road

Framme. Skönt. Det var bra väg och inte så farligt med trafik men det är ändå segt att köra hela vägen själv, blev less ganska fort. Men det gick hyfsat fort och solen skiner ju.

Känner stressen inför nästa vecka. Vet fortfarande inget mer om när jag ska åka ner eller hur det blir med allt. Nåja får ta det som det kommer.

Det gick ju ganska fort

Jahaja då har jag sökt fyra kurser till hösten. De flesta i en ny stad denna gång. Får väl se vad som händer till hösten, orkar inte tänka mer på det idag.

Nu ska jag ta och packa ihop mina saker för imorgon blir det en körning norrut.

Back to school?

Väntar just nu på att studera.nu ska hitta den utbildning jag söker. Det går väldigt segt. Dom har till och med skjutit upp sista anmälningsdatumet pga tekniska problem. Tur för mig som först idag började fundera på om jag skulle söka nya kurser till hösten och i så fall vad. Jag vill egentligen inte plugga mer, är så grymt less. Helst skulle jag vilja ha ett bra jobb till hösten. Men eftersom det inte känns så stabilt vågar jag inte chansa så tänkte söka lite kurser för säkerhets skull. När jag nu börjar leta igenom utbudet hittar jag en hel del intressant. Jag kanske aldrig kommer att sluta plugga?

Attans, efter en lååång lång väntan laddade sidan men så upptäcker jag att jag har sökt på fel termin, gaaah! Nåja, ska fortsätta kämpa med det här ett tag till...

Lättskrämd

Jag tror Maja är rädd för mig nu, jag har retat henne för mycket i eftermiddag. Men hon är inte alltid helt snäll hon heller, hon skrämde faktiskt nästan ihjäl mig igår när jag skulle sova och hon hoppade upp på soffan i världens fart för att anfalla mig! Okej, så farligt var det inte men jag dallrade iaf. Maja är en liten kattunge btw.

Arbetet med uppsatsen går framåt. Idag blev vi klara med enkäten, jag är nöjd faktiskt. Dock är allt oklart inför nästa vecka. Jag blir stressad av att inte kunna planera och bestämma saker och ting själv.

Snön faller ner

Kom nyss in från en promenad i snöovädret. Det var skönt. Jag känner mig ungefär som snöflingorna som flyger omkring i vinden, tankarna far hit och dit, ena stunden känns allt bra och nästa känns allt bara ovärt. Lost. Snart är tryggheten borta och jag vet inte vad jag ska, eller vill göra sen.

Jag saknar dig. Jag vill inte åka hem och tömma din lägenhet. Jag vill att du ska vara där som vanligt när jag kommer in genom dörren. Kan fortfarande inte förstå det. Jag vänjer mig aldrig, aldrig.

Ny adress

Nu har jag flyttat. Bor hos Fio resten av denna Umeåvistelse. På onsdag åker jag upp till Happis en sväng, sen ner till Stockholm. Ett jäkla farande, jaa. 

Ikväll blir det filmtime hos Sandra!

Lite nytt

Nu har bloggen fått lite nytt utseende så här till våren. Nästa gång jag orkar trixa med den ska jag snygga till headern. Den ser annorlunda ut i explorer till skillnad från i firefox, why?

Har beställt en ny dator, bärbar. Längtar till nästa vecka då jag får träffa den och sen kan jag skaffa trådlöst bredband. Weee! Får kanske mer lust att fixa med bloggen då också.

Jag och Jenny är nu igång med uppsatsarbetet. Det har gått bra hittills tycker jag. Om ca en och en halv vecka ska vi ner till Stockholm för att träffa arbetsgivare och sånt. Kul, längtar tillbaka! Ska ta och fundera på lite enkätfrågor idag.

Skrivkramp

Åh, det är en enda del av rapporten kvar nu. Det står helt still, vet inte vad jag ska skriva. Problematisera, analysera, det är ord jag inte gillar just nu. Bara några timmar kvar att skriva nu. Lyssnar på Elvis, det kanske hjälper?

Har laddat upp lite nya foton på
pixbox iaf


Precis som vanligt...

Ja som vanligt har jag skjutit upp en inlämningsuppgift till sista stund. Praktikrapporten ska in imorgon och jag har massor kvar att skriva. Jag vet inte varför den har känts så jobbig att skriva att jag har skjutit upp det så länge. Det är ju bara en rapport ffs!! Nåja det är vad jag kommer att sysselsätta mig med idag, hela dagen, med början alldeles strax. Snart.

Som vanligt, men ändå inte

Tillbaka i Umeå. Det känns som att tiden har stått stilla här och det mesta är sig likt, förutom att jag nu bor hos Jenny och inte i min gamla trånga lägenhet. Men ändå kändes det lite konstigt att gå till skolan igår för första gången på drygt två månader. Nästan lite nervöst, som första skoldagen igen. Men nu är iaf jag och Jenny igång med uppsatsarbetet. Håller på att fundera ut vilken frågeställning det egentligen är vi vill besvara. Knepigt det där, att få ihop uppdraget med vetenskaplighet.

Nu behöver jag däremot inte längre oroa mig för vad jag ska göra i sommar. När jag satt i bilen på väg mot Umeå ringde det från VK och igår var jag där på arbetsintervju. Yes, det gick bra så nu har jag fixat sommarjobb! Härligt. (Liten parentes bara, hoppas nu att inget av de ställen jag sökt på i Stockholm hör av sig, skulle kännas så jobbigt att behöva tacka nej då).