Nya livet

... började i går. Tränade (på riktigt) för första gången sen maj 2009. Helt sjukt att det gått så lång tid men nu ska jag hålla i det här.

Börjar få ordning i mitt nya hem (som dock fortfarande inte känns som mitt). Vanja var här förra veckan och hjälpte mig få tv:n och tavlor på plats. Det där med praktiska saker är verkligen inte min starka sida, svårt att få saker gjorda. Hon fixade även byte till nya blomman Karin köpte. Det där med blommor och gröna fingrar är verkligen inte min starka sida. Den lilla fina rosen som står här på bordet börjar också se ledsen ut. Hur ska man ta hand om den?? (Alltså inte bara en ros på stjälk i vatten utan den står i jord i en kruka) haha, bra beskrivning.

Lite mindre jobb inplanerat nu, som jag vet. Men det låter som att det kan bli mer längre fram. Vill dock kunna åka iväg lite i oktober. Hem till Happis, Belgien, Norge. Jobbigt att inte vet om jag får jobb, men kanske måste chansa och planera in några resor ändå.

Well well, thats it for now.

Heeeelt inne på Elvis nu för övrigt.

Dagens låt:
Elvis PresleyJohnny B. Goode - Elvis Live version


Kaosartat

Sitter här i en bara halvt inflyttad lägenhet, stökigt, ensam. Känns konstigt, känns ju som Karins lägenhet och så bor jag som här helt plötsligt. Så tomt nu. Har haft människor runt omkring mig konstant i nästan två veckor nu.

Är sjukt trött också. Tillbaka på bladet igen. Rivstart dirr. Stressen, känns som att jag missat nåt? Måste hitta sömnen snarast. One down, four to go.

Längtar till onsdag då jag får tid att göra i ordning här. Vet hur det blir fram tills dess, jobba, sova, jobba, sova. Om jag känner mig själv rätt.

Höres.

Dagens låt:
SlipknotSnuff