Summertime

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men jag har varken haft tid eller inspiration.

Men nu har jag sommarlov så nu har jag all tid i världen, iaf under de tre närmsta veckorna :)

Festen i lördags blev jätte bra! Den innehöll det mesta, allt från skratt till tårar, typ. Massor med folk kom och de flesta verkade nöjda. Det var ganska många slitna klasskompisar i skolan i måndags, haha. Bildbevis finns på
pixbox.

Hittils har veckan bestått av att skriva klart rapporten om vårt projekt samt visa filmen på redovisningen. Sedan, i går, fick vi sommarlov!!!! Det blev även avslutningsfest med klassen igår kväll. Det var kul! Iaf ända tills det var dags att gå hem.

Idag hade vi frivilligt studiebesök på SVT. Jag gick dit och blev inspirerad, jag skulle verkligen vilja jobba med tv. Men samtidigt, inte så bra att jag bytte till den utbildning jag går nu isåfall. Jag vet inte, kan ju alltid söka praktikplats inom tv så kanske det löser sig ändå.

Idag har jag även varit på stan två gånger. Det har varit så fint väder så har mest sprungit omkring hela dagen känns det som. Först mötte jag upp Jenny och Madde på stan, åt på Max och handlade på Åhléns. Sen drog vi hem och jag och Jenny bestämde oss för att gå till campus för att ligga ute och läsa i solen. Efter ett tag belv jag rastlös och vi bestämde oss för att gå ner till stan igen för att hämta Jennys cykel. Efter en del ändrande av planer hit och dit bestämde vi oss för att gå ner på stan, ta en fika och sedan cykla hem.
Jag hann med en hel del saker idag med andra ord :)

Yra

Ikväll, yes då blire 45års party!!!!!!!!!!!!

Igår var jag och tittade på klassen som spelade brännboll, de var jätte duktiga :) Sen var jag på stan med Jenny för att hjälpa henne köpa födelsedagspresenter, en till Madde och en till mig. Haha, köpte en liten present till mig själv också, kunde inte låta bli. På kvällen var det förfest hos Jenny med dansmatta och singstar. Det var kul! Sen drog vi till Ålidhem, vilket jag visste skulle vara en katastrof. Festen på fysikgränd består av att  frysa och trängas med en massa människor så jag insåg ganska fort än en gång varför det inte är kul där, så jag gick hem i tid och sov istället. Mycket smart.

Så, nu är jag hyfsat pigg och längtar till kvällen! Blir sååååå bra :) Synd att vissa missar festen, men men vad ska man göra.

Hoppas alla får en bra kväll!

Födelsedag

Det har varit min dag idag. 21:a maj 2007 = Karro 22 år! Shiiit va åren går, haha!
Har haft ett trevligt födelsedagsfika hela kvällen. Det var kul att ha så många vänner på besök samtidigt. Tack för härligt sällskap och fina presenter. Tack även till alla er som har kommit ihåg mig genom grattis-sms och telefonsamtal :*

+ ett stort grattis till Jenny och Madde som också har sin dag idag :)
Denna dag tillägnar jag även min fina Hubbe som hade blivit 12 år idag. Jag är ledsen över att du inte längre finns kvar här hos mig. Men i hjärtat har jag dig alltid kvar.

Today has been a good day!

Lång helg

Nu har mina gäster åkt hem.
Det var jätte kul att träffa mamma, farmor och sigge! Vi har haft det ganska trångt i min lilla lägenhet. Men finns det hjärterum så finns det skärterum :) Jag har fått födelsedagspresenter, blivit bjuden på mat samt fått hemhandlat sånt jag behövde. Men utöver detta har ni också fått mig att känna mig ompysslad, uppskattad och älskad. Tack <3

Min lägenhet är nystädad och fin. Det är också en bra grej med att få besök, man tar tag i att städa. Jag är verkligen jätte dålig på att göra det annars. Såklart brukar jag dammsuga när dammråttorna börjar krypa fram från hörnen, men nu har jag även skurat och dammtorkat! Bra va!

Jag har även beställt och fått hämta en massa bilder idag. Så kul att ha riktiga foton igen! Det är nästan två år sedan jag har framkallat några foton. När jag fick digitalkameran tog slöheten över och jag har inte "orkat" framkalla bilder sedan dess. Som att det är jobbigt! Nä, det tog bara några timmar så var fotona klara och man behöver inte ens gå och lämna in en filmrulle utan laddar upp fotona hemma. Dags att skärpa mig, börja framkalla fler foton :)

Jag hade egentligen haft en plan på att gå ut ikväll, men så blir det inte. För det första var jag klar med städningen vid sju, då var det dags att äta middag och sedan duscha. Då hade klockan nästan hunnit bli åtta och jag hade inget sug alls efter att gå ut. För det andra skulle det ändå inte ha blivit utgång i stan som tänkt så jag dissar. Igen. Men jag tror att förkylningen fortfarande gör mig seg och opeppad. Äh, det kommer fler helger!

Dags att börja ladda inför nästa helgs paaaaaaaaaaarty! Hahaha


There is no time

För att skriva i min blogg. Jag har inte haft tid på hela veckan. Det är mkt i skolan nu. Projektet har kommit igång och vi ligger bra till i tidsplanen. Idag var jag dock sjuk, så hiskeligt ont i magen, kunde inte röra mig! Helt sick! Har dessutom lite feber, vilket jag har haft till och från ända sedan förra helgen då jag låg hemma hela helgen och hade tråkigt. Jag blir så less, har inte varit riktigt frisk under hela vintern. Vilket har lett till att jag nu inte har tränat på.. ja vad är det, kanske två-tre månader? (!) Och det syns, börjar bli riktigt illa nu... Beach 2007 är inget för mig.

Jag har ingen karaktär, är beroende av socker och kan inte hejda mig! Dåligt dåligt.


Idag kommer iaf besök hemifrån, mamma, farmor och sigge kommer hit och firar min födelsedag lite i förväg :)
Det ska blir bra att träffa dem <3





Saknar dig fortfarande lika mycket min sötnos      

                                                                     


Min lilla fina sötnos

Just nu saknar jag dig så mycket att det gör ont.

När det hemska kommer över mig, att du inte längre finns, är det omöjligt att hindra tårarna.

Du var den bästa, finaste, snällaste, sötaste.

För alltid.






Det var själva f**

F*** det blev inge fest ikväll, nä för jag börjar bli sjuk, igen!
Fryser som tusan och... bläääääääääääääää.
Why? Hela tiden, orka.
Jaha så vad kan jag se fram emot? Jo en lång, tråkig, ensam kväll framför tvn och datorn. F***



Hoppas Jenny och alla andra har kul på festen iaf! Ni får väl tänka lite på mig =)

New

Hihi, har fixat till min blogg lite, hittade lite snygga rosor istället för dom där modebilderna. Men skulle vilja kunna flytta på texten samt ändra font. Men hur? Någon?





Jag får dåligt samvete för att jag inte har ringt, inte på flera veckor. Känns jätte fel. Men det tar emot, när det är dåligt. Men nu har vi båda iaf gjort det, hoppas att vi kan behålla kontakten nu. Det är verkligen totalt skruvat annars.



Ner och upp

Det här har varit den mest händelserika veckan på länge.

Den började med det svåraste, hemskaste, jobbigaste beslutet jag har tagit i hela mitt liv.
I måndags, valborgsmässoafton, åkte jag och mamma till veterinären med min älskade Hubbe. Vi var beredda på vad vi skulle göra men ville ändå att veterinären skulle få ge sin bedömning först. Hon sa att det inte finns något hopp om bättring, att det bara är en tidsfråga och att hon tyckte att han skulle kunna få somna in. Så vi tog detta fruktansvärt jobbiga beslut eftersom vi inte ville att han skulle börja lida. Det går inte att beskriva hur det kändes, när man inser att det inte finns någon återvändo. Jag hoppas bara att han inte behövde vara rädd, att han kände sig lugn och älskad. Jag saknar honom så otroligt mycket och tårarna tycks aldrig ta slut. Det är så mycket blandade känslor, saknad, ångest. Men jag försöker tänka på att det nog var bäst för honom. Ingen kommer någonsin att kunna ta hans plats i mitt hjärta. Love you.

image9

I onsdags var det dags att försöka komma tillbaka till vardagen. Jag körde tillbaka till Umeå för att det i torsdags var dags att gå till skolan igen. Dock gjorde jag en otrevlig upptäckt när jag kom fram, min cykel hade nämligen blivit stulen, låst och allt!! Fy tusan, vem ids göra så? Jäkligt less blev jag iaf.....

Nåja, efter den tunga starten på veckan ljusnade det lite. I Tosdags eftermiddag ringde de från NSD och jag fick sommarjobb där! Sammanlagt åtta veckor! Härligt, så kul!! =) Kontraktet skulle skickas till mig så först när jag har det i min hand vågar jag pusta ut, man vet aldrig i den branchen, hehe.

I går var det dags för den stora radiokvällen på NH. Fyra progrma DJ:ade och det bjöds på en salig blandning av olika musikstilar. Jag och Jenny lirade hiphop/r'n'b/reggaeton såklart eftersom det är Chill Outs tema. Det var skiiiiiiiitkul och vi fick mycket beröm för musiken vi spelade, haha succé! :) Mycket bra kväll!!

Så får se vad resten av helgen har att erbjuda.



Tänker på dig Hubbe