Sicko

Japp, blev sjuk. Kände att det var på gång i fredags och efter helgens utgång blev det ett faktum. Feber och skit.. Hoppas det inte är the swineflu bara...

Var iaf en mycket värd fest i lördags. Bäst sällskap, tack alla för en bra kväll!

Nu ska jag fortsätta läsa, glo på tv, osv.


Rökpaus

Inte för mig men för mina gäster. Verkar som att alla utom jag röker ikväll. Nåja värt för min del.

Firar Hilda ikväll. Trevligt folk, blir king! Alla gillar (typ) samma musik (rock).

 


Bra danspass i går

Det var klackarna i taket i går. Lisse och jag intog dansgolvet direkt och där ägde (?) vi resten av kvällen, fick vi höra iaf. Det var tämligen hiskeligt kul och bra livemusik. Och i dag har jag klivit upp halv två.

Just ja, hade för övrigt snyggaste frisyren ever i går, Lisse kan verkligen sin sak!


Nu: Borde städa och tvätta, får se om jag lyckas ta tag i det.



Nya favoriten med Mötley: Tonight


Så viktig är solen

I dag är en fin dag.

Det var faktiskt en skön tur till jobbet i morse. Ingen stress, tog en liten extra promenad (obs LITEN med stora bokstäver, hoppade av tuben en station tidigare), men alltid nåt. Luften var alldeles lagom kylig och solen sken. Kändes härligt friskt.

Dagen var dock tungjobbad. Nog om det, ny dag i morgon.

Kom ifrån i tid. Fick en mysig och behövlig fika med Hilda. Och det är fortfarande en fin och skön höstdag.


Fyra plus

Totalt ovärd dag.

Tog mig iaf i kragen och kollade på Revolutionary Road, mycket bra film. Inget blev som man ville och slutet var tragiskt. Mycket välspelad. Fyra plus.


But screw you!


Byxorna förföljer mig

Dessa röda, gröna, blå byxor. Då snackar vi klart röda, gröna, blå byxor. De har irriterat mig hela sommaren. Folk, främst killar springer omkring i dem överallt. De stör mig. Det är så klart inget fel med att ha såna. Men jag kan bara inte tro att de gillar dem på riktigt. De måste vilja tro sig vara nåt genom att ha dem på sig. Jag kan bara inte tro att de tycker byxorna är snygga.

Nu senast var det Jihde som hade på sig ett par i kvällens Idol-avsnitt. Som sagt, de är överallt. De flesta matchar även med samma stil - skjorta och kofta/tröja - som Jihde. Ni som såg Idol fattar va? Inte snyggt! Eller vad?


Bilbranden

Ur dagens NVP:

En bil började brinna på parkeringen natten mot söndagen. Branden var mycket kraftig och bilarna bredvid skadades också. Många boende i området vaknade av flera kraftiga smällar, när delar i bilen exploderade. Vid fem var brandkåren på plats och kunde släcka elden. Bilen blev helt utbränd.

Detta har jag alltså missat helt, har inte hört nåt!! Mitt hus är dessutom ett av de närmsta parkeringen. Stabilt. Jaja det verkar inte finnas nån brottsmisstanke iaf.

 

I morgon ska jag jobba igen. Skönt. För ett tag.


Bra koll!

Har fikat med småkusin Sara idag, det var mycket trevligt! Blev bjuden på afternoon tea buffé, hoh blev riktigt mätt!
Sen gick jag en sväng runt stan. Det är så fint.

Var även tvungen att införskaffa en ny mascara. Brukar alltid säga att jag tycker det är kul att köpa ny, men nu kändes det bara onödigt att behöva kasta pengar på. Money might soon become an issue...

Ska iaf jobba på onsdag. Men vet inte ens vilka tider eller exakt vad det är jag ska göra! Bra koll. Ska förbi ab imorn och bringa klarhet i det.


Natt och så

Jag är inte tillräckligt trött ännu för att kunna sova. Den dåliga dygnsrytmen hänger kvar. Har så mycket bra musik att lyssna på så vill därför heller inte slå av datorn. För nej, kan verkligen inte ha på den hela natten. Och nej, laddar inte ner för att kunna lyssna på ipoden. Köpa kanske jag borde börja med.


Jahapp..

Har målat naglarna röda med mitt nya lack jag köpte på rea i Göteborg. Gillar. Verkligen viktig info.

Månen lyser jättestarkt. Fint.

Men alltså det där med den utbrända bilen, riktigt skumt. Undrar om det var något tekniskt fel av nå slag, eller något annat... Hm?

Har läst ut heroindagboken. Ville inte att den skulle ta slut, hade kunnat få vara dubbelt så lång. Minst. Ska fortsätta läsa om den svenska maffian istället, om jag lyckas ta mig för det.


Just nu: Glitter


Utbränd bil

Scary.

En inte så vacker syn mötte mig när jag gick ut för att bli upphämtad av Marie idag.
På parkeringen nedanför mitt hus stod en helt utbränd bil och de två bredvid var nästan helt förstörda de med. Hm, skumt. Vad har hänt liksom? Har inte hört nåt inatt! Hur kan jag ha missat det! Jag som trodde att detta var ett lugnt område...


Annars idag så har jag klippt och slingat håret, äntligen, det behövdes.


Hoppar in

Blir inhoppare i höst. Har några veckor med jobb klara. Hoppas på mer. Men känns skönt att ha en del fixat iaf.


Hösten räddad?

Kan inte vänta på morgondagens telefonsamtal!! Hösten kanske löser sig ändå.

Kommer inte att kunna sova.


Göteborg är planen i övrigt imorn.


En dag att inget göra

Har för en stund sedan ätit frukost, steg upp för typ två - tre timmar sedan. Idag drar jag täcket över huvudet.

Jobbet är slut, känns jättetråkigt. Mer än jag trodde. Men har iaf fått ett inhopp om två veckor. Hoppas på mer.

I morgon ska jag dra av täcket och ta tag i saker. Kanske... eller iaf snart. Kanske tar och är helt ledig några dagar först. Utan måsten. För att få tillbaka energi och motivation.


När jag vaknade hade jag massa saker i huvudet som jag tänkte skriva men nu ids jag inte.

Ska läsa heroindagboken sen. Den är grymt fängslande (som jag trodde, såklart!) och den inspirerar mig - till att skriva alltså.