Dan före dopparedan

Försöker hitta julstämningen, lyssnar på julmusik och har precis slagit in den sista klappen.
Är dock trött och har inte humöret på topp. Så det återstår att se om stämningen infinner sig.
Nu måste jag gå och byta låt för denna Sjögren tål jag inte.

Några sekunder senare...

Sådärja.

Kan ju berätta om ett litet äventyr som jag och Verro var med om i går.

Vi skulle åka till Lisses stuga och eftersom Verro hade varit där 40 trodde hon att hon lätt skulle hitta, men det var ju helt mörkt ute så det gick inte helt lätt. Vi råkade köra alldeles för långt in på en liten liten, alldeles för snötäckt väg och ja vi körde fast. Mitt ute i ingenstans. Vi började få panik men till sist fick vi loss bilen, efter att jag hade fått putta på några gånger. Hoh, var rädd att det skulle komma en massa farliga vilda djur. Att vara ute i naturen är inte min starka sida och skrämmer därför lätt upp mig själv. Men det gick bra och till slut hittade vi fram till rätt stuga. Blev en trevlig kväll också.

Ikväll vankas det visst uppesittarkväll, men får se om jag hinner dit, ska vara hundvakt.

God Jul ska jag passa på att säga också!

Mer än sist

Jag var till Luleå förra veckan. Följde med Lisa och hälsade på hos Sarpa. Träffade Anna och Madde, gick på stan och åt gott. Det var trevligt och skönt med lite miljöombyte.

Förra onsdagen blev jag väckt av att telefonen ringde, det var från ett jobb jag hade sökt. Så det vara bara att boka ett flyg ner till Stockholm. På söndagen åkte jag ner och i tisdags var anställningsintervjun. Det var spännande, kändes bra att komma nån vart med mitt jobbsökande. Nu återstår att se om det blir något av det hela. Jag hoppas, men ska fortsätta söka också.

Stockholm var kul. Hann träffa Karin, som jag fick bo hos också, Sara, Lisse och Marie. Mycket värt. Hade gärna stannat längre, men åkte hem igår för idag hade jag bokat ett möte med HB, får se om det blir nåt av det också.

Det var väl det, lite kort. Nu är det snart jul. Längtar faktiskt. Har bara en julklapp kvar att köpa.

som ett svart hål

Det händer inte så mycket på bloggfronten för mig just nu, men har varken motivation till att skriva eller liv att berätta om så lika bra att låta bli. Vill ju inte vara nega men så är det just nu.

Har aldrig varit i den här situationen tidigare. Förr gjorde jag bara saker utan att tänka så mycket. Jaha jag har kommit in på den utbildningen i den staden, jag har inte tänkt plugga men äh jag testar. Och det funkade ju, i ett och ett halvt år. Sedan blev jag less och hittade en ny utbildning och en ny stad. Det blev bra det med. Har fått sommarjobb under åren också.

Men nu, nu har jag ingenting. Det jobbigaste är att det enda jag ser i framtiden är ett svart hål. Ingenting. Vet inte vad jag kommer att göra eller var. Vet ungefär vad jag vill göra men inte hur... Det är så lätt att tappa taget när det inte finns något att rätta sig efter eller att hålla fast vid. Jag är mitt emellan allt. Har ingen egen plats.

Efter min drömresa i USA blev allt tomt. Trodde att det skulle flyta på hyfsat bra som vanligt, men nu har det snart gått två månader och har inte fått mycket gjort eller kommit någonstans.

Men ska kämpa på, det här är bara en extra jobbig tid.