Tyst

Nu är jag helt ensam. Inget säkert att falla tillbaka på längre. Nu är det tyst för alltid. Jag vet det nu. Men jag har iaf försökt den här gången, dock blev det ingen skillnad så man kan ju fråga sig om det var värt. Det känns helt jobbigt iaf... Just nu är det svårt att tro på en förändring, det har verkligen varit så här för länge. Jag hoppas verkligen att jag kan komma över det här nu... annars vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till

Oväder

Vilket ruskigt snö-oväder det är nu alltså! Helt sjukt vad fort det ändras om.
Men jag och jenny lurade vädret, haha! Vi skulle ha kört till luleå idag, men efter att ha sett nyheterna igår bestämde vi oss tolv på natten för att köra upp, istället för att köra idag på morgonen. Vilken jäkla smart drag det var alltså! Det var ingen storm så lång ögat kunde nå när vi körde upp i natt och idag när jag vaknade snöade/blåste det som tusan!

Ikväll blir det bio med A-K och imon drar jag, jenny och joanna till happis. Förhoppningsvis undkommer vi ovädret även imon :)

Trött

Jag och skolan = funkar dåligt just nu... Har ingen motivation alls. Trots att jag har varit norrut och haft massa skoj är jag lika trött nu som jag var innan jag åkte..

Nä ska försöka läsa lite nu, jag lär ju kunna somna då iaf, alltid nåt

Mysterium

Jag har nu löst mysteriet med hur jag kunde vara inloggad på min kompis msn, trots att jag hade loggat ut från msn och stängt av datorn hemma. Jo för hem-hemma i Happis startas tydligen min msn när datorn slås på där! Haha, det var inte konstigare än så.

Tillbaka i Umeå idag, känns ganska skönt ändå. Men snart är det ändå dags att packa väskorna igen, hehe.
Ska försöka vara duktig med pluggandet i veckan iaf, nu har jag ju faktiskt nästan haft semester ett tag!

Ändrade planer

Tyvärr så blir det inte Luleå imon pga missförstånd med grupparbetet. Tråkigt, hade verkligen velat träffa Mallo och Johanna..

Happis till helgen igen.., ja kan ju inte missa värsta festen!
Åå, men ändå är det nåt som tar emot, tänkt om det blir tyst och pinsamt? Eller mer osagda ord?

Men jag tycker ju om miljöombyte, det går inte att komma ifrån, även om det handlar om att åka dit vars jag ofta har velat komma bort ifrån. Men det är väl sånt man inser när man flyttar, vad som verkligen betyder nåt.
Äh, ska inte fundera så mkt, bara göra det man känner för, så gott det går.

Ceasars - Sort it out
I wanna smoke crack
cause you're never coming back
I wanna shoot speedballs
put my head against the wall
I wanna sniff glue
cause I can't get over you

Am I gonna sort it out
Am I gonna sort it out


Opepp

Så dum som utsätter mig för samma sak om och om igen. Jag vet ju att det är tyst nu. Varför kan jag inte bara få in det i skallen (och hjärtat kanske?) Men det finns fortfarande mkt jag vill säga, varför kan jag inte det! Varför blev det tyst igen? Jag vet ju vad jag vill nu, tror jag...
Nej, jag måste försöka i min nya stad, det måste ju gå? Eller hur? Men här har jag ju samtidigt alla andra nära och kära så därför vill jag ändå åka tillbaka. Kommer dessutom att göra det inom en väldigt snar framtid.. Jag kanske gillar att förstöra mig själv?
För sent, alldeles för sent

Ny

Nu har jag gjort en ny stilmall, mkt bättre! Men nu är det inga blommor som ska bort utan kläder och assocearer, tänkte bara säga det så ni inte tror att jag ser blommor i syne :P Haha

Det här är kul, vill lära mig meeer :)

Yees

nu har jag en blogg alltså. Kul! Vill fixa bort blommorna och ersätta med andra bilder men det får bli ett senare projekt när jag har tillgång till photoshop, jenny ska hjälpa mig :D
Jahapps, kul att vara i Luleå och lära känna nya människor samt träffa gamla kära vänner :)
Nu ska jag göra nåt annat, men kommer mer uppdatering här framöver


Tjao