jag hade iallafall inte tur med vädret

Idag är det världens finaste väder. Blå himmel, soligt, kan inte vara många minusgrader om ens några alls. Så mycket snö att en slalombacke vore bästa platsen att vara på just nu. Och här sitter jag, på red, inomhus och kan bara vara avundsjuk på de som får vara ute i det fina vädret idag.

Annat var det igår. Snön vräkte ner hela dagen, det blåste hårda vindar från alla håll kändes det som. Då körde jag minsann till Överkalix och roterade runt där hela dagen i ovädret. Smala tråckliga snöiga vägar. Långtradare som körde fort och brydde sig inte det minsta om mig i min lilla nsd-bil. Massa snörök så jag inte såg något alls när de körde förbi. Jag var så arg på snön och allt igår så det vet ni inte.

Ja, så jag har inte alls tur med vädret just nu.

Men nu är det i övermorgon - Stockholm!!

påtorsdagpåtorsdagpåtorsdag

Jag vill inte skriva att ojojoj va länge sen det var jag skrev nu det går lite segt med bloggandet men jag gör det i alla fall.

Så. Kunde inte låta bli, det har blivit en vana när det var ett tag sen.

Läste precis mina vänners bloggar och blev inspirerad till att skriva lite. Men grejen är att jag har inget att skriva. Hallå, life!

Jag har varit sjuk, det vill jag inte heller skriva för det är tråkigt att läsa om men gör det i alla fall. Det också. Men annars blir det ju ett glapp i berättelsen för de dagar jag inte har jobbat. Vilket är det enda jag har gjort sen sist. Thats it.

Det känns som evigheter sen jag har haft nåt socialt liv, utanför jobbet. Dvs inte träffat mina vänner på år och dar känns det som. Hinner inte och de är minst fem mil bort dessutom. Blir inte av då.

Och jag ska vara en månad till på NSD, alltså tom. mars.

I morgon ska jag jobba.

På torsdag åker jag till huvudstaden. Yesyesyes!!!


Photoupdate

Stannade hemma från jobbet idag. Det känns inte riktigt bra, inte bra alls faktiskt. Men tänkte att det skulle vara bäst så jag inte blir ordentligt sjuk. Det var tydligen lugnt, hoppas det.

Så att jag tänkte varför inte lägga upp lite bilder här på bloggen också, inte bara på fb.
Det var ett tag sen nu. Har PSat lite med några USA-bilder. Har inte orkat ändra storleken på bilderna så vissa är rätt stora. Ha överseende.


















Längtar tillbaka

Har suttit här framför datorn flera timmar nu, länge sen sist. Har lagt upp USA-bilder på facebook, och ojojoj vad jag längtar tillbaka! När jag tittar på bilderna känns det som att det var igår jag var där. Det var verkligen värt allt.

Har också fortsatt musikuppdateringen. Det är skönt med såna här dagar ibland. Dock har jag blivit förkyld, ont som bara den i halsen och i huvudet... Får inte blir sjuk, inte nu. Det är konstigt, har varit ledig ett par månader under hösten och inte blev jag sjuk då minsann...


No music

Nu är jag långledig igen. Har tvättat, sökt jobb och tränat idag. Tagit det lugnt. Mkt skön dag. Ah, skriver alltid mkt, det ser inte snyggt ut ska börja skriva ut i fortsättningen, mycket.

I morgon ska jag åka till Hpda och se vad som händer. Om något händer. Kanske inte så mycket. Bilen ska iaf få bli ren och snygg. Den ser för jvlig ut nu alltså, tycker synd om den varje gång jag tittar på den på nära håll.

Håller på att komma ikapp med musiken. Kom att tänka på att jag under den här tio-dagars jobbperioden knappt har lyssnat på musik alls. Förutom på gymet, där det visserligen oftast spelas bra musik Men jag, som alltid gör det annars. Har faktiskt inte tagit mig tid till det. Kollar därför nu in lite listor och lyssnar på youtube. Har hittat en del bra nytt.

Uppdaterad version

Fck idag är jag trött. Inte bra inte bra inte bra. Solen lyser ju, kom igen nu!

(...) som vetter ut mot gatan

Så stod  det i en artikel idag. Då skrattade jag och tänkte på Lisse som brukar säga så med en rolig röst.

Inte var det nåt mer just nu.



Det är slalomväder idag! När jag gick ut på lunchen, solen lyste och det var en härlig vintertemepratur såg jag mig själv susa nedför en slalombacke. Tänk så härligt det hade varit! Men nu är jag tillbaka på jobbet och får hoppas på en ny sån här dag när jag är ledig.