Typ ett år sen

I Luleå hos Mallo, vi ska ut på båten ikväll. Nyss har vi ätit vår obligatoriska tacosmiddag. Är lite seg, måste sätta igång med fixet snart så jag blir klar nån gång. But what to wear?

En mindre bra grej är ju att jag har missat att söka ett jobb, jag har tänkt göra det heeeela veckan men har inte tagit tag i det.. Jäkla skit, det står ju att man ska kunna söka ännu imorgon men icke inte hittar jag jobbet på Ikeas sida... Kanske var ödet då

Lite mer bildligt talat

Fastnade bland mina bilder istället, här kommer några från midsommar i stugan.       


          

          

Läslusen

Dagen igår var värdelöst regnig. Tur att jag har boken att läsa. Tog mig iaf ut på en promenad med Verro på kvällen, då kikade faktiskt solen fram också.

Dagen idag har varit lika händelselös. Och jag nöter boken, inte ofta jag lägger ifrån mig den.

Slirar dock med det jag borde göra - söka jobb... Men ska, lite senare idag. Nu fortsätta läsa.

Vinken

Såg en gammal vän idag, det var störigt.

Annars då? Har tämligen varit på afro power dance ikväll, ute i småregnet, det var skönt med träning. Jag gillar träningsformen, blir av med lite stelhet.

Snart ska jag fortsätta läsa i boken.

Glada söndag

Idag har jag suttit i en bil och skrattat, skrattat, skrattat. Länge sen jag hade så här roligt, tiden gick verkligen fort. Att förvirring kunde vara så här roligt visste jag inte.

Man ska aldrig sluta leka fast man blir "vuxen".

Känns som att munnen har fastnat i ett leende. Jag har verkligen grymt kingiga vänner.

Det var som det å de

"Det har varit en pådragig helg."

Två utgångar. En liten roadtrip. Cruis. Fotboll. Födelsedags/examens- fika. Bra umgänge. Mest inte varit hemma.

Men idag var jag trött, sov till 11-12 å de.


Ledighet

Har inte skrivit på ett tag men det händer heller inte så mycket. Jag är ledig. Promenerar på mornarna, umgås med vänner på dagarna.

Idag har jag varit och ätit examensmiddag med familjen på forsen. Trevligt. Ikväll blir det till att testa nya krogen i stan. Sitter just nu och väntar på Verro. Jag väntar, så brukar det ju inte vara, men jag har faktiskt varit klar för ett tag sen. Kanske är det för att jag hatar att vänta som jag alltid annars är så seg?

Jag har bestämt mig för att börja se det från den ljusa sidan.

Det börjar bli lite sommar igen.

Iväg igen

Nu har jag packat och imorn åker jag till Happis. Tre proppade väskor står och väntar i hallen + nån påse här och var. Sen ska datorn också med förstås. Hoppas Jenny ryms med sina saker, haha. Packa lätt, vadå? Tur att jag har bilen säger jag bara.

Nyss var jag jättetrött men inte nå mer, nu känns det som att jag skulle kunna vara vaken hur länge som helst. Borde lära mig att gå och sova när jag väl är trött. Men nu var jag ju tvungen att packa för det hade jag inte orkat göra innan. Alltid skjuta upp det till sist.

Imorn ska jag hejja på Sverige.

Examen

I really did it!

Nu känns det på riktigt, uppsatsen är nu inlämnad och helt klar och idag har jag lämnat in min examensansökan. Det känns konstigt att vara klar men så grymt skönt. Fattar det ändå inte riktigt.

Nu väntar tre hela veckors ledighet, sen sommarjobb på VK. Måste dock komma ihåg att börja söka jobb till hösten nu, det känns ju däremot lite mer scary. Men hoppas det löser sig.

Wee, sommarlov!

Veckan

I veckan har jag:

Blivit sminkad på make up store

Haft det avslutande seminariet för c-uppsatsen

Fått avslutningsfika på institutionen och haft avslutningsfest med klassen, det var tråkigare än jag hade trott att säga hejdå... Men vi ska ju alla flytta till Stockholm sen så då kanske vi ses, eller hur var det nu?

Sovit länge

Promenerat

Gjort de (förhoppningsvis) sista ändringarna av uppsatsen

Umgåtts med Karin och Jenny, vilka jag i detta nu sitter och väntar på. Det blir tacos ikväll!


Jag är klar med skolan!!!