Kvällsinspiration

Inspirationen kom över mig när jag var ute i parken med hundarna ikväll så passade på att fota lite.
Skingrar tankarna också.



 






Allt är vitt

Det bara öser ner snö idag. Nu får det lugna ner sig! Gillar inte denna snöanstormning, bilen snöade igen på några minuter och såg knappt nåt när jag körde, för allt är bara vitt vitt vitt.

Vinden snodde dörren

Alltså hur ofta går en ytterdörr sönder?!
Det hände mig i morse. Precis när jag öppnade dörren kom en extremt stark vind och drog med sig dörren så att det knakade till ordentligt och sedan gick dörren inte att stänga! Hade händerna fulla med saker som skulle till tositori för att säljas så hade ingen chans att hinna fånga dörren när den for iväg. Dessutom var det stressigt, skulle hämta Verro på typ en minut. Panne. Stress. Mamma fick ringa från jobbet till hyresvärden som kom och skruvade ner nån stång som sitter högst upp på dörren så att jag kunde få stängt den och fortsätta min dag. Men jag hann tänka om det var något slags tecken eller nåt?

Nu har vi iaf satt igång vår försäljning och hoppas på att tjäna storkovan, haha.


Tänkte i detta inlägg även bjuda på några bilder igen, fixat med dem är väl i stort sett det enda vettiga jag har gjort under resten av dagen.









Lång fredag

Det här var en sån där dag då inget blev som planerat. Istället blev inget gjort. Har bara fördrivit tiden och väntat på kvällen. Snart kan jag gå och sova. Imorn måste jag ta tag i diverse saker, bland annat sortera kläder som jag kan sälja på tositori + hinna träffa en och annan. Det är bra för idag har jag varit uttråkad.

Repet blev helt okej förresten, det dög iaf. Vill jobba mer!

Stressig kväll

Jag har jobbat ikväll, frilans åt NSD. Låter bra. Det var jättekul att få chansen att göra ett jobb äntligen! Lill-Babs hade show på folkan och jag recenserade. Är så uppe i varv nu, hade bara en timme på mig att skriva och göra bilder, stressad värre var jag! Klart hann jag trots att mitt internet så lägligt hängde sig...
Men nu gör sig den välbekanta prestationsångesten sig påmind, känns inte som att det blev bra alls eftersom jag var så stressad. Dessutom lämnade jag lite sent. Tänk om dom inte alls gillar det jag gjort? Tänk om jag nu inte får nån fler chans igen? Så känns det just nu. Hoppas det bara är jag som tänker så...

Nåväl ska försöka lugna ner mig så att jag kan sova sen.

Photos

Kände mig kreativ och försökte photoshopa lite. Blev inga avancerade grejer, måste lära mig programmet bättre först, men lite snyggare bilder fick jag iaf fram. Det här är några av de första bilderna jag tog med nya kameran.











När man inte gör något försvinner kraften

Jag har lust att skriva massor, men allt är en enda röra just nu så får inget vettigt ut. Har verkligen ingen lust att skriva någon klagosång, vilket det känns som att det skulle bli om jag skulle låta fingrarna leva ett eget liv över tangentbordet.

Jag har ingen strategi, jag är inne i en jobbigt oviss period om... allt i princip. Det är svårt att släppa taget. Har ingen handlingskraft eller plan att rätta mig efter.

Jag önskar mig nu motivation och styrka.



Aspen

Har i kväll tränat gym för första gången på.... ja vet inte ens när, vill inte tänka på det. Men skönt och bra känns det nu! Dock var det nära en sträckning så har försökt stretcha ordentligt. Keep it up!

Jag började återigen sakna friidrotten eftersom vi tränade på Aspen och friidrottsträningen var i full gång. Då var en bra tid.

Kort

Jag tänkte börja skriva ett inlägg men kände att nej jag orkar inte. Återkommer när inspirationen kommer tillbaka.

Byter plats en liten stund

Flyr den för tillfället tomma, upprepade vardagen en liten stund, några mil bort. Inte så stor skillnad men lite nytt och mycket kärt.

Jag ser också fram emot en förhoppningsvis mycket rolig helg.

ropobrtlfvv

Det känns komplicerat just nu.
Rastlös.
Okoncentrerad.
Pendlar mellan att vara fylld av energi och förslöad.
Oförmåga att ta tag i saker.
Bygger planer som till slut känns för svåra att förverkliga.
Runt runt runt.
Tittar på gammalt och önskar att jag var född tidigare.
Längtar framåt men ser ingen framtid.
Fram och tillbaka.
Vet inte vad jag vill eller kan.
Vill nog avsluta och börja på nytt.


Lite fler pix

Nu finns lite fler bilder från USA och Los Angeles på pixbox.

Söndag - opepp

Söndagsångesten är på plats. Men kvällen igår var kul, i det stora hela. Stundtals uppstod störningsmoment, men så är det tämligen alltid här. Its all in my head.

Nu väntar ännu en blank vecka, dvs inget vettigt att göra. Det börjar bli lite tärt. Going down, loosing grip. Så känns det. Måste försöka ta tag i saker och ting. Men inte idag, stänger av en stund till och hoppas på en energirik morgondag.