Fyndet

Idag har jag skickat mitt första pressmeddelande.
Druckit massa kaffe och fått nån slags koffeinchock.
Köpt den där sjalen jag letat efter, den här var en tiopoängare måste jag säga. Fyndade samtidigt ett armband, det var ta två betala för tre. Det tredje var ett halsband.
Lyssnar på nya favoritlåten Snoop (!) Sexual Eruption, Robyn remixen. Gillar inte Snoop annars men den här är klockren.
Funderar på en grej, men ska nog bara låta det vara..
Borde gå och sova nu för sitter bara och fördriver tid. Men samtidigt är det så skönt att vara vaken länge eftersom jag inte har nån tid att passa imorgon. Fast lite extra sömn skulle ju inte heller vara helt fel.

Så är det

Jag gillar min praktik, trivs så bra. Vill inte sluta. Vill bara lära mig mer! Vill se mer film.

Same old...

F..k, jag är så sämst. Jag tar aldrig chansen och fattar först när det är för sent. Ska jag aldrig lära mig? Ska det alltid vara så? Är det liksom mitt liv i ett nötskal for ever and ever.. Life wont wait, right?


Denna dag har varit bra iaf. Har sett två nya filmer på praktiken och dessutom har jag tränat lite här hemma. Finally! Har sprungit en stund på motionsgrejen och sen lite styrka. En lätt början men alltid nåt.

Och solen lyser igen

Bra, nu slipper jag ha det där tråkiga inlägget som det första man ser. Jag har nämligen en plan för dagen. Marie ringde och räddade situationen. Det blir middag och film hos henne ikväll. Tack, nu känns det bättre!

Ny dag, nya möjligheter.

Tungt och grått trots solsken

Det har inte varit någon bra dag. Blev aldrig glad, inget har känts roligt, har inte haft någon ork. Har väntat på något.. som kunde få bort denna dystra känsla men icket. Nu väntar jag på en ny dag.

Tröståt choklad också.. vilket jag i söndags bestämde inte skulle ske förrän till påsk. Grattis, duktigt.. Det fick ju mig att må så mycket bättre, inte..

Nej, ibland förstår jag mig inte på mig själv. Varför jag reagerar som jag gör.

Jag har en liten panik inför den här helgen, har inga direkta planer och är därför rädd att jag bara ska sitta hemma och slösa bort den dyrbara tiden jag har här. Det är ett stressmoment just nu. Känner inte att jag orkar ta tag i att bygga planer själv så hoppas att nån ska föreslå något och rädda mig ur situationen. Kanske det känns bättre imorgon?


"Haaarrriiiii!"

Smärre exaltation - jag skakade nyss hand med en av mina idoler, Gösta Ekman! Han är så glad och vänlig. Jag ser bara Sickan framför mig och ler stort. Var tvungen att skriva av mig lite för här på filminstitutet vågar jag ju inte vara exalterad eftersom en sån här händelse är mångas vardag och anses säkert inte vara så häftig. Men det gjorde min dag iallafall!

Skönt att ta en paus och skriva lite blogg, hade kört fast lite i min utvärdering. Nu ska jag ta nya tag.

Lite stress kan öka prestationsförmågan

Idag har jag styrt upp lite så jag vet vad jag håller på med på praktiken. Hade ett givande möte med min handledare och nu vet jag vad jag ska göra närmast. Hittills har det faktiskt känts som att jag bara har samlat, samlat och samlat material utan att komma nån vart. Nu har jag plötsligt massor av material och bara fem veckor kvar, nej mindre än fem veckor förresten.. Tråkigt. Men ja, nu har jag en plan och en deadline, känns skönt. Behöver lite press för att få saker gjorda. Bara jag klarar det såklart.


Lite lyxigare än vanligt

Måndag kväll, jag är trött. Orkar egentligen inte blogga alls, men känner ändå att jag vill, så lite då.

Helgen:
Bott på hotell - farmor är här så har fått bo på hotell med henne två dagar. I love.
Shoppat - har fått det mesta, farmor är omöjlig, trots att det är hon som fyller år :*
Ätit gott - lördag på Golden Hits, jag är grymt imponerad av showen! Söndag på franska restaurangen Cassi.

Idag: Tillbaka till verkligheten igen. Men fick iaf hotellfrukost idag med. Dessutom har jag mest sett film på praktiken idag så jag klagar inte :)


Nu snart sova.


Edit

Kände mig lite kreativ i kväll så har suttit och redigerat lite bilder, det var så länge sen sist! Inga estetfoton denna gång utan bara porträttbilder, på mig själv, haha.


        


Oj oj nä nu måste jag dra mig från datorn. Go natt

Hur mycket svensson är jag?

Okej, jag kunde inte heller låta bli, gör som Jenny och Karin :)

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x ] Ingen av dina föräldrar röker
[ x] Din pappa är lite lätt överviktig
[] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[] De flesta i din familj är blåögda
[x ] Du äter på Mc Donalds
[ ] Du följer Melodifestivalen.

Multiplicera antalet kryss med tre och du får fram din procenthalt.
14 x 3 = 42

Jahapp hörni K2 och Jenko jag är visst mer svensson än vad ni är!

En liten rundtur

Fredag igen och jag säger det igen, dagarna går bara fortare och fortare.

Idag tänkte jag ta den där promenaden som jag har planerat att göra sen förra veckan. Såklart hade det varit sol hela dagen men när jag slutade vid fyra började det snöa. Nåja det var inte så hiskeligt så jag lät mig inte hindras av det utan gav mig iväg. Tänkte lära mig hitta lite bättre genom att gå en liten sväng. Jo men att den där lilla svängen blev ganska lång eftersom jag först gick åt fel håll innan jag hittade rätt. Men jag ser det bara som positivt, lärde mig var en massa ställen och gator låg + att jag fick extra motion.

Sen åkte jag och hälsade på Emma. Vi som skulle ses en massa nu när jag också är i Stockholm, yes det här var första gången vi sågs på sex veckor. Bra jobbat. Men vi ska väl ännu försöka hinna ses nån fler gång innan jag drar.

Fota sej lite va

OBS! Nu har jag äntligen använt min kära kamera igen! Bilder från helgen finns nu på mitt pixbox

Kulturpoäng

Ja i veckan har jag fått lite mer kulturpoäng, i tisdags var jag tämligen på Konzert-gala på Konserthuset. Finstämt klassiskt. Det var faktiskt fint och det kändes inte alls långtråkigt. Det känns verkligen bra att göra såna saker medan jag är här, finns ju inte i samma utsträckning norrut. Åh, vad tiden inte kommer att räcka till. Förutom att jag vill göra ett antal biobesök vill jag även hinna med lite museer och gärna nån spelning + GE galan. Hoppas jag kommer att kunna stryka något från min lista innan jag åker hemåt.

Bättre sent än aldrig

Alltså PLEASE. Skratta sej åt sig själv sej. Kan inte göra annat. Gissa vad som var orsaken till att jag inte kunde se på filmen i veckan? Jo för att scart-kabeln var inte i nej. Så grymt smart kan jag vara ibland. Nåja, idag kom jag på det och har precis sett en av filmerna jag lånade. Vilken jag förövrigt egentligen skulle ha lämnat tillbaka idag men totalt glömde bort. Tur för nu hinner jag se alla filmerna, men otur om dom skulle bli sura på mig och inte låta mig låna fler filmer. Hoppas inte det.


Det var sol idag, kändes som vår. Allt var fint, jag blev glad över att vara här. Gillade vad jag såg genom taxibilens ruta. Då ville jag alltid vara just där. Pepp. Har sökt två sommarjobb idag. Hoppas på det svåraste, man kan alltid försöka.


Filmen var bra

Yes, idag blev det äntligen bio! Förhandsvisning av I'm not there på Filmhuset. Gillade den, speciell är ett bra ord att beskriva den med. Lite av en blandning mellan långfilm, dokumentär och musikvideo skulle jag säga. Bra skådisar och snyggt foto.

Åh, snart helg. Måste få sova ut känner jag. Men samtidigt, dagarna springer ifrån mig och jag vill ju inte att tiden här ska ta slut..

Nä, na vill int

Så klart.. Nu hade jag planerat så väl att jag skulle hinna se filmen ikväll istället. Men då vill inte dvd:n, no signal. But why? Det ska visst vara omöjligt för mig att få se filmerna jag vill se.. Antingen har jag ingen att gå på bio med eller så funkar inte dvdskiten. Typiskt.

Kikade nyss runt på facebookfoton och kom på att jag saknar att fota. Har varit väldigt dålig på det på sistone. Det ska bli ändring från och med nu! Tror det beror på att jag vill ha en ny kamera ist för tjockisen jag har nu. Den har blivit rätt gammal nu faktiskt. Yes, en till sak att skriva upp på vill ha-listan. När kommer pengarna?

Nåja nu ska jag läsa min bok istället för filmen.

Måndag igen

Jahaja kanske dags att skriva lite blogg nu då. Är ensam hemma så passar på att sitta lite extra länge vid datorn. Hade även tänkt se en av filmerna jag lånade förra veckan, dagarna går ju så fort så snart måste jag lämna tillbaka dem. Ska dessutom sova i tid ikväll, har varit så trött hela dagen. Inte bra, blir inte så effektiv som jag borde vara. Har mkt att göra med mitt lilla projekt och har lite svårt att komma igång.

Helgen: Tog en ordentlig shopping, nog för att det finns massor kvar som jag vill köpa men måste hålla i pengarna nu. Hälsade på hos Karin på lördagen och i söndags mötte vi upp Marie inne i stan, trevligt. Så var det måndag igen, man hinner inte med så mycket på en helg.



Jäkla... Nu blev klockan för mycket för att jag ska orka se filmen. Fastnade för länge på internetet. Gör ett nytt försök imorn då kanske. Jag har iaf tvättat ikväll, så nåt har jag fått gjort iaf.

Sova

Bra med kultur

Ikväll har jag varit på musikal med gudmor. London the Musical, gillade den ganska mycket faktiskt. Lite seg i början men sen drogs man med. Absolut sevärd! Har inte varit på så många musikaler så det är lite ovant i början innan man kommer in i spelet. Råkade även ut för att bli fotad på röda mattan när vi kom fram. Tänkte inte på att risken faktiskt fanns för det. Tur att jag hade hunnit hem och tvätta håret innan iaf. Ja, det är kul att vara kulturell. Idag fick jag även låna lite filmer från Filmhusets biblioteket så ska börja nöta filmer nu också. Jag känner att jag ligger lite efter på den fronten med tanke på var jag gör min praktik.