Going home

Yes, snart åker jag hem. Om sju timmar sitter jag på bussen. Kommer att vara trött men vill åka tidigt så jag kan sova på bussen och så att jag kommer fram innan hela dagen har gått. Tar dryg-bussen för pallar inte att köra själv.




 

Never thought
This day would come so soon
We had no time to say goodbye
How can the world just carry on?
I feel so lost when you are not at my side
But there is nothing but silence now
Around the one I loved

-
Within Temptation


Beslut

Nu har jag bestämt mig. På fredag åker jag hem. Jag behöver det, vi behöver det. Det känns bra, nu vet jag var jag är på väg.

Stannar för föreläsningen imorgon + att jag måste försöka få tag på böcker till hemtentan så jag inte behöver stressa tillbaka nästa vecka. Dessutom har vi vår sista radiosändning imorn. Det känns jättetråkigt, tycker så mycket om att sända radio. Skulle kunna tänka mig att jobba med det. Hoppas iaf att jag får tillfälle att sända fler gånger, på något sätt. Såå, se till att lyssna imorn, 18 -19Umeå Studentradio 102,3!




Saknar
gråter
bevarar dig i mitt hjärta

En dimma

Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Vet inte var jag ska vara. Jag vill inte vara ensam, vill inte vara bland folk. Orkar inte prata, orkar snart inte tänka. Vet inte vad jag ska göra....Tänker på min familj hemma, funderar på när jag ska åka till dem.


Men tack för allt stöd jag får.

Så här

Saknad
Arg
Ledsen
Rödgråten
Tom
Uppgiven
Smärta inombords
Ångest




Det är hur det känns just nu.


"I can't feel my senses
I just feel the cold
All colours seem to fade away
I can't reach my soul"


"Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn"

.....

Jag vill inte skriva det för då blir det verkligt. Det gör ont just nu, jag förstår inte att du är borta.. Du kära, fina, goda.

Det som inte får hända

Från ingenstans. Snälla inte ännu, inte nu, jag är inte beredd. Jag är för långt borta, vill vara där. Vill ju kunna göra något, men det går inte. Jag förstår inte, det kan inte hända på riktigt. Jag vet att det är oundvikligt, men snälla inte ännu, inte nu.


Fin vinter just nu

Titta, lite foton som jag tog på Strömpilen igår.


 

        



 

Kvällen hos Jenny igår var kul, roligt att hänga med firendsen. Mesta tiden gick åt till vårt musikquiz. Kvällen blev dock kort, var hemma vid halv ett tror jag. Ganska skönt. Bilder kommer lite senare.

Remember

Minnen - bevara dem istället för att förstöra dem med att överanalysera, ångra eller längta tillbaka. Tänk istället på hur roligt det var.  Bevara det som var bra.

Jag drog ett streck, eller hur?

Fina fredag

Det har varit superfint väder idag! Sol, några minusgrader och lite nysnö. Vackert. Har varit ledig idag, så jag och Jenny kunde åka iväg till Strömpilen vid 12tiden för att gå på systemet och handla mat på Maxi.

Nu är jag nyss hemkommen från en snabbprommis. Dags att börja fixa inför kvällen! Party at Jenny!!

Oj vad sent det blev

Denna torsdag har varit en lång dag, men en bra en.

Började med retorikseminarium på förmiddagen. Höll talet först av alla och det gick bra, jag är nöjd.
Lunchen spenderades i lärarhuset för att samtidigt lyssna på livemusik, elever från kursen skapande musik spelade. Sen drog jag, Jenny och Katta ner på stan. Följde mest med som bank och smakråd åt Jenny, haha. Jag lyckades ändå göra ett inköp åt mig själv också. En röd väska. Hade spanat in den för några veckor sedan och nu kunde jag inte låta bli att köpa den. Gillar den jättemycket, men ångrar trots allt köpet lite grann för på MQ såg jag en annan väska som jag också verkligen vill ha. Den är lite dyrare så hade behövt spara pengarna till den.. Men får se, efter jul kanske jag har råd med den också, hoppas!

När vi var klara på stan gick vi hem till Jenny och vilade fötterna ett tag. Sen gick vi till skolan igen för att lyssna på mer livemusik, nu var det konsert med samma grupper som spelat på lunchen. Mysigt var det och grymt duktiga var musikerna.

Vid niotiden gick vi åter till Jenny. Där fixade vi julstämning med glögg, pepparkakor, lussebullar och julmusik. Första gången i  år för mig. Vill börja ha julmys nu, längtar till julen faktiskt!

Resten av kvällen ägnade jag och Jenny åt att göra ett musikquiz till festen imorgon. Ska bli så kuuuul! Wee!

Nu är jag  så hääääääääääääääääär trött, go natt!

EM i sommar

Wöou, wöou, Sverige klart för EM slutspel!!

Ja, det blev fotboll istället för att nöta tal.. Såå, måste fortsätta med talet ännu ett tag ikväll. Kunna utantill imorgon? Trornt.



Okej, nu har jag läst och läst och läst - mitt argumenterande tal om nyhetsmediers namn och bildpublicering på personer inblandade i brott och olyckor. Inledningen och slutet sitter nu. Vissa andra delar också. Mamma tyckte att det lät bra på telefon. Så visst ska det här gå bra imorgon! Viktigt: Inte drabbas av minnesförlust, inte stressa upp mig, inte prata för fort - men absolut inte för långsamt, har en 10 sekunders marginal enligt min senaste tidtagning. Men det ska gå fint. Orkar inte mer ikväll.

En bit på väg

Yes, talet är skrivet nu. Är ganska nöjd, hoppas bara jag fått med allt viktigt. Nu ska jag träna in det...



Okej, nu kan jag nästan inledningen och avslutningen utantill. Det var viktigast iaf. Jobbar på resten.

lite pix

Ett av inköpen från Ikea var det här svarta överdraget till min pall.
Titta vad fint det blev, passar till röda mattan.



Nu finns även bilder från helgens födelsedagsfirande: mina bilder.



Usch det har gåt segt med talet idag, har bara fått ihop drygt en minut av fyra. Ska försöka orka skriva lite mer ikväll.

-------

Igår drog jag ett streck över en sex år lång period. Av en slump insåg jag att det var nästan exakt på datumet, sex år sedan. Är detta kanske ett avslut?

Hemmahelg

Hemma i Umeå igen efter hemma-helgen i Happis. Jag är lite splittrad vad gäller "hemma", använder det om båda ställena.

Helgen gick väldigt fort, men den var bra. Bilresan från Umeå till Haparanda tog ca sju timmar, kändes som en evighet. Men den innehöll en massa hämtningar och lämningar + middagspaus i Kalix, hos farmor och farfar för min del. De andra hittade annat att göra under tiden. Väl hemma i Happis blev det en lugn kväll hemma med mamma och pappa. Skönt.

På lördagen vaknade jag tidigare än tänkt, men det var lika bra för då hann jag med allt jag hade planerat. Hälsade först på hos mormor och gick sedan på Ikea med mamma, vilket var satan, så grymt mkt folk. Gick mest omkring och blev irriterad. Men fick iaf tag på det jag tänkt. Efter det förbi systemet och Stadium. Sen hem för mat, dusch och fix inför kvällen. Drog till Verro för att börja firandet av henne och gjorde mig klar där. Kvällen fortsatte på folkan och sen utgång på umppi.. Det var en helt okej kväll.

På söndagen vaknade jag tidigt, igen. Dagen spenderades med Verro och Lisse, Lisa joinade efter jobbet. Bakiskonferens hela dagen. Fick även låna en "assocear" av Lisse till den kommande norrlandsfesten, haha grymt bra.

Idag ringde alarmet halv sju, en timma senare åkte vi från Happis. Kom fram till Umeå vid halv ett och då var det bara att bege sig till skolan och dagens retorikföreläsning, värd. Men nu är jag heeeeelt slut. Trött, trött, trött. Måste sova ut imorn. Ska hitta på något att argumentera om och sedan förbereda ett tal på fyra min till seminariet på torsdag. Åh längtar redan till helgen, typisk måndagskänsla.





 

Sötnosen som är så rädd för kameran att mamma var tvungen att hålla i honom för att jag skulle kunna fota. Det är den där blixten som är jobbig. Vill ha en bra kamera som går att fota med utan blixt.

Good morning?

Väskan står i hallen, nästan färdigpackad, nu återstår bara grejjer jag ännu måste använda imorn. Men usch, det blev en allt för sen kväll det här. Ska upp kvart i åtta. Nu måste jag försöka komma på en diskussionsfråga till seminariet imorn innan jag somnar.

Haha, lite opassande lyssnar på Kanyes låt Good morning, nej good night!



Hejdå bloggen, en uppdatering kommer efter helgen!






Men stressigt värre

Attans, det var en smått kaotisk radiosändning idag. Vi var inte vän med tekniken kan jag säga. Usch, gillar inte när saker och ting inte funkar som dom brukar. Det är lätt att det blir fel under den stress som uppstår. Cirka tre minuter har vi på oss för att installera oss i studion innan vi ska börja sända, idag var det mindre än två. Jingeln råkade försvinna ur playlisten + att hörlurarna inte funkade som vanligt, dont know why? Detta medförde en del fel i början men vi redde ut situationen till sist. Till våra lyssnare kan jag bara säga ursäkta och att det är sånt som händer när teknik är inblandad, haha.

Idag har jag haft fullt upp. Efter föreläsningen åkte jag och Alex ner på stan där vi mötte upp Jenny. Vi åt först lunch, salladsbuffé på bästa stället. Sen gick vi i lite affärer. Efter det var jag tvungen att byta halvljus-lampan i bilen, det blev ett jäkla proj kan jag säga. Först lyckades jag efter några om och men köpa rätt lampa men sedan var problemet att hitta nån som kunde byta ut den mot den gamla, för jag kan nämligen inte göra det själv. Har jag nämnt att jag inte gillar teknik så värst mycket? Nåväl efter några svängar runt om i stan lyckades jag till sist hitta till Kurres verkstad, de på stället där jag köpte lampan tipsade om honom. Innan vi kom fram hade jag dock hunnit bli hyfsat uppstressad eftersom de flesta verkstäder brukar stänga kl 16. Såå, ca kvart i fyra hittade vi dit och lamp-problemet löste sig på några få minuter. Hoh, en liten pers var det ändå. Efter den cruisen hann jag hem och plugga lite innan radion.

Nu har jag precis ätit min grötmiddag och ska strax börja packa. Drar norrut imorn, igen :) Ska bli kuuuul! Ser dock inte fram emot bilresan upp för nu har det blivit vinter med snö och halka :/ Nåja vi ska ta det lugnt. Kommer att ha fullastad bil denna gång. Vi är fyra som åker från Umeå, i Piteå ska vi plocka upp en femte + en hund, i Luleå ska vi lämna av Jenny men ev plockar vi även upp en fjärde igen. Slutligen ska vi sedan plocka upp en till hund i Kalix. Skönt att slippa åka själv iaf :)

Hej ful-box-bloggen

Nä okej, nu ska jag sluta tjata om hur ful min blogg är. Antar att den inte stör alla andra lika mycket som den stör mig. Eller? Det brukar ju vara så iallafall. Ska fixa med den när jag har tid och inspiration, och ja, ni lär ju märka när den är sig själv igen...


Det blev step dance ikväll trots allt. Jag var väldigt nära på att inte gå men till slut bestämde jag mig ändå för att våga testa. Hallå, vad kan hända liksom! Okej, det var en hel del snurrar jag inte förstod mig på men helt lost var jag inte. Och det var kul, det ska bli fler gånger. Bryr mig inte om andra skulle tycka att jag var dålig, jag står långt bak och stör inte, haha. Nån gång ska ju alltid vara den första, för allt.

Det gåååår inte

Äh! Det går inte så bra för mig att ändra bloggen...... Just nu är mitt problem att inläggen blir som boxar. Jag vill ha lila bakgrund över hela den delen, även där datum och sånt står. Nån som vet hur man fixar det?? Har som inte tid att grejja med bloggen nu heller.. Den får vara ful så länge :/

Idag var det aerobic dance igen. Nåt kul att se fram emot på tråkiga måndagar. Det går bättre och bättre, I like it. Funderar på om jag ska våga mig på step dance imorn? Kanske.



Fortfarande under förändring

Hann inte fixa nåt mer med bloggen idag.

Under eftermiddagens USA-planering kunde vi fastställa en resrutt samt hur många dagar vi ska spendera i respektive stad. Vi lyckades även utöka kostnaderna en aning... Nåväl det kommer att vara värt. Pga detta har vi även skjutit upp resan, den kommer att bli av nästa vår istället för nästa höst. Känns inte helt bra, hade planerat mitt liv rätt bra fram till resan. Men nu måste jag komma på nåt annat att göra under nästa höst, dvs. söka jobb och bostad.. någon stans. Men det var dock nödvändigt att skjuta upp resan för att vi ska kunna hinna spara ihop pengar.

Idag har jag även planerat torsdagens radiosändning med Jenny. Duktigt att vara klara så här tidigt och inte sitta stressade onsdag kväll eller torsdag förmiddag.

Nu måste jag sova, ny kurs börjar imorgon.

Ursäkta, jag bygger om

Bloggen är under förändring så den ser lite konstig ut just nu, men det får ni leva med, haha. Har inte tid att trixa mer nu, ska dra till Jenny och planera USA!

Vitt igen

Snön har kommit tillbaka idag. Nu är det verkligen perfekt, det här är precis lagom med snö. Så fint det är, var såklart tvungen att ta fram kameran och fota lite.



           

Var även kreativ och fotade lite hos Jenny:

image74

image75


Kroppstyp

I Stadium Magazine hittade jag en adress till en intressant hemsida: Veda Lila. Sidan handlar om häslovetenskapen Ayurveda. "Ayurveda betyder "kunskap om livet" och beskriver människan som en helhet sammansatt av många egenskaper. Varje individ har sina speciella utmärkande egenskaper som formar hennes personlighet. Ayurveda identifierar ett antal s.k. kroppstyper (konstitutioner), som var och en har sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken." Enligt Ayurveda är varje individ en blandning av de olika kroppstyperna men oftast dominerar en eller två av dem.

På hemsidan kan man göra ett test för att se vilken kroppstyp man har och den kroppstyp jag blev mest av var Vata:

Vata dosha (kroppstyp) är ansvarig för alla rörelser i kropp och sinne, t ex muskelrörelser, nervimpulser och tankeprocessen. Vata kan sägas bestå av de två elementen rymd och luft, vilket gör Vata mycket rörlig och lättpåverkad.

Exempel på karaktäristiska egenskaper för Vata kroppstyp

· Smal, slank kroppsbyggnad - går ej lätt upp i vikt.

· Oregelbunden hunger och matsmältning.

· Ytlig sömn med tendens till sömnbrist.

· Entusiastisk och energisk till sin läggning.

· Lär sig nya saker snabbt, men glömmer också snabbt.

· Tendens till att oroa sig. Tendens till bristande självförtroende.


Vata-personer är ofta föränderliga och oförutsägbara. Det gör att de lätt får oregelbundna vanor. De har en benägenhet att bli hyperaktiva och överentusiastiska. Vid obalans agerar de ofta impulsivt och planlöst. De kan känna sig spända, splittrade och nervösa och kan ha svårt att slappna av. De har ibland svårt att fatta beslut, eller att veta vad de vill.

Deras stora anpassningsförmåga ger dem flexibilitet och obundenhet, men det tenderar också att göra dem och deras liv lite kaotiskt utan gränser och rutiner. Vata-personer har lätt för att påbörja nya projekt etc, med stor entusiasm, men har i allmänhet svårt att avsluta dem.

Vata kontrollerar centrala nervsystemet; psykiska och psykosomatiska åkommor kan ofta härledas till Vata-obalans.

En person med balanserad Vata-konstitution är smittsamt entusiastisk, energisk, spontan, flexibel och snabb i tanke och handling.

Vata i obalans innebär ett överskott på Vata-egenskaperna i sinne och kropp. Detta kan uttrycka sig som rastlöshet, oro, koncentrationssvårigheter, sömnproblem, förstoppning, torr hud, gaser, högt blodtryck, värk (oftast i huvud, rygg och leder), muskelryckningar, menstruationsbesvär, undervikt, kronisk trötthet m m.

Vanliga orsaker till Vata-obalans

· Överansträngning, pressande förhållanden, överstimulans.

· Missbruk av alkohol, tobak och droger.

· Plötsliga förändringar i livet.

· Oregelbundna vanor, sena kvällar, för lite sömn.

· För mycket sinnesintryck t ex från TV, video, dataspel etc.

Jag älskar att göra alla slag av personlighetstester. Det var en hel del av kroppstypen Vata som stämde in på mig.


Impulsgrejer är roligast

Igår var en sån där bra kväll.

Började med innebandy. Okej, känner mig inte nöjd med min prestation där, men var ändå kul att spela. Kvällen fortsatte med tjejkväll hos Sandra med happisgänget. Vi åt ost och kex och drack vin + kollade på Idol. Fast vi råkade missa ganska mycket eftersom vi hade en massa intressanta diskussioner istället. Efter att vi även spelat lite spel bestämde vi oss för att gå ut och dansa. Det var inget planerat utan blev en impulsgrej och det är då det blir som bäst! Sagt och gjort, vi drog till Corona. Tyvärr var det nåt band som spelade istället för den bästa musiken så vi fick dansa till sån housemusik ist. Inte bra, men på slutet fick vi lite Timbaland osv. Så en mkt bra kväll blev det alltså. Den avslutades med efterfest hos Jenny och där spelades det nintendo 8-bitars (OBS. Inget för mig, jag kollade på, som jag även gjorde när jag var liten).

Idag har jag:
Tvättat
Städat
Varit lite sliten
Nu vill jag ha pizza och godis. Hmm, inge bra, men får se om jag ändå måste svulla lite. Usch vilket fult ord: svulla, men kommer inte på nåt bättre.

Sovmorgon

Idag klev jag upp kvart i 12! Vaknade först vid kvart i 10 men tvingade mig själv att somna om eftersom jag fortfarande var trött och måste passa på att sova nu när jag kan. Sover alldeles för lite vanligtvis. Nu känns det skönt att vara utvilad. Men faktiskt, är trots allt lite trött fortfarande. Fast det tror jag beror på vädret, det är grått och regnigt. Idag är en sån där dag då det aldrig kommer att bli riktigt ljust.


Det vita är borta

Förresten, snön håller precis på att regna bort, så var det med det. Enligt väderleksrapporten ska det bli en massa snö/regn imorn, halt och jäkligt. Då hoppas jag faktiskt på snö, bara inte för mkt, som sagt.

Rubrik

Tomt, vit ruta utan text.

Hade nog inte så mycket att skriva, ville blogga men har inget särskilt att säga.

Kan ju berätta att jag har varit hos Fio och blivit bjuden på te och skorpor + skvaller. Vi har även diskuterat Happis-resa nästa helg, igen. Det blir bra.

Nu lyssnar jag på musik och njuter av vetskapen om att jag inte behöver vakna tidigt imorn om jag inte vill.
Kvällens playlist:

Alicia Keys - No one (of course, favoriten just nu)
Bayside - Duality
Dark Tranquility - The mundance and the magic
Matchbox 20 - Leave (så mkt känslor)
Lars Winnerbäck och Miss Li - Om du lämnade mig nu
Bon Jovi - Make a memory
Moby - Lift me up
Scooter  - Break it up (ok känns lite, fjantigt? att lyssna på Scooter, men den här låten är faktiskt mysig)
Alicia Kays - No one (igen, har som tur var två versioner av låten)


Ja se det...

Det har blivit vitt på marken nu! Igår kväll kom snön. Jag tycker att det är fint nu, ett tunt lager snö som täcker marken. Det är mysigt och jag får julstämning. Gillar inte när det blir för mycket snö, då blir man insnöad och får panik över alla traktorer som kör omkring utan att se sig för var de kör. Ja, jag är rädd för traktorer, de är ju så stora och klumpiga! Men det är såklart inte fint om det är för lite snö heller, så det blir sådär grått och slaskigt. Det här + liiite till räcker.

Idag har jag fixat massa braaa nya skivor att dunka i spelarn och bilen. Tre kategorier blev det: hiphopish, dunka dunk och rock-pop.

Jag har även varit på stan med Jenny. Köpte present åt Verro + mössa åt brorsan. Inget åt mig själv. Jo just ja en sminkborste blev det ju, men den räknas ju knappt :) + Middag på subway, mm gott vare, länge sen sist.

Jag njuter av ledigheten.

Ska hälsa på Fio också ikväll.

Insikt

Nu är jag leeeedig till på måndag!!

Idag har jag:

Besiktat bilen. "Inga problem, du har en mycket fin bil", sa besiktningsgubben. Bra! Men när jag körde därifrån såg jag att instrumentpanelen varnade för en trasig lampa, måste ha gått sönder under kontrollen? Nåja får fixa det då.

Haft seminaruim, gick väl bra, vi klarat iaf!

Tränat, step muskel. Ge mig träningsvärk imorn! Fick ingen sist fast jag trodde.

Ätit tacos med Jenny, Alex och Maria.

Sen kom resten av klassen för att fortsätta kvällen med party hos Jenny.

Blev inge fest för mig dock, vill inte nu när jag kommit igång med träningen. Så jag gick hem när de andra började röra sig mot krogen. Gillar för övrigt inte att festa mitt i veckan. Aldrig varit min grej, är som inte peppad då. Känns som att jag oftast dissar fest med klassen.. Men de vill ju alltid festa på veckorna, jag vill inte. På helgerna har jag ofta planerat nåt med andra kompisar. Satt och tänkte på en grej ikväll, känner egentligen inte så många i klassen mer än ytligt. Klart, har ju mina ovan nämnda brudar men utöver dem kan jag inte säga att jag känner de andra bra. Det är på sätt och viss tråkigt, men har nog aldrig lagt ner energi på att lära känna dem eftersom jag har andra vänner jag umgås mer med här. Nåja nu är det bara ett fåtal veckor kvar med klassen så inget att göra åt, får försöka göra det bästa av tiden helt enkelt. Men jag har ju då även mina andra vänner som jag också vill hinna umgås med, och det ska jag göra i första hand <3

Självklart lite bilder

Bildbevis i bloggen också är ju ett måste. Några av bilderna från lördagens Halloween/inflyttningsfest hos Verro.


           

Observation

Så, då var den sista uppgiften på kursen klar. En observation på Iksu blev det. Men så omotiverade vi var när vi skrev ihop rapporten. Den håller nog inte så hög klass, men nu är det klart iaf. Bara seminariet kvar imorn. På måndag börjar sista kursen på denna (sista?) hösttermin. Så sjukt fort det har gått ändå. Å ena sidan är jag så less på att plugga att jag skulle kunna ge upp här och nu. Men å andra sidan kan jag inte fatta att jag snart har pluggat sju terminer på universitetet. Hoppas nästa kurs är liiiite intressantare än de två föregående. Please!

Nu måste jag leta upp en karta till bilprovningen här i Umeå, kommer ju inte ihåg hur man kör dit! 10.30 ska jag vara där imorn.

Såklart finns det foton

Nu är bilderna från lördagen uppe!! Här: Mina bilder

Hemma igen

Tillbaka i Umeå.

Helgen hemma var bra men som vanligt gick tiden alldeles för fort. Igår blev det bakishäng hos Verro, middag med mamma, hälsade på Anna i nya lägenheten, Mariannechoklad-inköp på Candy world (gissa var jag hann bli stammis under helgen, haha). Kvällen fortsatte med prat hos Lisa i hennes "psykolog-soffa",  efter det drog vi vår obligatoriska hejdå-cruis. Sen hem och sova, men lyckades inte somna förän efter två i natt. Jag blev distraherad och fick en del att fundera över.

I morse var jag trött men det var bara att stiga upp, packa bilen, hämta upp Jenny och dra iväg mot Umeå. Hann springa in och säga hej till farmor och farfar på vägen. De jag hann se minst av i helgen var tyvär min familj. Men jag har ju lovat att åka upp snart igen så jag hinner då. <3

Var framme strax innan fem och då var det bara att börja ladda för aerobic dance. Passet var jättekul denna gången också och det går framåt, hänger med på nääästan allt.

Nu ska jag snart försöka sova, det blir fullt upp imorn med sista uppgiften på kursen.

But why?

Har precis lämnat in ****uppgiften. Känns inte som att det gick bra, men skitsamma, orkar inte byr mig. Klarar jag inte får jag göra om, inte mer med det...

Sitter här med mina svarta naglar och tokmycket hårspray i luggen efter halloweenfesten igår. Det var kul att umgås med vännerna och det var faktiskt mycket folk på statt, grattis! Men ändå var det inte en helt bra kväll. Den gick för fort och jag fick inget ut, som vanligt. Förstår inte, varför blir det alltid så? Det är inget där, inte ens ett ord. Nej, jag fattar verkligen inte grejen..




Gillar läget

Vilken tur att jag la ut Alicia Keys låten på bloggen. Sitter nu hemma i Happis och har den inte med mig men kan ändå lyssna på den tack vare bloggen :)

Det är en lugn fredagskväll. Är helt slut efter allt pluggande. Har iaf hunnit umgås med Verro och Lisse tidigare, men brudarna skulle dra ut på krogen ikväll och jag är verkligen inte upplagd för det. Så jag chillar hemma. Mkt värt. Laddar för imorn, weee!!




No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one






Till slut

Nästan klar nu, grovjobbet är gjort och jag har fyllt de maximalt sex sidorna. Ska bara finslipa lite imorgon, nu orkar jag inget mer, är totalt slut. Har jobbet med ****uppgiften sen halv nio i morse, minus två timmar. Nu orkar jag inte bry mig om resultatet, jag har gjort ett försök iaf. Det här var en riktig hatuppgift!

Men nu är det heeeeeeeeeelg :)

Hemma

Resan upp gick bra igår. Det var fint, stjärnklart och en starkt lysande halvmåne som följde med hela vägen.

Nu är jag extremt trött men ska sätta igång och speeda med exam.uppgiften så jag förhoppningsvis blir klar idag. Ska sitta heeela dagen.

Ändrade planer

Extremt ändrade helgplaner blev det för mig idag. Hade ställt in mig på en helg i Umeå, massa plugga och lite fest. Men så övertalade Jenny mig att åka hem med henne istället. Så nu står väskan färdigpackad. Efter radion ikväll åker vi till Happis! Shiiit, ska sätta igång att plugga nu. Kommer ändå att måsta göra en massa hemma. Men det blir nog värt hemresan ändå!