Jobb

Alla mina senaste bloggar har handlat om jobb, men jag gör ju inte så mycket annat så det är kanske inte så konstigt.

Nu är jag i Happis,  jobbar ensam här på "min" lilla redaktion, min i fyra veckor, haha. Än så länge har det gått bra, hela tre dagar! Saknar Lule, men det går det här också.
Är snart ledig fyra dagar igen, lovely.

Det är en konstig sommar det här, värme några få dagar och sen bara blä. Har dessutom jobbat nästan alla dagar det varit varmt så ja, brun lär jag inte bli iaf. Får ta en tripp till solariet kanske?

Happis ja, får alltid så mycket att tänka på här, jobbiga funderingar på hur det var förr och hur det inte är nu.
Jag önskar att jag kunde styra över mig själv, som jag sa till Jenny på våran prommis i lördags. Ska det vara så svårt?



Tack och hej, nu går jag hem!


Snart slut

I morgon är sista dagen i Luleå, känns tråkigt, har verkligen trivts bra här. Men ska bli lite skönt att komma hem till Happis och kunna packa upp lite. Saknar er mina vänner där också!
Dessutom kommer Jenny och Karin dit snart :)


Tack och hej för nu

Växeln hallå, hallå, haallå

Riiiiiiiiiiiiiiiing mig! Hatar att vänta på att folk ska ringa upp, vill ha uppgifter till min artikel NU!
Det är en lite småseg dag på jobbet igen, skriver en grej men det är svårt att få fram info. Känner mig slö, är inte bra på att gräva fram uppgifter...

Bättre dag imorgon!
Ska jobba kväll hela helgen = sooooova länge

Svartvitt

Grått, kallt och trist. Var tog sommaren vägen??

Måndag morgon, inget att göra på jobbet. Väntar på ett spännande jobb om marknaden "mitt i Luleå centrum". Ibland får man inte göra så heta nyheter, haha.

Mina fyra lediga dagar gick väldigt fort, men de var välbehövda. Även om jag trots det inte känner mig särskilt utvilad just nu, hade ruskigt svårt att somna i går.
Under ledigheten hann jag med lite sol och bad på solåsen + lite catch up med vänner. Fredagen var superstressig, tvättning, packning, fixa i ordning, köra till Luleå för att hinna till festen i tid. Men det gick bra, blev en bra kväll dessutom! Bilder finns här:
Jennys bilder
Lördagen blev inte som planerat. Anna blev sjuk så jag och Mallo körde henne till vårdcentralen, sen fick hon stackarn stanna över natten på sjukhuset. Men som tur är blev hon bättre, och mår nog helt bra idag tror jag? Mallo, Johanna och jag kollade film och åt en massa onyttigheter (nu får det vara nog!) hela lördagskvällen. Det är alltid kul att vara med dem, synd bara att det inte blev helt som vi tänkt. Men vi får försöka styra upp nåt en annan gång snart. Lulekalaset kanske?

Ja, nu ny vecka med  jobb sju dagar i rad.

Jobb

Jag bara skriver, dagarna i ändä, men det är kul.  Jag känner mig okunnig och otillräcklig ibland, men jag lär mig mycket. Trots vissa motgångar känns det riktigt bra.

I morgon är sista dagen på mitt tiodagars pass. Kommer att kännas otroligt skönt med fyra dagars ledighet. Jag for sooooooooova!! Till helgen blir det dessutom fest i Lule, ser fram emot det som tusan.



Tjaaaarå!