detox

Jag måste åka hem på detox.
Bli av med mina dåliga matvanor och intag av onyttigheter.
Detta håller inte längre.
Måste även avvänja mig från mitt beroende av fejjan. Har typ varit inloggad konstant i en vecka, pga förkylningen. Inte haft nåt annat att göra. Men detox som sagt. Så datorn stannar här. Punkt.

Funderar på om jag ska orka börja packa nu, eller ta det imorgon..


Har hittat ny musik igen!
Dagens låt:
Pitbull featuring NayerPearly Gates (Verkar vara inne att sampla 80-talshits inom rnb/hiphop)

work it

Blev även en kortare barrunda i går med två stopp och tre goda drinkar. Värt att komma ut och vimla lite. Men hem i tid för att orka med dagens 12 timmar jobb. Kul på jobbet i dag. Tur att jag tackade ja.

Hälsan är dock fortsatt hängd. Men what to do. Verkade ju inte hjälpa med en veckas viloläge. Låt mig bara bli frisk dammit.

Dagen låt:
Regina SpektorFidelity

Äntligen fredag

Det var en liten pärs att gå omkring på stan i dag. Inte frisk ännu. Men pallar inte att ligga hemma på soffan längre. Var så kul att få se lite människor, köpa lite nödvändigheter, äta pizza! Ska dessutom jobba imorn så nu får det bli som det blir.

Ska ju nämligen åka hem på måndag så får vila upp mig där. Längtar faktiskt hem nu.

Vill ni veta vad jag köpte i dag då?

* Smink - foundation, mineral veil, kajal
* face mist
* rosa armband

Hm, ja var nog allt.
Har några fler saker som jag vill införskaffa, en klocka bla, men måste bestämma mig för vilken av de rosa nyanserna jag vill ha. Shiseidos ögonfransböjare står också på inköpslistan, men finns tydligen inte i affärer förrän slutet av april igen?


Sommaren verkar lösa sig också.

Dagens låt:
BeyoncéBroken-Hearted Girl

get a life

Fortfarande no life i dag. Men det är hopp om livet.

I morgon ska jag ta mig ut. Shoppa lite, fika, ja, ha ett liv.
Nu vill jag bara att kvällen ska ta slut så att jag kan gå och sova och vara frisk imorn.

Dagens låt:
Cheryl Cole Parachute


Dagens tillstånd

Känns lite bättre just nu. Hoppas hoppas hoppas febern har försvunnit till imorn. Vill gå ut, vill ha ett liv. Håller allvarligt på att go crazy här hemma.............

Dagens låt blir tyvärr samma som i går, men den är ju helt lovely!!:
OneRepublicSecrets

Crap

Dagens tillstånd: Negativt.

Alltså ok, det är värre i dag. Jag pallar inte med det här!!
Missade en jobbmöjlighet i dag dessutom... Fking hell...
Dagens enda positiva: Upptäckte en king låt i ett Gossip Girl-avsnitt.

Dagens låt:
OneRepublicSecrets

Fever

En till dag i sjukans grepp. Feber. Jobbigt. Inte så oväntat dock pga att jag åkte och jobbade i går + att jag inte brukar få bli frisk dirr. Solen lyste så fint i dag också. Givetvist.

Tog mig i alla fall ut och till lilla lokala affären/pizzerian. Pallade inte att laga mat. Köpte en kycklingsallad, som dessvärre var ganska ovärd..

Har kollat på Gossip Girl, The Hills och The City och drömt mig tillbaka till USA. Nu väntar jag på att Great balls of fire, och sedan Hollywoodfruarna, ska börja på tv. Sen hoppas jag på att kunna sova.

Dagens låt:
Volbeat Soulweeper

Bildextra 4 - mobilen

Jag blev ju givetvis sjuk.

Och givetvis var det finaste vårvädret ever i går med strålande sol. Men jag pallade bara ligga i soffan hela dagen.

Jag har iaf tagit mig igenom ett arbetspass i dag. Ville verkligen jobba så var inte mer med det. Var dock riktigt slut efteråt när jag gick hem i snön. Det har nämligen blivit vinter i dag igen. Givetvis. Det var den värmen det, som jag inte ens fick njuta av.

Jahaja får se om jag pallar att vakna imorn.

Livar upp det hela med lite fina bilder från mobilen. Min nya rosa mobil har nämligen en riktigt king kamera. Har bara PS:at lite lite.



Oh no, höll på att glömma - dagens låt: VolbeatHealing Subconsciously

 


Bildextra 3 - julklappen

Helt sjukt hur fort det just nu känns som att veckan gått. Redan fredag kväll igen! Och här sitter jag hemma, igen, helt slut efter en 05.15-vecka. Börjar dessutom känna mig sjuk, ont i halsen och skit...

Förra veckan var jag som bekant riktigt less över att inte ha nåt att göra en fredag kväll. Nu pallar jag bara att ligga i soffan. Tur det då..

Måste erkänna en pinsam sak. Min middag. Den bestod av chips och godis. Hallå är jag 13 eller? Vuxenminuspoäng. Men orkar inte laga mat, har inte gjort det på hela veckan. Måste bli skärpning.

Här är min fina julklapp jag fick av Marie som förgyller mitt vardagsrumsfönster ljust nu.


 


Nej, vi har inte först nu bytt julklappar, men det var dock nån månad efter jul.

Dagens låt: Plan Three – Triggers


Sommaren?

Nojjar över sommaren, tung jobbångest.. Varför tar jag inte tag i saker? Nu lär det ju vara för sent att hitta nåt. Om (när?) jag inte får det enda jag sökt.
Vill bara få veta!

Annars så drar jag kanske... nånstans... eller nåt.

Nä men utöver det är det väl bra. Heh.

Dagens låt:
Biffy Clyro That Golden Rule

Mellon

Roligt i lördags. Men lite strange också... Osannolikt stundtals.
Jobbet gick bra, klara vid ett. Ovanligt att börja festen vid halv två... Men som sagt, roligt. Det blir till att försöka vända på dygnet igen kan man säga.

Har uppdaterat låtlistan en del - därmed, dagens låtAR:
Biffy ClyroMany Of Horror [When We Collide]
JohnossiWhat's the Point
In Flames Alias

bildextra 2 - oh sunny day

Har varit riktigt fint väder den senaste tiden och de dagar jag varit ledig har jag faktiskt tagit mig ut i solen också.

Här kommer en del av de utlovade bilderna!

På promenad i Hagaparken med Alex:





Promenad på isen vid Rålambshovsparken med Vanja:






Blev en hemmakväll, som ni kanske märker.. Vanja ringde och jag hade kunnat räddas från tristessen, men då var det för sent. Orkade inte längre ta mig nånstans. Har man stigit upp kl 5 (hela veckan) är man rätt seg nu kan jag meddela. Var lite kreativ istället.

Inga planer längre...

Mina planer för kvällen blev tråkigt nog inställda. På grund av det så missar jag nu även att gratis kolla på Melodifestivalens genrep. Var tungen att boka igår. Så jag är måttligt less just nu faktiskt... Har ingen lust att ha no life hemma en fredag kväll. Nån kanske räddar mig från min tristess?

Dagens låt:
Foo Fighters My Hero

Torsdag och så

Jag har som sagt en massa bilder att dela med mig av.
Men det är ju allt det där jobbet med att få fram dem - ta fram kamera och koppla sladdar/ ta fram minneskort och ladda in bilderna i datorn och sen ännu ladda upp dom.
Ja ni förstår hur mycket det är att göra. Haha.
Nä men har bara inte orkat ta tag i det.
Men det kommer.

Har även tänkt redigera lite i PS men inte har jag funnit motivation till det heller.

Är riktigt jkla trött nu faktiskt. Var kämpigt att ta sig upp i morse. Men bara en 5-morgon kvar, sen helg. Ska iofs jobba på lördag men först på kvällen och med mellofinalen så ska bli kul!! Har hämtat ut ackrediteringen idag weeho!

På tal om mello - dagens låt:
NeoHuman Frontier (En låt som jag upptäckt att jag tycker saknas i finalen, mycket bättre än de två andra som kom med från andra chansen, den satte sig verkligen efter några lyssningar)

Nothing to say, but...

Dagens låtAR:
Lorentz & M.SakariasMayhem 
Ännu en favorit från denna tid förra året. Lite lustigt att jag börjar lyssna på samma låtar vid samma tid igen, kanske är vädret? Den här dunkade jag i NSD-bilen under jobbturerna uppe i skogen.
Brandy Right Here (Departed) Denna med.

Mötley CrüeTonight
Mötley CrüeAll In The Name Of...
Mötley CrüeOn With The Show
Mötley CrüeKickstart My Heart
Mötley CrüeBitter Pill
Säger bara sjunde augusti!! Can't wait.

Bildextra 1 - Ego







Dagens låt: Dead by April What Can I Say


Oh, take me to Hollywood!


Hahahahaha, Svenska Hollywoodfruar, klockrent alltså!

Heaven or hell yeah

Har en massa bilder på lager som väntar på att bli upplagda. Men orkar inte nu så det får bli en annan dag. Har väl inget vettigt att komma med just nu. Ville bara inte att bloggen skulle dö ut helt.

Har varit en bra helg. Födelsedagsfirande i fredags. Kul. Men utgången, njaa har väl varit med om bättre.. Inget att rapportera direkt.

Har tvättat. Äntligen! Var som vanligt ett berg.. Ingen bättring på det området.

Jättehärlig dag i dag med perfekt soligt vinterväder. Blev en promenad på isen och fika på Kungsholmen.

Har lagat middag och gjort matlådor. Förenat nytta med nöje i helgen mao. Som sagt, bilder kommer.

Dagens låt: Crucified Barbara - Heaven or hell (En av de få ljusglimtarna i årets Mello, som dessvärre inte gick vidare. Vem orkar med Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson???!)


Redan torsdag turligt nog

I dag steg jag upp ungefär vid den tiden som jag de senaste veckorna oftast somnat. Sick. Extrema tidsomställningar. Har sovit alldeles för lite de sista dagarna och ändå lyckas jag inte vara trött nu på kvällen. Hoh, tur att det är fredag imorn säger jag bara!

Har iaf haft en mycket givande eftermiddag i stan med Lisse. Italienskt och lite besök i diverse butiker. Fick äntligen tag på girls girls girls-toppen, sweeet! Lite stor dock men får nog funka. Har ju letat sen i somras!

Dagens låt:
Placebo – Running Up That Hill


54

Big plans!

Kommer bli årets bästa.
Grym idé som bara kom från ingenstans.
Mer info kommer senare.

Sitter här i mitt nystädade hem, finally, skön känsla.
Bara tvättberget kvar.


Nattens låt:
Henok AchidoPusher 
(Också en bortglömd hit från denna tid förra året).


Shopaholic

Har helt plötsligt, från ingenstans, drabbats av värsta shoppingsuget. Har knappt varit in i en affär på månader, undantaget julklappsköp, men inte shoppat för egen del på ovanligt länge iaf. Men så nu i dag. Min första lediga dag på länge (skulle det vara, återkommer till det) hade jag bestämt mig för att få slösa lite.

Mötte upp Greta vid tolv och hon fick följa med mig på min shoppingrunda. Hittade faktiskt tre tröjor från Mango, jeans från Fornarina och en mascara, Diors nya. Så, månadens shoppingkvot uppfylld på, ja, två timmar. Men ibland måsta man unna sig. Nu är jag hos Greta och blir bjuden på kaffe, trevligt trevligt.

Ja, det blev jobb i kväll ändå, ett kortare kvällspass. Helt ok, passar på. Men hoppas på en ledig morgondag (akut städ- och tvättbehov hemma) och ledig helg. Har varit helt off när jag bara jobbat natt och kvällar, hello life? Men har varit kul. Tråkigt att OS är slut.

Nu fick bloggen leva lite också. Hej!

Oj, höll på att glömma! Dagens låt:
Cheryl ColeFight For This Love