Luleeee

Tur att det finns ångestdämpande serier att se fram emot på söndagskvällarna. Särskilt efter en sån här helg och när en lång grå vardag väntar. Antiklimax.

Det var lätt bästa helgen på länge!! Bara kul kul kul. Klockrent. Mycket länge sen sist. Tiden gick verkligen för fort.

Mest använda uttryck: Grränss
Mest spelade: Stay the night

Håpp åpp

För att använda ett Lisse-uttryck.

En vecka sen.

Jobb mest jobb.
Jobbig dag i går. Bättre idag. Men det känns att det är fredag, är riktigt trött.

Ser dock fram emot en rolig helg i Luleå hos Mallo. Länge sen!!

Snart hoppar jag på bussen mot blåsiga staden. Tur att jag fortfarande nöter min vinterjacka.

Everything will be ok

Solen lyser. Det löser sig

Ser fram emot en skön helg. Nya tag till veckan. Fokusera. Jobba på bättre.

Det löser sig.

Phototime



Lite bilder från senaste Stockholmsresan.







Tänkte lägga upp fler men det får bli en annan gång.

Dubbeljobb

Its a bad bad day...

Dålig kommunikation ledde till ett pinsamt misstag. Jahapp thats it nu är jag körd. Lär inte bli en månad till. Fck. Ångest. Ibland blir jag så grymt less på mig själv som inte tar tag i saker och frågar utan bara chansar... Det är bättre att fråga än att förbli dum, måste pränta in det!!!

Hoppas verkligen att jag överdriver

Rätt låt vann inte i år heller

Just nu är jag ganska less på Melodifestivalen. Har aldrig haft så många bidrag att hoppas på som i år. Trots detta vann inget av dem!! Måns låg ju etta efter juryns röster så röstade till och med i år - på Heat, of course. Men hade lika väl kunnat rösta på Alcazar och några till. För gillade som sagt flera i år. Men så blev det ju ändå operapopen som vann. Och Snälla snälla blev tvåa, why man why??? Visst fin text men inte melodifestival!!

Kommer nog att ta länge innan jag kommer att ha så många att hoppas på i en final igen så lär ju inte bli att den låt jag vill ska vinna blir etta nästa år heller.

Men dålig tycker jag dock inte att rösten var. Den är annorlunda, stark och kan nog fastna efter några lyssningar. Hoppas verkligen den går hem i Europa, annars vet jag inte vad vi ska skicka dit för att lyckas vinna.

Bygga muskler

Jag var på gymet igår. Har satt igång i veckan igen. Tänkte köra varannan dag, tror det borde blir bra. Sist tränade jag fyra dar i sträck, sen blev det ett allt för långt uppehåll osv. Ingen kontinuitet.

I går när jag var där kom en av instruktörerna fram och frågade om jag håller på med nån idrott. Drog min idrottsliga historia och han sa att det märktes (trots att det var några år sedan). Tyckte att jag skulle boka in ett instruktionspass med honom för att få bra träning. Anlag för att bygga muskler sa han visst. Vill verkligen inte få för mycket muskler men bra träning skulle inte sitta helt fel.

Idag har varit en av de mest spännande dagarna på jobbet. Agerade fotograf på heltid på ett mycket intressant jobb. Kolla NSD imorn vettja.


Shape up

Deppigt värre...


i förra inlägget.

Tänkte smila till bloggen lite grann.

Det är ett ganska behagligt tempo på jobbet idag. För ja jag har ju faktiskt ett jobb någon månad till, det är inte alla som har det. Får inte vara för kräsen. Vill ju dock något annat någon annan stans. Men det är bara att jobba på tills vidare och hoppas på nåt nytt relativt snart.

Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllleeeeeeeeeeeee!!!

Det kanske helt enkelt inte går

I'm stuck.
Börjar tvivla på att jag aldrig kommer att komma dit jag vill.
Har jag för höga krav, mål? Det tycker inte jag. Har gjort ett val med min utbildning, har klarat av den, men erfarenhet är ju det enda som räknas. Tydligen. Självklart är det så men hur ska man få den första gången!?
Jag kanske är född på fel ställe? Men andra lyckas ju...
När det gäller viktiga, avgörande saker vill jag ha det jag (tydligen) inte kan få.
Jag är less på att försöka. Orkar inte, kanske nöjer mig?
Det kanske bara inte är tänkt att bli som jag vill...
Kanske måste jag komma på en ny plan snart, hitta nya mål.
Eller så ger jag upp för lätt.

Några timmars väntan väntar

Sitter på Arlanda och fördriver tiden lite grann. Planet hem går först om några timmar... Men jag känner mig rätt van att vänta på avgångar efter USA-resan. Tur att det finns internet här iaf. Men måste erkänna att det var lite dålig planering av mig att boka ett plan så sent eftersom alla här jobbar idag och inte har tid för mig, haha.

Stockholm har varit jättebra. Längtar inte hem men jobbet kallar. I morgon tillbaka till vardagen.