Fort går det

Tiden springer iväg. Nu är det mindre än en vecka tills jag ska åka till Umeå för att packa ihop mina grejer och flytta ut. Om två veckor kommer jag att vara i Stockholm och på fredag om två veckor börjar min praktik. Börjar bli nervös nu!! Men så klart ska det bli jättekul! Tur att jag har fått en så intressant praktikplats. Hade inte haft så mycket att se fram emot annars...

Jul igen

Julafton idag. Känns konstigt, julkänslan har inte infunnit sig än, men den kanske kommer under dagen. Det kommer i vilket fall som helst inte att bli en jättebra jul i år. Konstigt var ordet. Vi saknar dig och tänker på dig.


God Jul!

Uppehåll i bloggandet

Sitter så sällan vid en dator nu när jag är hemma så hinner inte skriva så ofta.

Nu sitter jag dock vid en dator på bibblan - nostalgitrip 2001 ungefär. Under ettan på gymnasiet satt jag och K2 ofta vid dessa datorer och lunarstormade, det var tider det!

Helgen:
Begravningen i fredags var jättefin. Men det är fortfarande en konstig känsla, förstår inte.. Tomheten och saknaden är stor men många fina minnen finns kvar.

Resten av helgen var lugn.

Time too...

Nu är kläder och skor ihoppackade. Två väskor, två sop-påsar, några fler påsar.. Ja känns som att bilen kommer att bli helt fylld, med enbart kläder och skor. Sick!

Ja nu börjar jag snart bo i en väska, eller kanske rättare sagt flera väskor. Inatt eller imorn åker jag och mamma till Happis. Hon kom idag med bussen bara för att köra upp med mig, så snällt! Hon ville inte att jag skulle åka ensam <3

Så snart är det dags att säga hejdå till Umeå, tråkigt.. Ska ju tillbaka och flytta ut innan jag drar till Stocksholm på praktiken men ja, kommer inte att bo här längre. Under våren får jag (våld)gästa mina vänner när jag är i stan :)


Kommer inte på nån rubrik

Mitt smör är slut. Jag orkar inte köpa nytt eftersom jag åker om tre dagar. Tre fjuttiga dagar...

Nu är hemtentan inlämnad, please hoppas, hoppas jag klarar den!!

Är grymt trött för jag sov så dåligt inatt. Sitter bara här hemma och tar mig inte för något. Vet inte riktigt var jag ska börja, kanske rensa garderoben? Ja, snart.

(PS. Har nu fixat så att ni ser var man ska skriva namn osv när ni lämnar kommentarer, nog för att de flesta vet ändå men det ser snyggare ut iaf. Så nu vet ni det).

Succé

Yes, det blev succé igår, grymt roligt var det! Kanske en ny framtidsplan - DJ? Haha nä tror inte det, men kul att göra då och då. Dansgolvet var iaf fullt. Det blev en bra avslutningsutekväll (oj lite för långt ord).

Ikväll har jag hälsat på hos Nettan och Emma, blev som vanligt bjuden på mat och efterrätt. Får ta och bjuda igen nån gång i framtiden. Trevligt var det. Det känns tråkigt att lämna mina fina vänner här i Umeå.. Men jag kommer ju tillbaka lite då och då under våren.

Imorn blir det att fixa lite praktiska saker som behöver göras innan jag åker hem, börja packa bland annat.


Club 102

Hinner inte vara duktig på att uppdatera bloggen just nu...

Är iaf klar med tentan nu. Har svarat på alla frågor men är inte helt nöjd med resultatet så är lite orolig över det. Vill verkligen inte få rest på denna sista hemtenta. Men jag kommer samtidigt inte på vad jag skulle kunna lägga till för att göra den bättre. Det står ganska still. Jag tror att jag kommer att nöja mig med det jag gjort och hoppas på det bästa.

Nu rinner dagarna iväg, bara fem dagar kvar tills jag lämnar Umeå..

Igår var det iaf en rolig kväll hos Sandra. Vi tillsammans med Jenny lekte sångstjärnor hela kvällen. Vi hade avbrott under Idol men sedan fortsatte vi att ägna oss åt Sandras nya Sing star. Vi gav upp först vid halv två! Då fanns det inte mycket kvar av våra röster, men väldans skoj hade vi :)

Ikväll är det dags för Club 102. Jag och Jenny ska göra vårt sista framträdande med vår musik från Hip Culture genom att vara med och DJ:a på radions kväll på NH. Dags att börja peppa nu!!

Fram och tillbaka

Tillbaka i Umeå. Nu är jag less på att åka buss kan jag säga. Denna resa var inte lika jobbig som ditresan, åkte med den "snabbare" linjen. Men särskillt snabbt går det ändå inte, 5 tim 40 min från Kalix, drygt! Ja men jag har iaf hunnit hälsa på hos farmor och farfar på hemresan idag <3

Nu är jag trött och sitter här med en klump i halsen. Har skrivit på hemtentan ikväll men jag är inte nöjd med resultatet. Direkt när jag kom hit blev det jobbigt igen. Ensamheten gör saknaden större. Jag kan fortfarande inte förstå att du kära, fina är borta. Nu har det börjat kännas "vanligt" att säga och skriva det men jag förstår det ändå inte. Det gör fortfarande ont varje gång insikten träffar mig... Men i mitt hjärta har jag dig för alltid kvar.

Uppdaterar

En vecka har gått nu... Känns bra och skönt att vara hemma, det hjälper.

Just nu är jag dock ganska irriterad. Idag ska vi få vår hemtenta och min lärare hade lovat att maila den till mig eftersom jag är hemma. Jag har mailat och påmint henne som hon sa, två gånger har jag gjort det dessutom. Men har jag fått tentan? Svar nej. Dåligt. Illa. Nu ska Jenny istället vara så snäll och skriva av den i ett mail åt mig. Tur att det går att lösa, men så här ska det inte behöva vara.

Har lite ångest över att åka tillbaka till Umeå på onsdag. Det känns så tryggt att vara hemma. Men jag måste ju - fixa klart tentan och börja förbereda flytten. Har inte så mkt roligt att se fram emot just nu men det är bara att försöka göra det bästa av situationen.