Hemavan

Japp imorn åker vi!! Så kuuuul det ska bli :)

Nu: packa, duscha, sova. Upp tidigt imon, kl 07.00 drar vi

Weeeeeeeeeee :)

Ledig dag

Sov tills jag vaknade av mig själv, utan att alarmet på mobilen ringde.
Solen sken in från fönstret, skön känsla.
Gjorde mig klar för dagen helt utan stress, var även duktig och dammsög innan jag drog ner på stan.
Mötte upp Lena och vi gick omkring på stan i det fina vädret några timmar. Hade bestämt att jag skulle shoppa något nytt till helgen (=Hemavan!!) men alltså, fanns inget kul att köpa! Allt var bara basic, ljust och lamt. Hallå varför? Nåja hittade iaf en rosa tröja och ett rosa linne på bikbok, dem kan man lita på :)
Ikväll blev det filmkväll med Jenny och Katta, Walk the line. Den var jätte bra. Känslorna, musiken, ååå..! Love it.

Alltså musik, jag älskar, kan inte leva utan. Vill kunna spela musik, men eftersom jag inte kan det går högtalarna varma, dag ut och dag in. Finns så många bra låttexter också som beskriver vad jag känner, som att dom skulle kunna vara skrivna av mig själv, det är häftigt.

And if you ever, ever change your mind
Call on me, call on me
And if you ever, ever change your mind
Call on me, call on me
- Laleh


VG

Ah, kom på att jag måste meddela att jag är väldigt nöjd över resultatet av hemtentan. Fick nyss syn på ett gammalt inlägg där jag klagade nåt så fruktansvärt över hur jobbig tentan var att göra.

Det var värt kämpandet kan jag bara säga, fick nämligen VG!
Hoppas jag får samma betyg på hela kursen, väntar otåligt på det resultatet. Störande att min lärare inte kunde skriva ut hela kursbetyget på hemtentan.

Det 10 dagar långa lovet som följde efter hemtentan gjorde också att det var värt all stress och allt slit under veckan som hemtentan skulle göras.

Lovet kom väldigt lägligt, kände verkligen att jag behövde en liten paus från skolan. Är ruskigt skoltrött just nu. Det börjar väl kännas på allvar att jag snart har pluggat 15 (!) år i streck. Grundskola, gymnasie, universitet. Nu är det snart bara ett år kvar tills jag är klar. Längtar, men det känns samtidigt skrämmande. Vad ska jag ta mig till då? Nej det känns ändå skönt att veta vad jag kommer att syssla med åtminstone ett år framåt.

Ska bara tillägga att lovet var bra, skönt, roligt. Men också mycket upp och ner, kastas fram och tillbaka hela tiden just nu känns det som.


Vet

Nu vet jag vad jag vill.  Det slog mig precis, från ingenstans kom insikten. 
Jag vill bara helt enkelt. Det känns plötsligt klart och tydligt.

Frågan är då om jag ska göra något åt det.
Kan jag göra något? Vad? Hur?

Det känns bra att veta, att acceptera.

Det återstår att se (snarare fundera över) om något kommer att göras åt saken.

Igen

Ner ner ner
det som just var så upp vände plötsligt ner igen.

Det händer igen.
Trodde faktiskt inte längre men nu tillbaka i samma cirkel, samma känslor.
Upp och ner igen.

Den ligger där, tystheten, en sån bedövande tysthet.
Den tar över, totalt, fullkomligt, styr alla tankar.
Väntar på ljudet som inte kommer att komma.

Återigen dras jag med. Upp, ner ner ner.

Ledighet

Älskar att vara ledig, slippa ha en massa måsten och istället mest få göra roliga saker. Det är skönt att få ha det så ibland!

Helgen i Luleå var nice, fest i fredags och utgång på Cleo, kul som alltid där. Resten av helgen blev chill, kanske tom. lite för lugn, hehe.

Nu äre Happis för hela slanten, mest troligt hela veckan. Det är gött men dagarna springer fort förbi. Nåja, känns ganska bra, längtar lite till Ume faktiskt.

Jag borde gå och sova, sitter bara och segar framför datorn. Men ibland känns det jobbigt att gå och sova eftersom jag brukar ha svårt att somna, jobbigt att bara ligga vaken och vänta på att sömnen ska infinna sig. Då är det nästan skönare att vara vaken, dock trött.. Äh, ok, lång utläggning om det

Later..

Glad

Så jääääääääkla skönt! Nu är hemtentan inlämnad och klar och jag har ett tio dagar långt lov att se fram emot!!

Förhoppningsvis har jag klarat tentan, men just nu ska jag inte bry mig. Ska inte ta med några skolgrejer hem, ska släppa skolan helt under nästa vecka. Sen blir det att ta nya tag när nya kursen börjar.

Solen skiner, det är fredag, det är lov, kan man var annat än glad? :)

Nu ska jag packa färdigt, duscha och sen hoppa in i bilen och dra till Luleå, blir helhelg med Mallo, Johanna och Anna, tänk att vi lyckades planera ine en helg då vi alla hade tid samtidigt, nice :)

Byeeeeeee!

Hemtenta

Jag hatar den, verkligen, det går så jäkla dåligt! Hur kan det vara så svårt? Vad håller jag på med? Blää, kan jag få gömma mig under täcket tills det blir fredag så jag slipper eländet

Nej för det går ju inte då får jag underkänt och det vill jag verkligen inte! Nog för att det just nu känns som att det är dit jag är påväg.. Nej aldrig, ska fixa detta, faaaaaaaaaaan

Dygnet har alldeles för få timmar just nu

Kämpa, kämpa!!!!

Omotiverat

Det här med att skirva ett artikel-PM var ett extremt jobbigt projekt. Kommer ingen vart, vill inte alls, hittar på en massa andra saker att göra för att smita undan. Men det hjälper ju inte, tiden tickar på och har nu bara idag och imorgon på mig. Oh no nu fick jag verkligen panik när jag skrev det svart på vitt!! (Eller rosa på svart kanske jag ska säga, haha)

Shiiit, jag MÅSTE sätta igång! Blir innebandyträning idag och Markus-konsert :) imorgon kväll så har som sagt inte mkt tid kvar......


Annars då? Ja det var en rolig helg med tjejmiddag och utgång på Plaza i lördags.

Och ja jag vet inte, telepati? Eeh, det är nåt här jag försöker få fram men det gick inte så bra ,so I just drop it.


Längtar till helgen, den ska bli lugn och skön. Japp Jenny, på fredag blir det filmkväll, ser också fram emot det, bara en massa härliga favoriter :)

På lördag schlagerfinal hos Lina, kul kul!!


Nej nu, dags att sätta igång!

Frustration

Jag kan inte skriva vad jag tänker/känner, det går inte. Får inte fram orden.

Jag vill bara inte tänka, minnas, vänta, hoppas. Jag vill inte att det fortfarande ska vara så.
Vad är det för fel? Varför finns de kvar?

Please go away...