Kroatien

Oj, gick inte sa bra som jag trott att halla igang resebloggandet. Har inte haft tillgang till/tid for internet. Italien var.. mycket. Milano, Florens, Cinque Terre, Rom. Hann inte ens med Venedig. Akt tag, tog en svang forbi Pescara pa andra sidan landet. Men inga farjor gick till Kroatien darifran langre. Sa vi tog taget till Ancona och darifran till sista landet pa resan. Nu har vi chillat, solat, badat och atit gatt i nagra dagar pa Brac.

Svart att fatta att vi snart ska hem.

Madrid

Framme i Madrid nu. Vi har precis installerat oss pa Pop Hostel i ett mysigt/coolt kvarter i den spanska huvudstaden. Sa jäkla skönt att duscha!! Efter en svettig dag i Barcelona med en massa promenerande och sedan en natt pa en buss var det tämligen välbehövligt.

Kvällen i gar var galen, känns helt overkligt att vi, K1 och K2, satt där pa Camp Nous enorma, branta, läktare precis nedanför Milan-klacken och omringade av Barca-fans. Att se Barca-Milan live gar inte att jämföra med tv-sändningar. Matchen fick ett bra och spännande slut dessutom med sena dos-dos (2-2). Den enda vi saknade var givetvis Zlatan, hade varit sa grymt häftigt att se honom och höra mottagandet. Kan inte sätta ord pa känslan mer än sa, ni skulle ha varit där!!!

Barca-update

Vi har sett mycket fint, promenerat mycket, fotat mycket, ätit tapas. Nu ska vi till London Bar och dricka mojito!

Tva dagar kvar i Barca och pa tisdag blir det fotboll!!

Hoppas ni har det bra där hemma!

Kvall i Barcelona

Har precis planerat de kommande dagarna har i harligt varma Barcelona. Okej, arligt, det har stundtals framforts en del klagomal under dagen pa denna hetta, men klart vi gillar det.

Sa, det gick bra till sist. Men vi borjade morgonen med att missa bussen till Arlanda, stod och var precis pa vag att kliva pa fel buss nar vi upptackte misstaget och fick se var buss rulla ut fran Cityterminalen. Men var anda framme pa Arlanda med mycket tid kvar. Dar fick vi dock sta i varldens langsta ko (inte djuret) till sakerhetskontrollen. Kande paniken komma men da borjade det rora pa sig i ledet.

Min vaska ar alldeles for tung att bara omkring pa, jag ar inte riktigt gjord for det har med att packa latt och praktiskt, men men jag lar mig.

Hann kika lite pa staden men efter ca en timmes somn i natt orkade vi inte med mer, nya tag i morgon!

Roligt hostel ha vi hamnat pa ocksa forovrigt.

Ok, manga saknade prickar har men ni hanger med anda hoppas jag.

Hola from Barcelona!

reseblogg

I skrivande stund är det exakt fyra timmar och 40 minuter tills vi ska bege oss mot flygbussarna och Arlanda terminal 5. 7.20 lyfter planet mot Barcelona. Ryggan är packad, blev givetvis mer full än jag trott. Har redan packat om den en gång. Nu måste jag bara boka en tågbiljett hem från Göteborg, hinna med några timmars sömn sen är vi på väg!

Detta blir nu en reseblogg, ska försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Äventyr!!

Dagens låt:
Sak NoelLoca People (What the F**k!")

Tragiskt

Vila i frid.

They made it

Biljetterna kom fram!! Levererades till Karin i förmiddags. På tisdag sitter vi där, på Camp Nou, Barcelona-Milan. Helt galet!

Nu försöker jag bara vila och bli av med denna jäkla förkylning...

Dagens låt:
Bad Meets Evil Lighters

Vilt


Leverera

Mitt friidrottshjärta börjar alltid klappa lite extra under VM. Jag är så sugen på att träna igen. Pressa mig själv, få till den perfekta starten, fina löpsteget. Åh...

Men först ska jag iväg på äventyr. Tidigt, tidigt på fredag morgon lyfter planet mot Barcelona! Just nu är det bara en orolig väntan på om Champions League-biljetterna hinner fram innan vi åker. Annars måste det lösas på nåt annat sätt! Krångel! Hoppet är ju det sista som lämnar osv.

Har en del att ta tag i de sista dagarna nu, typ packa väskan är ju rätt viktigt.

Dagens låt:
Angels and AirwavesThe Adventure

serri

Bokrecensioner på tv. Djupa ämnen, seriösa människor som recenserar. Känner mig ruskigt långt ifrån det. Jag har svårt att vara kreativ och beskriva känslor eller händelser målande. Jag skulle vilja hitta tillbaka till det.

Just nu har jag till och med svårt att få ihop ett inlägg. Hjärnan är helt bombad känns det som. Eller snarare fullt av bomull. Hösten är ju i princip här igen, och gissa vad? Jag är förkyld. SKRÄLL. Inte. Helt plötsligt i går började halsen göra ont och nu är jag nästan sjuk. Ska det börja igen!?.. Pallar inte. Ska ju jobba i morgon med. Och nästa vecka börjar Europa-äventyret!!
Buhuuuu.

Preppar med esberitox, alvedon osv. Ska lägga mig på soffan och läsa en bok. Hoppas på underverk till i morgon då.

Dagens låt: Guns N' Roses - Don't cry



Uppvärmning

Nej kära läsare jag har inte lagt ner bloggen igen. Har varit inne i jobbubblan. Helt slut nu, har legat på soffan och kollat friidrott hela dagen. Så roligt med VM! Både på jobbet och nu denna lediga dag.

Ni har väl inte missat Uppvärmningen?!