20/5

Bloggtorka.
Brukar bli så här hemma i Happis. Har som nästan alltid nåt att göra på kvällarna. Nu har jag dessutom haft fullt upp med ett jobb. Verkligen mycket att göra här på HB.

Nämen. Födelsedag och det imorn. Känns inte, inte någonstans. Vill som att det ska vara som när man var yngre, längtade ihjäl sig i flera dagar och var helt uppspelt när dagen väl kom. Skulle ju vara kul. Men nu glömmer jag nästan bort att det är imorn. Har knappt tänkt på det alls under veckan. Iofs blir det ju mer och mer ovärt att fira efter i år... Men i kväll blev jag faktiskt trots allt riktigt peppad inför helgen. Ut och dansa med fina vänner!

Ja skriver mer sen nån gång, lite äldre och lite... klokare (?)

Dagens låt:
Plan ThreeBe Still My Heart

Road trip 2

Yeees. Sitter och surfar i bilen, tungt high tech. Nyss passerat Övik, dvs ca 50 mil kvar. Det är pappa som kör alltså då, tro inte att jag är nån galning som sitter med datorn i ena handen och den andra på ratten, hehe.

Riktigt rolig avslutning i Stockholm blev det i går. Invigningen av uteserveringen på Café Opera med Greta. Där Eric Saade och Alexandra Burke sjöng så fint. Bra kväll!! Är så glad över inbjudan!

Har som sagt haft en king vecka. Hoppas det roliga fortsätter när jag kommer tillbaka.

Men imorn, back to verkligheten med nytt jobb för två veckor.

Dagens låt: En massa Elvis

Change of plans

Här går det snabbt vet ni, mina planer för den närmsta tiden vändes helt upp och ner i tisdags. Fick ett telefonsamtal om ett jobberbjudande uppe i Happis och klart jag tackar ja, såhär mellan jobb. Så blir att köra upp på söndag. Bilen har jag ju nämligen här nu. Hade planerat att stanna i Stockholm åtminstone till början av juni och därmed var en födelsedagsfest inplanerad, men nu tar jag den i Happis istället. Jobb i två (lite drygt?) veckor på H-bladet.

Har haft en kul vecka, har tämligen känts som fredag hela veckan. Ut på middag med gudmor på tisdag, följt av en kväll på Soap bar med Greta. Dock lugnt, passar på att köra bilen så mycket jag kan här nere nu. I onsdags spontan fest med Karin och Anna och utgång på Eken, riktigt bra kväll! Följt av en... intressant.. efterfest. Höll dock ut allt för länge och var hemma alldeles för mycket på morgonkvisten. Sov bort halva torsdagen, trots att jag inte sovit många timmar.

I dag har jag satt igång med packningen, hunnit träffa Lisse (år och dar sen!!!) Vi hjälpte Karin att hämta grejjer från hennes förråd och sedan tog vi en kaffe på Kungsholmen. Hann även en sväng till Marie innan vi åkte och hämtade pappa på Arlanda. Får körhjälp upp på söndag, så snällt!

Ja på måndag nytt jobb alltså. Intressant värre hur det kommer att gå.

Dagens låt:
Sonic Syndicate Revolution, Baby

Road trip

Weekend-update.

I fredags mötte jag upp Hilda på stan, Greta joinade oss också efter en liten stund. Shoppade loss: Ett linne med lejontryck, skjorta i den tydligen moderiktiga färgen militärgrönt, rosa Fred Perrys (skor givetvis) och en sjal.
Hängde sedan på Hilda till Sumpan, där det sedan blev gooooood middag på Olearys. Bäst att ses igen <3

Tidig uppstigning på lördag, kvart i sju ringde klockan, bara att hoppa i duschen och göra sig i ordning för road tripen som stod på schemat. Började med att Karin och jag tog tåget till Arlanda för att möta brorsan och Emma som kommit sig hem från Thailand, bruna och fina med presenter till mig dessutom, tack snälla. Intog en ytterst tidig pizza-lunch, redan kl 10, rekord tror jag nog. Sedan hämtade vi min bil och efter att ha sagt hejdå till K-A och Emma som fortsatte hem till Happis satte jag och Karin fart mot första stoppet - Uppsala. Väl där crashade jag ett dopfika, det var alltså Karins släkting som döptes. Några koppar kaffe senare slängde vi oss ut på E4:an igen och fortsatte mot Söderhamn.

Ok detta börjar bli en liten bok.

Iaf, hos Emma spenderade vi sedan resten av helgen. Rolig utgång och Twilight-maraton är några av höjdpunkterna. Yes har till slut kollat in vampyrfilmerna och blev självklart lika fast som alla andra i Bella och Edwards värld.

Tack alla för en återigen mycket rolig helg!

Dagens låt:
Starsailor Tell Me It's Not Over



What have you done

Hade innan jag började skriva flera tankar att dela med mig av, men vet inte om jag lyckas få fatt i dem just nu.

Har i kväll sett My sisters keeper - och jag grät, massor. Som de flesta tydligen. Filmen lyckades verkligen beröra.

Också Plan Threes sångare har en röst som berör.
Plan ThreeWhat Have You Done Förövrigt är han även het.

***
Har inte fått ett skit gjort i dag. Alls. Ingen motivation eller inspiration har infunnit sig. Och imorn är det fredag, nog för att det skulle ha kunnat varit fredag hela veckan för mig, men imorn är det på riktigt. Så jag skjuter upp allt jag borde/måste ta tag i till på måndag. Jag tycks verkligen inte ha någon självdisciplin what so ever.

***
Jag är också en sån som inte vågar säga högt/skriva svart på vitt sådant jag planerat och verkligen vill göra. För då tror jag att allt ska skita sig. Paranoid? (Läs på engelska).

***
End of blogging. Kom int på nå mer.

***
En stund senare...

Jag känner den komma. Insp... Tankarna börjar snurra. Uppslag till bloggen. Men jag skarnt. Inte nu, måste sova.

We'll leave it at this:
Beskriv dig själv med sju ord.
Vill ha det jag inte kan få.

***

Jag missade solen

Inspirationen och kreativiteten kommer alltid till mig sent på kvällen, då jag egentligen borde börja inta sömn. Dygnet är helt fcked up. Somnade väl kring 03.30 i går och har inte stigit upp före halv 12 på hela veckan. Får inget gjort under dagarna, men så på kvällen blir det fart på mig. Iaf de kvällar då jag inte är för trött och bara kollar på film eller tv... Har en del pappersarbete att fixa med men får kanske vänta på inspirationen till i kväll?

Dags att rycka upp mig!

Nå i går öppnade jag iaf photoshop för första gången på länge (privat). Fixade lite med bilder från min promme här i veckan, då jag missade solen. Givetvis lyste den hela dagen tills jag fick fingrarna ur, och fart på benen, och tog mig ut. Stora, delvis mörka, moln kröp såklart fram på himlen. Men var helt ok ändå, klarade mig utan regn. Nån timma efter att jag kommit hem lyste dock kvällssolen så fint...



Ok, hade givetvis tänkt visa fler bilder än denna, men bloggen vägrar ladda upp dem och nu ger jag upp. Tar det sen.

Hoppas solen fortsätter lysa nån timme till i dag, tänkte gå till stan. Har inte fyllt på sl-kortet. Väntar på att hämta bilen så tänkte att jag skulle klara mig med en remsa så länge jag har den här (vilken jag ännu inte köpt).

Dagens låt:
OneRepublicAll The Right Moves

nothing much

Yes, The City har också börjat igen. Tur att Sandra upplyste mig om det!

Jag vill åka till USA, snart. Kanske är det vad jag ska göra?

Dagens låt upptäckte jag i TC-avsnittet:


vad heter låten?

Dagens låtar:
Inna Hot - Play & Win Radio Version
Livvi FrancAutomatik
Glömde i går igen måste jag erkänna, klåååå. Trots att jag i timmar satt och gick igenom listor och hittade en hel del ny musik. Dock hittade jag inte en som jag hade i huvudet hela kvällen. Ingen aning om vem som gör den eller vad den heter men den innehåller text med "disco light/s". Typ dance-låt. En tjej som sjunger. Nån som vet??

Hade ju tänkt "ta kontroll över mitt liv" i dag. Har inte kommit så långt ännu kan jag meddela. Kanske skjuter upp det lite...? (Enligt schema skulle jag ha varit ledig tom onsdag, så först då räknas det att jag är mellan jobb? Vi säger så).

bra helg igen

Det var visst Valborg i helgen. Det märkte jag inte av det minsta. Jobbade även fredag kväll så missade allt ståhej i år. Ganska skönt. Slippa bygga planer för en kväll som ändå inte brukar bli kul. Roligt att jobba också.

I går var det dock firande av Karin. Mycket kul kväll! Bättre uteställe nästa gång bara. Ok? Sämre får man ju leta efter...

Härlig dag i dag. Brunch med Greta, Marie och Pia följt av en kortare promenad genom stan i solen.

I morgon hade jag tänkt försöka ta kontroll över mitt liv. Fundera ut vad jag vill göra. Vad jag känner att jag kan göra. Blir bokstvligt talat mellan jobb nu i två månader.. Sommarvik först i juli, alt senare i juni. Hoppas dock fortfarande på inhopp, men har inget som jag vet. Därför tänkte jag försöka bygga lite planer för framtiden, dvs hösten närmast. What to do?!


Oh glömde ju, They are back! Sista (?) säsongen av The Hills har börjat sändas. King!