Långa inlägg nuförtiden

Ok. Var tvungen att läsa min egen blogg för att uppdatera mig om vad jag skrev sist. Det här med att inte låta bloggen dö ut stup i kvarten gick visst inte så bra.

Ända sedan jag kom tillbaka till Stockholm har jag faktiskt haft fullt upp. Vilket känns kul. Inte allt för mycket sitta hemma framför datorn och ha no life.

Förra helgen åkte jag på bröllop. Fint. Roligt. Trevligt. Värme. Hotellyx. Tack för en jättebra helg!

I veckan kom värmen tillbaka. Äntligen. I onsdags begav så Greta, Melissa och jag oss ut på Cafét, mycket rolig kväll. Torsdagen släppte jag helt alla borden och måsten, chillade hela dagen i solen (vilket länns på min hud nu, fortfarande, men blir väl fin färg så småningom I hope), sov några timmar på kvällen och sedan gick jag och Melissa ut igen. Skönt att bara göra precis det som faller en in. Ibland får man unna sig såna dagar.

Midsommarafton sov jag dock bort halva dagen och kände av förkylningen som så (o)passligt smygit sig på. Av mina storslagna planer för årets firande blev det inget av med. Skulle nämligen jobba idag. Så åkte på en god och trevlig middag hos Tanja. Efter jobbdagen idag hade jag tänkt gå ut (ok igen, kanske bra att jag höll mig hemma) men ja orkade bara inte. Kvällen har istället spenderats i soffan med fotboll, The Hills och The City (=USA-längtan) och datorn.

Har lust att lägga upp en massa bilder men det går lite för segt för att jag ska orka sätta igång med det nu. När andan faller på.

Crap, snart börjar det bli ljust, borde verkligen försöka sova i tid nån gång. Särskilt nu när jag bara är hemma och inte gör nå vettigt alls.

Nattens låt:
Bullet For My Valentine The Last Fight

Shoppingonsdag

Greta och jag verkar ha skapat en ny tradition - shoppingonsdag. I dag gick färden till Forum Nacka och jag shoppade tämligen loss. Kjol, shorts (båda i jeans), partylinnen, vanliga linnen. Fortfarande står även shoppingpåsen från förra veckan ouppackad i hallen. Är dags att gå igenom mina inköp (samt vad som redan gömmer sig i garderoben) innan traditionen fortsätter. Nästa gång tänke vi därför hålla oss borta från diverse affärer, återstår att se vad vi tar oss till istället.

Behövde iaf inte hyvla kortet för allt i dag, fick nämligen min födelsedagspresent från brorsan, en mycket trevlig överraskning. Stort tack!

Kan inte sluta tjata om hur skönt det är att ha bilen här!!! Lovely! Kan ta mig och handla enkelt och smidigt, utan att behöva vänta ett år på bussar hit och dit. Ja frihet helt enkelt! Så snällt att jag får låna parkering också. Kommer bli jäkligt jobbigt att klara sig utan sen längre fram.

Jobb imorn, sen ser jag fram emot en ledig (förhoppningsvis kul och händelserik) helg.
Dock har jag givetvis ett tvättberg att ta itu med snarast..... Nej jag lär mig inte. Gjorde det allra viktigaste i kväll, men det finns att ta tag i.

Just ja, småmysigt att kunna tända ljus mitt i sommaren dvs mysigt med ett mörkt rum på  kvällen och att solen inte fortfarande är uppe, som hemma i kära Norrbotten.

Dagens låt:
Band of Horses Compliments

Ghost

Har haft två roliga jobbpass hittills. Och det ät så ooootrooooligt skönt att kunna ta bilen hem mitt i natten.

Jomenatt, inte var det så mycket mer med det. För trött, tar sovmorgon imorn.

Nattens låt: Skid RowGhost

...I feel the things I said
But never said how I felt
I know I waited much too long...

Whats new

Been a while...

Var ska jag börja?

Är tillbaka i Stockholm. Tre veckor blev det hemmahemma. Tiden gick fort. Hoppade in på ett nytt jobb. Mycket att försöka sätta sig in i. Inte för att jag inte har gjort liknande jobb förut men det var ett tag sen. Nytt tänk på varje arbetsplats. Men fick goda betyg så är nöjd. (Finns såklart saker jag tycker att jag hade kunnat göra bättre, så är det alltid).

Firade födelsedagen med familjen i stugan och sedan även fest med fina vänner, kul att ni kom alla! Hann inte umgås med alla lika mycket men hoppas ni också hade en bra kväll!

Det blev äntligen en tripp till Umeå. Nästan två år sedan! Är mycket nöjd med den helgen. Härligt sällskap, bra konserter. Tack återigen alla inblandade!

Som sagt tiden gick fort. Saknar min familj, hundarna, och vännerna där uppe. Jag hade velat träffa alla mer. Samtidigt känns det bra att vara tillbaka. Tillbaka till verkligheten kan man väl säga. Så som den ser ut just nu för mig. Jobb imorn. Oh, lite nervöst. Men ska bli riktigt kul!

Ah, jag vet inte, ingen bra eller ingående beskrivning av vad som hänt den senaste tiden, men en liten sammanfattning iaf. Hade tänkt ta upp bloggandet igen nu. Återstår att se hur det går.

Dagens låt:
Lil Wayne Drop The World