Nostalgi

Vägen till OS. Inspiration.
Jag blir nostalgisk och saknar friidrotten. Den var mitt liv ett tag. En del av mig kommer nog innerst inne alltid att sakna den.

Det gör också att jag frågar mig själv för jag vet inte vilken gång i ordningen varför jag nu för tiden inte lyckas komma igång med nån träning? Det var ju mitt liv en gång som sagt. Jag får ångest. Jag ska ändra på det.

Addicted

Jag har blivit beroende... av facebook. Måste in och kolla varje dag. Statusen. Nån?
Det har blivit mitt sociala liv, haha. Orkar som inte göra nåt annat när jag jobbar. Kommer hem och då är det så lätt att sätta sig vid datorn en sväng, som kan bli några timmar, och bara fördriva tid. Sen är det dags att sova igen.

Har dessutom blivit lite besatt av ett spel, på mobilen! Jag. Som alltid sagt att jag ogillar tv/dataspel.. har som börjat spela ett spel på mobilen. Nytt.

Borde skaffa mig lite mer liv än så. Fast å andra sidan har jag blivit lite för bekväm. En ond cirkel är vad det är.
Jag jobbar iaf. Just det ett riktigt jobb har jag ännu ett tag.

Cashen

Idag kom lönen, känns mycket bra! Men den ska sparas, allt jag bara kan. Tur då att jag inte gör så mycket annat än jobbar, särskilt nu när jag jobbar kväll.
Så här ser min dag ut: Sover länge (idag till 12), äter frukost, chillar, sitter vid datorn, gör mig i ordning, börjar jobba 16 till halv ett (brukar bli lite längre), hem - lite tv/dator, sovtime.

Känns lite dåligt att jag missar det fina soliga vädret ute, har försökt vakna lite tidigare men det går inte, är för trött. Har en liten förkylning som jag tror är orsaken.

På måndag är jag ledig iaf, vad jag har hört ska värmen finnas kvar ännu då.

Just nu:

Läget är lugnt på jobbet. Lite för lugnt, känns som att jag inte gör nån nytta. Men jag ska inte klaga, så stressigt som det var igår vill jag helst inte ha det. Tänk om det kunde vara lite sådär lagom stressigt, jämnt fördelat. Yeah right..

Kul att min blogg får leva lite extra, alltid nåt.

Ska väl snart ringa polisen igen då.

Ledighet och jobb

Kommer inte ihåg när eller vad jag skrev sist. Men i helgen var jag på bröllop, det var fint, trevligt, känslosamt.

Var ledig hela fyra dagar vilket var väldigt skönt, hann träffa familj och vänner. Men de dagarna gick snabbt. Körde bil både upp och ner, nu är jag less på det. Jag tror och hoppas att det inte blir så mycket av det till hösten.

Jag har nog bestämt mig för att ta det lite lugnt efter sommarjobbet, åka hem, söka jobb, fixa boende där jag får jobb. Sånt kan ju ta ett tag så ingen idé att stressa. Kanske hinner med nån liten resa under tiden också. Det är nog planen nu iaf.

Jobbar kväll hela veckan. Igår blev allt annat än lugnt, var hemma halv två på natten. Det är ju en viss tjusning i att inte veta vad som ska hända när man kommer till jobbet, men samtidigt en osäkerhet, vad kommer jag att ställas inför ikväll månne?

Skriver några rader i alla fall

Jag skriver hela dagarna på jobbet så det är en av orsakerna till att bloggen uppdateras så sällan. Jag har inte så stort behov av att skriva när jag kommer hem helt enkelt. Dessutom har jag inte så mycket att skriva om då jag inte gör så mycket annat än att åka till jobbet och sedan hem, väl där orkar jag inte göra något alls utan kollar mest på tv eller något annat slappt.

I förrgår var jag dock på en fika med en arbetskompis, News har blivit Costas och väldigt snyggt var stället. Gillade känslan där. God latte och glass också.

Jag är fortfarande kvar på jobbet men ska nu bege mig hemåt, helt i tid för en gångs skull. Har jobbat över mer eller mindre varje dag. Men det är helt okej, har inte så mycket annat att göra. Dessutom finns det en deadline varje dag, kan liksom inte skjuta upp saker till nästa dag.

Okej. Skriv om det händer nåt i Umeå!

Mamma mia!

Vilken bra film! En feel-good film som inte alls blev sliskig. Blev bara glad och lycklig. Lämnade bion med ett leende.  Filmer byggda på musikaler kan riskera att bli långtråkiga stundtals men den här hade tempo från första bilden till sista. Musiken sen, grym helt enkelt!

Plötsligt händer det

Första riktiga jobbveckan är avklarad. Prestationsångesten gör sig ständigt påmind, men hoppas det duger bättre än jag tror. Jag vet iaf det mesta om busstrejken.

I veckan fick jag också lite panik över hösten. Det är därför ytterst viktigt att sätta igång med jobbsökandet, idag.

Det är tydligen aldrig försent heller, plötsligt händer det. Igen.

Jag hoppas jag kan sova bättre till veckan, det har nästan varit det jobbigaste, att inte få sova tillräckligt.

Nu - sköna söndag.

En helg i resans tecken

Det blev en intensiv helg, som mestadels spenderades på bussen/i bilen.
På lördag var det dags för Jennys möhippa. Som tur var hade de andra ordnat det mesta med planeringen så det var mest att hänga på. Hade utbildningen på jobbet förra veckan så orkade inte tänka på mycket annat utöver det faktiskt.


Ja, helgen, jobbade till 21 på fredag kväll. Hade räknat med att sluta helv fem men det blev ändrat så resan till Happis blev ännu stressigare än jag tänkt. Halv åtta på lördagmorgonen hoppade jag på bussen i Umeå och var framme halv fyra, drygare än drygast. Som tur var åkte Anne med från Luleå så vi kunde underhålla varandra sista biten.

Kvällen blev lyckad, först en liten kidnappning av Jenny, god mat (något dyrare än vi räknat med bara! Nästan värt pengarna som det hette) trevligt hos Sandra med efterrätt, liten frågestund och en massa prat. Sedan utgång på nya stället. Kul, hann med att träffa en hel del folk.  Jag tror och hoppas att alla andra hade lika roligt, särskilt Jenny såklart.


                        Hela gänget vid middagen, a la turistfoto

Söndagen, hann träffa familjen lite iaf. Stora plusset var att jag bara behövde åka buss till Luleå, därifrån fick jag och Jonna åka med hennes kompis, stort tack.

Idag, första riktiga jobbdagen. Jag är trött.

Har ni nyhetstips i Umeå? Skriv gärna!


Börjar bli vardag igen

Första dagen på jobbet idag. Utbildning, kändes skönt att få lite info innan och inte bli satt i arbete helt oförberedd på en gång. Fick dock skriva en grej mot slutet av dagen. Kändes lite ringrostigt men helt okej.

Har även börjat pensionsspara idag. Vuxenpoäng. Skulle till banken i ett annat ärende men övertalades också att börja spara, kan ju vara värt. Om jag nu får nåt jobb till hösten. Fast ärligt vet jag inte om jag vill ha ett fast jobb, vill ju resa så helst att det löser sig eftersom med tillfälliga jobb. Det håller jag tummarna för nu.

Det verkar visst bli sommar igen de närmsta dagarna, så lämpligt att jag börjar jobba nu då för inte ska väl jag få bli nå brun denna sommar heller.  Orka skriva om vädret.

Lider lite av separationsångest från tryggheten. Själv igen. Ovant.