Hur blir man frisk? pt 2

Inte genom att strunta i det, försöka ha ett liv, äta ute i en park och ta en barrunda. Det går inte att med viljekraft få förkylningen att försvinna. Inget smart drag. Mår inte bättre i dag kan jag bekräfta. Aja, jag gjorde ett försök.

Ska fortsätta titta på Entourage och se solen steka ute, genom fönstret..

Dagens låt:
Don OmarDanza Kuduro

Hur blir man frisk?

Det ser varmt ut ute. Solen gassar i alla fall. Jag sitter hemma under en filt. Jajjemen förkyld igen. Nu börjar jag verkligen tro att det är något stort fel på mig.

Helt utan förvarning vaknade jag med ont i halsen i tisdags. Frossa hela dagen på jobbet. Tänkte att äh säkert bara pga för lite sömn. I går var det slitsamt att vara på jobbet och i dag sitter jag här under filten.

Har ätit ett nytt piller mot förkylning, en massa bra bakterier för bättre immunförsvar, sedan sist. Men uppenbarligen hjälper inget.

Andra tips tack?

Dagens låt:
Dr. DreI Need A Doctor

Min nya favorit





Dagens låt: Lena Philipsson Dance In The Neon Light

Hej igen!

Whats up?

Andra av tredje dagen med 06.00-skift. Uppstigning 05 och alldeles för lite sömn. Att jag aldrig lyckas styra min sovklocka.

Annars då?

Var på dop i Västerås i helgen, lilla fina Saga. Vill verkligen åka och hälsa på i Belgien. Bjöds givetvis på så mycket god mat att magen höll på att sprängas efteråt.

Det är vår här nu, på riktigt. Lite kyligt i dag men det är ljust jättelänge. Härligt!

Åker till Happis om en vecka. Känns så skönt att det blir av, planera in det ni som befinner er på plats!


Till er

Jag saknar mina vänner som inte bor i Stockholm.

Hoppas ni mår bra och att jag får se er snart. Okej, snart är ett relativt begrepp, men så snart det är möjligt ni vet <3

Dagens låt:
RaubtierPolarvargen