Chillin

Kollar på dålig tv som jag inte alls hänger med i, mitt på dagen, för det kan jag göra nu när jag nästan har sommarlov. Sweet. Kommer snabbt att vänja mig vid att vara ledig, haha. Men snart ska jag iaf läsa lite uppsats.

Mitt neonrosa nagellack gör mig glad.

Det är en bra känsla

Nu är det klart, det är verkligen över. Uppsatsen är inlämnad och efter en opponering samt korrigeringar är jag klar med min utbildning. Känns konstigt, har många gånger trott att jag aldrig skulle bli klar. Men den här gången har jag verkligen slutfört mitt mål.

Nu är det sommar också.


Bor i datasalen

Humhusets datasal, där är var jag har spenderat den mesta tiden under veckan. Igår satt jag och Jenny till halv tio på kvällen. Jag är riktigt less nu. Men samtidigt stressad för nu är det bara ett par dagar kvar och vi har en hel del att skriva ännu. Vill aldrig skriva uppsats igen.


Grattis

Det har inte riktigt känts som min födelsedag idag. Har suttit på skolan hela dagen och sen firat med pizza och schwarzwaldtårta, men hade Jenny och Fio att fira med så det har varit en trevlig kväll.

Det är så här när man är mitt i uppsatsskrivandet, orkar faktiskt inte tänka på så mycket annat. Det blir lite festiviteter till helgen iaf.

Mobilen har ringt och inkorgen har fyllts på och nyss öppnade jag även två paket som mamma skickat med så lite födelsedagsfeeling har det varit. Paketen innehöll för övrigt jättesöta smycken. Tack för fina gratulationer :*

Men dock har nog en del som brukar komma ihåg glömt? :s


Idag tänker jag på dem jag saknar. 

Söten hade också haft födelsedag idag.



Men... Nu är det spännande i Champions League-finalen, måste kolla.

Måndag kväll

Jag och Jenny lyssnar på Elvis, kungen.

Väntar på att få logga in på fb, det går väldigt sakta. Verkar som sagt inte ha tillgång till nåt snabbt mobilt bredband här. Har dessutom fått en för dyr räkning på't. Alltid nå skit med sånt.

Känner mig plötsligt stressad över uppsatsen, för många lösa trådar.

Nå sådär, nu gick det ju, tog bara en evighet.

Alldeles strax börjar Naturnollorna, ska se det för första gången. Har en känsla av att jag kommer att känna igen mig.


Missing

Jag längtar efter min ipod, hade verkligen velat lyssna på min musik nu innan jag somnar. Klant som glömde den, en av mina viktigaste ägodelar + min nya jacka. Men de båda skickas förhoppningsvis till mig imorgon.

Idag har jag saknat. Det känns lite jobbigt att sova.

Film är ett fredagsnöje

Nu har jag sett Darling och har därmed sett de största filmerna från 2007. Hade läst typ allt som går att läsa om den, i samband med Guldbaggegalan så det var kul att äntligen få en egen uppfattning. Jag gillade den, hade en egen stil främst i ljudet och tonen i dialogen samt ett bra slut. Det blev ingen upplösning på handlingen utan man lämnades lite undrande över hur det skulle gå för rollfigurerna i fortsättningen, man fick en liten hint men inget absolut svar. Dessutom blev jag berörd av den.

Nu hockey som sagt. Tror ni på Sverige? Jag hoppas, det kan man alltid göra.

gprs sucks

Försöker interneta här men jeeeeeses vad segt det går, mobilt bredband är inte alltid så kul. Kan inte ansluta till ett snabbare nätverk... Inte nätvärk utan nätverk, nu har jag lärt mig det.

Nyss har jag och Jenny ätit tacos, strax blir det kladdkaka med tv, film och till sist hohohohockey!

Seriöst uppsatsarbete

Nu i Umeå. Sitter på skolan och väntar på Jenny, det lär bli en heldag idag med.

I måndags var jag i Umeå vid halv  fem-tiden och åkte direkt till skolan. Kändes helt ovant att vara där helt plötsligt. Vi blev kvar till typ tio på kvällen (!) och igår jobbade vi hela dagen. Vi borde klarat. Men lite stressigt känns det ändå, två veckor exakt i dag...



Hur många väskor behövs?

Nu ska jag packa igen. Börjar bli fett less på't. Jag lär mig inte heller hur man gört, kommer att ha med mig massor denna gång också. Tänk om liksom, inte vet jag nu vad jag kommer att vilja ha/behöva om en vecka så bäst att säkra.

En sån där drifter.

Umeå nästa.


Dagens upptäckt

Nyss spelade jag nintendo wii, det var kul!
Jag är alltid seg på att testa sånadär nymodigheter eller liknande, Verro har haft wiiet i flera månader och i början vägrade jag testa, orka. Men nu var det som sagt fun fun fun.

Its chill time in Happis. Ska kolla lite hockey nu.

Idag är en ny dag

Solen skiner och det är lite värme.
Vi har fått i ordning på texterna om webbplatserna, bestämt oss för att nöja oss med enkätsvaren och insett att vi ligger rätt bra till i tid iaf.
Det är fredag.
Jag ska snart duscha och göra mig till en människa.
Lyssnar på bra musik, yo.

Skrivet

Yes jag nådde dagens mål också! Till slut, never give up.

Inte mycket nytt

Dagen ser ganska mycket ut som den gjorde igår. Även lika seg dessvärre.

Därför väntar nu mer plugg - nöta länkar, bilder och texter på hemsidor.

Ikväll blir det dock film - Leo, håller på att kolla in förra årets största svenska filmer. Snart bara Darlings kvar. Såg knappt en enda ny film förra året... Nu har jag iaf sett en hel del av årets tack vare praktiken.

Tiden, var försvann den

I morse (vid 13-tiden) när jag lyckades komma igång och göra något av dagen såg jag ett mail som gav mig en touch of panic. Uppsatsen ska in den 28 maj, det är om tre veckor exakt idag. Nu känns det helt plötsligt stressigt och att jag dessutom är världens segaste på att skriva just nu gör inte saken bättre. Jag är trött hela tiden (råkade sova till halv 11 idag) och har ingen motivation. Jag har dock kämpat på och nått mitt mål för dagen. Imorgon ska bli en effektivare dag. Verkar trots det även se fram emot en plugghelg...

Grått

Och nu snöar det.... Det här vädret gör mig sick and tired. Snö nu, nyss var det ju sommar som sagt! Jag pallarnt. Orkarnt se.

Dagens ord: trött

Kyliga vindar

Så var man uppe i kylan igen då. Jag säger då det, tusan vad kallt det var när jag gick ut med Siggan för en stund sen. Is. Igår satt jag och drack kaffe i en solig park med Karin och Marie. Det var grönt och nästan sommar, här är det inte lika grönt kan jag meddela, till och med lite snö är det kvar. Nåja inte är det ju ovanligt men det känns lite drygt. Saknar staden redan faktiskt...

Det gick inte alls bra att sätta igång med pluggandet när jag kom hem, ger upp det för idag och tar nya friska tag imorgon!

Vi fick dansa också

Vaknade av lökens lök, pallade inte att sova mer.

Kvällen igår var bra.
En spontan utgång som blev riktigt kul. Gick ut på två ställen, fick åka bil genom stan och dessutom dansa en massa. Dallrade när polisen stoppade oss men som tur var klarade chauffören sig, verkligen tur.
Skrev och raderade när vi kom hem.
Sov i den trånga blå soffan för näst sista gången på denna resa.

Jobbigt bra

Idag har jag tyckt om huvudstaden. Köpte en söt klänning, fikade med Karin och gick runt lite i hennes kvarter på Kungsholmen.

Nyss såg vi American History X. En av mina favoritfilmer. Slutet är så jobbigt, så grymt, men det gör filmen till en av de starkaste. Den berör.

Humorn på topp

Okej lam dag. Sitter hos Karin och internetar medans hon sover. Tidigare har vi har dock sett Torsk på Tallin och nu är det Nile City 105,6 som visas. Haha bra humor. Men nu är jag faktiskt lite less. Hoppas det kommer nåt bra på tv snart så jag kan sysselsätta mig. Som sagt lame day.

Men jag får ju iaf bo här i stan några dagar, inte illa!

Glada vappen, eller inte

Som jag sa tidigare idag, Valborg är skit. Och det stämde, även detta år. För det första påminner dagen om tråkigheter och för det andra blev kvällen inte alls enligt planerna. Middagen var trevlig men resten blev bara crap. Hamnade på nån slags studentskiva med en massa barn? Nej tack - hem. Ok, inga bussar går längre från Alvik - panic. Men som tur var kunde jag dela en taxi med två andra rätt snabbt ändå så tog mig till Sara iaf.  Men just nu vill jag faktiskt mest hem.