Energi

Var en superfin söndag i går. En promenad på isen och runt nästan hela Kungsholmen i solen gjorde gott. Vanja hade även gjort med fika, varm choklad och mackor, kändes som förr i tiden hemma. Det var en härlig avslutning på helgen.



Önskar bara att jag tagit med min kamera men mobilbilderna får duga.

Såg sedan Control, en mycket snygg och bra film. Om Ian Curtis. Se den!

Dagens låt: HurtFalls Apart
Hilda, såg den i din blogg, tack för bra tips! Saknar dig!!

Storstadsliv

Tänka sig, jag tog tag i det, och nu har mina naglar en fin röd nyans.

I övrigt har jag slösat pengar och tränat denna dag. I nya träningskläder. De behövde jag dock inte stå för själv utan kom äntligen iväg och utnyttjade mina presentkort på Stadium, fina julklappar. Tack <3 Så egentligen blev det bara ett dyrt linne jag slösade på. Men tänkte att "ibland måste man ju få unna sig". Myste även runt på stan med en take away-latte.
Storstadskänsla i huvudstaden.

Dagens låt:
HeartAll I Wanna Do Is Make Love To You

Fina naglar

En grej,

jag skulle vilja vara lika duktig som Karin på att underhålla mina naglar, hon har alltid jättefina. Jag orkar liksom aldrig. Har tänkt på det nu i flera dagar att jag ska måla dem i nån rolig färg men icke, inte blivit av. Dessutom tog jag bort de sista fläckarna av den färg som var kvar på dem sen sist alldeles nyligen. Så blir det också alltid. Ska det vara så svårt att ta fram removern? Det går ju på några röda. Konstigt det där, kan spendera hur mycket tid som helst (det kan alla som känner mig intyga) framför spegeln. Men den där lilla detaljen hinner/orkar jag aldrig med.

Då vet ni det. Ännu en sak jag vill bli bättre på.

Pyntar i kväll bloggen med lite bilder:

Myser på med tända ljus hemma.

Här en bild på ett vackert pyntat Stockholm innan jul. Äntligen lyckades jag få till streck. Har alltid velat ta en sån bild. Utan stativ blev det sådär, men ändå, streck.

 

Dagens låt: Mötley CrüeHelter Skelter


ny vecka

Woho! Har varit och tränat i dag! Testat på mitt nya gyms afro, gillar. Ska börja gå på fler pass, har ingen lust att bara köra gym. Kanske därför jag tappat motivationen till att träna.

Har även tvättat och lagat mat i dag, samt tagit mig ut innan solen gick ner. Bra ledig/jobblös dag mao.

Men årets Guldbaggegala, var var skämten? Krystat. Långrandiga och interna tacktal. August och Kinnaman var de enda som var känslosam resp intressant. Och publiken på plats är nog den tråkigaste, ser ut att vilja vara nån helt annanstans de flesta av dem.
Aja, roligt med en lite "skräll"-vinnare av bästa film.

Försenad till sömnen i dag, igen...

Dagens låt:
RobynCall Your Girlfriend

Sunday

Jag hoppas på en bra ny vecka med nya friska tag.

Men något jag inte vet när jag ska lära mig är att sova i tid. Borde ha somnat för flera timmar sen när jag var trött så trött.

Aja så äre.

Dagens låt: Volbeat - We

Punkt.Punkt.Punkt.

Ångesten river och sliter i mig.
Den här veckan blev inte som jag tänkt mig.
Känns helt overkligt att jag gjort ett sånt misstag.
Men mer sägs inte om detta. Ville bara få ur mig denna jobbiga känsla på nåt sätt.

Dagens låt:
Billy Talent – This Suffering

jobbat

Har jobbat 34 timmar fre-sön + lite övertid. Det är nice. Snart iväg för ett kvällspass.

Sedan tidigare har jag ju vänt på dygnet. Nu har jag vänt på veckan. Imorn börjar några dagars ledighet.

Dagens låt:
IronikStay With Me [Everybody's Free]

Tid för förändring

Change
Now It's Time For Change
Nothing Stays The Same
No It's Time For Change

Dagens låt 2: Mötley Crüe Time For Change

Nu känner jag att jag till att börja med vill ta tag i mitt eget liv och få till en förändring. Bra går att göra bättre.

Twilightmania

Sista Twilight-boken förstör min dygnsrytm. Omöjligt att sluta läsa. I natt tvingade jag mig att läga undan boken vid halv tre, men inte var jag ju trött efter att ha läst den, som man kan använda sig av en mindre spännande bok för att bli. Så det tog som vanligt ytterligare någon timma innan jag kunde somna. Och jag kan helt enkelt inte låta bli att öppna boken på kvällen. Måste planera in det och lägga mig flera timmar tidigare i kväll.

Boken är i alla fall en av mina bästa julklappar, tack bror!

Dagens låt:
Mötley CrüeSaints Of Los Angeles (Gang Vocal)

Bildlöst

Tycker att bloggen är väldigt fattig på bilder. Beror på att jag sällan orkar ladda upp bilder för att det tar sån jäkla tid med mitt internet, för att jag sällan orkar öppna ps och göra dem mindre. Men nu fick jag ett infall och bläddrade igenom några album.
Innan utgång brukar vi ibland (ofta, haha) ägna oss åt att öva på poser och försöka fånga ögonblick som blir bra. Nedan lite egopix från några av dessa tillfällen att förgylla bloggen med!



Vilken outfit (färg till kjolen) var snyggast?


Städad onsdag

Yes, har gjort ett ryck! Känns så skönt med en nystädad lägenhet. Det var på tiden kan jag säga! Ok, har bara tagit det nödvändigaste väntar ett tag med en riktig stor(vår)städning, men i alla fall. Nu känns det trevligt att bo här igen. Tvättat för andra gången denna vecka har jag också gjort.

Har även varit ute och ätit med Melissa (äntligen lite socialt liv här i Stockholm igen!) och kollat på när hon pluggade ett tag. För någon minut eller två blev jag också sugen på att plugga igen men nä, när jag tänkte lite till har jag fortfarande ingen motivation till det en gång till.

Dagens låt:
Quiet Riot Cum On Feel The Noize

Släpper den här dagen

Jag råkade sova bort denna dag. Och vaknade med huvudvärk. Men jag tänker inte stressa upp mig för det. Släpper att jag inte hinner ut innan solen går ner. Eftersom jag bara har mig själv att ansvara för tänker jag inte bry mig om några borden eller måsten. Det kommer en ny dag i morgon....

Dagens låt:
The Everly Brothers All I Have To Do Is Dream - Single Version 2006 Remastered

Let it snow

Nånting har hänt med mig. Jag som alltid tyckte att vintern bara var mörk och instängd, vill nu inte att den ska ta slut. Vintern har inte känts så jobbig denna gång som den gjort förut. Den har känts... mysig. (Bortsett från att snöröjningen i huvudstaden är katastrofalt dålig). Och det är ju nu när solen börjar visa sig mer och mer jag vill promenera på isen i täckisar och förhoppningsvis ta mig till nån backe och dra på slalomskidorna. Men redan börjar snön smälta bort och slasket blöta ner skorna... Någon månad till hade det väl kunnat få vara torrt och vitt, även här i söder. Så var det ju förra året!

Jaja, det var dagens reflektion. I helgen har jag äntligen kommit hemifrån. Jobbat heeela långa lördagen och söndagen. Och det var kul! Kändes underbart att äntligen göra något. Förkylningen sitter i, men bara lite nu.

Dagens låt:
Diddy - Dirty MoneyComing Home

I skuggan av värmen

Är tagen. En riktigt bra film. Gripande. Snyggt filmad. Med flera vändningar visste man inte riktigt hur den skulle sluta, trots att man stundtals trodde det. Mycket bra skådespeleri. Nu vill jag läsa boken filmen är baserad på, och resten i serien också. I skuggan av värmen känns fortfarande.

Dagens låt:
T.I.That's All She Wrote - feat. Eminem

did it

Nytt försök i dag. Och yes, jag lyckades att inte hälla ut pastan denna gång. God middag blev det.

Härligt jubileumsavsnitt av Sportspegeln också.

Men nu erbjuder inte tablån några fler höjdpunkter så tänkte kolla in en av filmerna jag köpte. Om dvdn orkar. Misstänker att den börjar sjunga på sista versen.

TV i dag

Schemalägger ännu en dag utefter tv-tablån. Det visas en hel del sport och ett par filmer som verkar lovande.....

God dag!

Ännu en dag

Aaaaaaaaaaaaaaahhhhh. Craaaaaap. Klant. I dag lyckades jag med det man bara inte får göra. Lagade så duktigt mat och skulle göra matlåda tom. Det vankades pasta och bacon-rätt. Men all pasta lyckades jag tappa ut i diskhon när jag skulle hälla ut vattnet. Locket bara for iväg. Åhhh. Less jag blev alltså. Borde kolla upp om jag har nåt durkslag.

I övrigt.... har dagen sett ut som de föregående. Inte frisk än. Det var en ihållande förkylning detta...

Dagens låt:
Jeff BuckleyHallelujah

Luft

Framsteg... Har andats uteluft och fått lite ljus på mig i dag. Hade ingen mat, inget toapapper mm hemma, så var tvungen att gå och handla. Passade även på att införskaffa några filmer att underhålla mig med. Men ojoj vad jag inte är frisk än. Den lilla promenaden på ett par kvarter fram och tillbaka kändes ordentligt. Hoppas det inte förstör mitt tillfrisknande. Verkligen. Som sagt, orkarnt med det här nå mer.

Dagens låt:
Akon Angel

3/1

I'm sick of this.

I fyra dagar har jag nu suttit/legat i soffan och glott på tv:n och väntat på att bli frisk. Orkar inte göra nåt annat. Jag vill inte mer.

Dagens låt:
T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

Sjukt ensam

Hej, det här blir ett tyckasyndomsigsjälv-inlägg.

Sjuk för tredje dagen i rad. Nyårsafton 2010 blev därmed den hittills sämsta, ever. Sjuk och ensam. Buhu. Börjar bli riktigt trött på detta nu.

Veckan hemma var så fin men alldeles för kort. Ville inte åka tillbaka när julstämningen ännu var som mysigast. Men jobbet kallade, vilket jag givetvis ändå var glad för. Men, tiden gick alldeles för fort.

Ja, behöver väl inte tillägga att jag hoppas på en bättre inledning av det nya året....

Dagens låt:
The Shirelles Will You Still Love Me Tomorrow