Madrid

Framme i Madrid nu. Vi har precis installerat oss pa Pop Hostel i ett mysigt/coolt kvarter i den spanska huvudstaden. Sa jäkla skönt att duscha!! Efter en svettig dag i Barcelona med en massa promenerande och sedan en natt pa en buss var det tämligen välbehövligt.

Kvällen i gar var galen, känns helt overkligt att vi, K1 och K2, satt där pa Camp Nous enorma, branta, läktare precis nedanför Milan-klacken och omringade av Barca-fans. Att se Barca-Milan live gar inte att jämföra med tv-sändningar. Matchen fick ett bra och spännande slut dessutom med sena dos-dos (2-2). Den enda vi saknade var givetvis Zlatan, hade varit sa grymt häftigt att se honom och höra mottagandet. Kan inte sätta ord pa känslan mer än sa, ni skulle ha varit där!!!

Kommentarer
Postat av: vanja höglund

hejsan! Grymt kul - du måste berätta allt allt!!! om fotbollsfesten. Hoppas du har riktigt kul och kom ihåg - du ångrar bara det du inte gjorde... så lev och har riktigt roligt vilket du nog har.....



hoppas det går bra att kånka omkring på väskan och att ni har det toppen i Madrid, du måste berätta om vilken stad du gillade bäst med barca eller madrid..



hur går det med språket...spanskan?



Ja, jag berättar sedan men som sagt... dont be reckless with other peoples hearts, dont put up with people who are reckless with yours... så :)



har varit ute och fotograferat med Anna ikväll, vi gick till skogskyrkogården klockan 9 på kvällen.. mörkt men rätt mysigt..



kram!

2011-09-18 @ 03:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback